„Bylas?“ … další ze smrtelných otázek

Dotaz, který by žádný chlap neměl pokládat (i kdy měl sebevětší nutkání ho vyslovit), protože se stejně houby doví …

„Já to poznám! Jestli je to zahraný nebo doopravdy!“ Slyšela jsem mockrát vykládat muže, ale žádný nevysvětlil jak. Nechávám je při tom, protože je potřeba rozlišovat věci nepodstatné od podstatných, a je dobře, že ženy umí orgasmus zahrát tak zdařile, že si muži myslí, že rozeznají pravý od fejkového.

Z vlastního průzkumu bojem vyplývá, že nepoznají. Ovšem myslím si, že nejlépe situaci zahrát lze v případě, kdy onen výstup na vrchol je mnohokrát vyzkoušený, takže divadelní náhražka nepostrádá všechny patřičné atributy.
Tak jako je pro muže odměnou největší ženin orgasmus, tak je pro ženu odměnou mužova rozkoš, vyvrcholení a jeho radost z jejího uspokojení. A zdaleka ne vždy je nutné, aby u toho byla „hotová“.

Někdy, ani při té největší snaze nelze na vrchol vylézt. A tak je lepší pomoci si divadlem, než zklamat. V tom jsou ženy ve výhodě, protože když zklame muž, je to technicky výraznější a prožívá to mnohem úkorněji. Ženy nechtějí podvádět, chtějí partnera potěšit, jinak by se ne celé představení vykašlaly. A ty, co jsou frigidní, ale jsou jim příjemné ostatní věci, ale zkrátka to přirozeně nedají, u těch by se měla ocenit snaha o nastudování akce z dostupných porno materiálů a odborné literatury.

Jsou sice i takové, které hrají z důvodu: aby ze mě co nejdřív slezl, aby zákazník dostal, za co zaplatil a ještě dal dýško (u profesionálek), nebo z jiných zištných důvodů, ale takové budou existovat vždy.
Ženské orgasmy mají mnoho podob, od mnohočetných, kdy střídáte výstupy na Sněžku s výstupy na Lomnický štít, jednotlivé, kdy je někdy zdolán Everest a někdy jen Říp, s hlasitými projevy a stahy anebo bez nich. Každý může být naprosto uspokojující.

Ptát se tedy ženy nešikovně: „Bylas?“ je znakem buranství a nucení k jediné odpovědi, ať už je pravdivá, či nikoliv. V tu chvíli se z uspokojivého zážitku vydrolí písek, který pak může drhnout v celém soukolí.
Když takovou otázku ženy neuslyší, jistě je to potěší.
 

PS: Tento blog je jednou z kapitol knihy ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI, která bude v prodeji od února tohoto roku.

*

Předchozí blogy o smrtelných otázkách:

Jak se máš?Co budeš dělat?Tak už po dovolený? 

Autor: Štěpánka Bergerová | čtvrtek 5.1.2023 21:05 | karma článku: 25,47 | přečteno: 1420x