V jeho hlase je obsažena veškerá bolest z dětství

Máma: "Je to tvoje šance. Myslím si, že tato soutěž ti může změnit celý život." Wade Cota: "Chtěl bych změnit tvůj život, mami."  

Wade Cota je velký, robustní sedmadvacetiletý chlap, kterého máma stále nazývá: Big Baby. Není divu, narodil se jako mimino, které vážilo přes pět kilo a byl třetí a nejmladší ze tří dětí.

"Náš biologický otec nás mlátil. Tuto jizvu mám od něj," dotkl se na pravé tvřári dlouhého šrámu. "Také mi rozbil hlavu. Nemlátil jenom nás děti, ale i naši mámu. A jednou přisel dříve z práce a zkopal mě. Ležel jsem na podlaze a on mě kopal do žeber. Od té doby máma čekala na příležitost...

A otec, jako kdyby to tušil. Bál se, že máma s námi dětmi od něj uteče. Pokud někam jela, vždycky některé z nás děti muselo zůstat doma.  Nesměla nás tři děti vzít nikam najednou. Dva roky máma čekala na příležitost.

Jednou před začátkem školního roku otci namluvila, že musíme jít všechny tři děti na očkování. Zeptala se ho, jestli pojede s námi... Váhal, ale potom jí řekl, atˇ jede sama.

Odjeli jsme a od té doby jsme ho neviděli. Máma nás vychovávala sama, rád bych jí vrátil všechno, co pro nás udělala. Stále pracuje na plný uvazek..." zakončil svoje smutné životní drama.

"Ale ničeho nelituji, bez bolesti se nemůže psát muzika," dodal optimisticky.

Wade Cota, sedmadvacetiletý Big Baby, oblečený celý do černé barvy, s kytarou zavěšenou kolem krku zazpíval: "Blame It On Me" od Georgia Ezra.

Jeho zvláštní hlas, s bolestivým zabarvením nepřekvapil jenom mě, ale celou porotu z American Idol: Lionel Richie, Katy Perry a Luke Bryan.

 

Autor: Ivana Lance | úterý 12.3.2019 17:54 | karma článku: 14,89 | přečteno: 578x
  • Další články autora

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,21

Ivana Lance

Zachráněná?

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,50

Ivana Lance

Láska je jako duha

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40

Ivana Lance

Předstírám, že jsem: Sibyla.

3.1.2024 v 1:01 | Karma: 15,29