Trump usiluje o jednotu proti rasismu

"The Trump urges unity vs. racism." objevil se titulek v novinách "The New York Times,"  po střílení v El Pasu a Daytonu. Ale tento titulek musel zmizet a byl nahrazen: "Trump napadá nenávist ale ne zbraně."

Media mají divné priority, paní Vomáčková. Dva dny žurnalisté trávily křičením o "white suprimacy", měla jsem počítat kolikrát jsem toto "obvinění" z televize zaslechla.

"Bílá nadvláda", která je vinna za všechny utisky světa a hlavně za jednoho šílence v El Pasu, protože ten v Daytonu byl jiného smýšlení, a tak o tom se moc nemluví.

Během totoho víkendu se v Chicagu opět střílelo a media nikde. Nezajímá je, že sedm lidí bylo zabito a skoro padesát lidí zraněno. Každý měsíc je v tomto městě zabito 41 lidí a 228 lidí je každý měsíc zraněno. V Chicagu se za rok pozabíjí 290 lidí, kolem 600 je jich zraněno a uskuteční se 1249 střeleb za rok. Media toto zabíjení akceptují, protože se jim politicky nehodí, paní Vomáčková. Tak to řekl, Greg Gutfeld v pořadu The Five.

Jesse Waters zase řekl, že média nehlásí zprávy, ale příběhy. Příběh levicových novin je, že projevy lidí pravicově smýšljících, vytváří násilí, každá kritika, která přichází z prava je důvodem k násili. Zatímco levicově smýšlející lidé si můžou říkat to, co chtějí a tím se  levicová strana snaží kontrolovat svobodu projevu. Pokud kontrolujete projev, co se smí říct a co ne, tak kontrolujete zákony a ukrajujete protistraně svobodu projevu, paní Vomáčková, věděla jste to? Rekl, že pravicová vláda nesmí použít slova: recese, střelba, rasism, protože všechna tato slova, která pravice řekla nabádá k násilí.

A Greg Gutfeld se přidal: Někteří kandidáti na prezidenta jako Joe Biden a Beto O'Rourke, nazývají prezidenta Trumpa  rasistou a fašistou uplně běžně.

https://www.foxnews.com/media/beto-orourke-trump-el-paso-nazi-germany

Greg řekl, že nechce ani vyslovit to slova na písmeno "A" , které našemu prezidentovi po takovýchto utocích hrozí. Ptal se jestli i všichni, kteří prezidenta démonizují a napadají za cokoliv, co řekne nebo udělá, přijmou plnou odpovědnost za své chování.

Prezident a všichni, kteří prezidenta podporují jsou "bílá nadvláda", a proto levicová strana nabídla seznam všech podniků, kteří Trumpa podporují.  A já se ptám, proč, paní Vomáčková, Není v tom pobídka k utoku?

A co levicoví protestanti před domem Mitch McConnel, který je Senátor.

 Pokud byste si chtěla poslechnout celý pořad "The Five", tak tady můžeze, paní Vomáčková.

 

 

Autor: Ivana Lance | středa 7.8.2019 16:03 | karma článku: 21,76 | přečteno: 420x
  • Další články autora

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,21

Ivana Lance

Zachráněná?

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,50

Ivana Lance

Láska je jako duha

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40

Ivana Lance

Předstírám, že jsem: Sibyla.

3.1.2024 v 1:01 | Karma: 15,29