"Programování" , to je předmětem dnešního vysílání

"Watters World", řekl Jesse Watters 5. 9. 2020. "V Americe se v posledních dnech děje něco velmi tajemného. Existuje kampanˇ, která vás programuje.Pokud něco vidíte, varují vás, abyste nevěřili vlastním očím.

Pokud něco slyšíte, chtějí, abyste nevěřili vlastním uším a pokud cítíte, že se něco špatného děje, chtějí, abyste nevěřili vlastním instinktům."

Kdo je Jesse Watters:

https://en.wikipedia.org/wiki/Jesse_Watters

Jesse Watters:

"Ve skutečnosti programování je hlubší než obvyklá lež, je sofistikovanější. Ukážu vám, jak tato lež funguje a proč se děje.

Celé léto Joe Biden ignoroval nejničivější nepokoje, které se staly během padesáti let. Biden a jeho kamarádi z tisku počítali s touto negativní energií, která mu přinese vítězství v listopadových volbách. Kromě televizní stanice FOX žádné ostatní televize neukazovaly videa z vypalování obchodů, rabování a střelení. Stanice FOX poukazovala na nepokoje a vysílala je každou noc, Joe Biden o destrukci a ničení měst a násilí nemluvil. Ani slůvkem se o nich nezmínil, dokud mu CNN neřekli, že to, že se o nepokojích nezminˇuje, mu snižuje šanci na výhru prezidentských voleb."

Video:

CNN 25. 8. 2020 Don Lemon:

"Myslím si, že toto (myslel násilí a rabování v některých městech, které ovládají demokraté), je slepé místo pro demokraty. Myslím si, že demokratická strana tento problém ignoruje a doufá, že nepokoje zmizí. Ale ony nezmizí, Joe Biden se tohoto tématu asi bojí, nejsem si jistý. Ale měl by ho řešit."

Toto řekl Don Lemon

https://en.wikipedia.org/wiki/Don_Lemon

Jesse Watters:

"Joe Biden byl vyhnán ven ze sklepa kvůli problémům, které se staly ve státě Wisconsin, který je: swing stát. ( Swing stát znamená, že se lehko může přiklonit k demokratické straně jako k republikánům.)

https://en.wikipedia.org/wiki/Swing_state

Jesse Watters:

Prezident Donald Trump navšítivl Wisconsin, aby se podíval jaká škoda vznikla po nájezdu násilníků. Joe Biden navštívil tento stát naposledy před dvěma lety. Nyní pospíchal v Trumpových stopách, ale nikdo ho nevítal, nikdo tam na něho nečekal. Můžete vidět na videu.

Přesto vám média říkají, že Biden vyhrává, ale kde jsou jeho voličí? Joe Biden hovořil v kostele, kde bylo osm lidí. Začátkem týdne byl v Pennsylvanii, a tam nebyl ani jeden jediný jeho volič. Pouze tam sedělo šest novinářů, kteří souhlasili s tím, že Joe Biden nebude odpovídat na žádné otázky. Média předstírají, že Joe Biden vyhrává, že všude jsou jeho voliči, ale vy je: nevidíte."

Jesse Watters:

"Nyní si poslechněte, co vzkázal svým černošským voličům."

Video, které také můžete vidět, pokud si na konci článku pustíte Jesse Watters: "Watters World" show:

Joe Biden:

"Proč se proboha neučí historie v hodinách dějepisu. Černoch vynalezl žárovku, ne běloh jménem Edison." řekl Joe Biden.

Jesse Watters:

"To prostě není pravda. Thomas Edison vynalezl žárovku. Jeden z jeho černošských vědců Lewis Latimer vylepšil žárovku, ale nevynalezl ji. Proč Joe Biden lhal: On jenom říká to, co lidé chtějí slyšet, i když to není pravda."

https://en.wikipedia.org/wiki/Lewis_Howard_Latimer

Jesse Watters:

"Dávejte pozor, co politici říkají a co dělají. Jaké podniky se rabovali a pálili celé léto? Nebyly to nadnárodní korporace, že? Ničily se malé podniky, jejichž vlastníky byli američtí černoši, běloši nebo hispánci. Několik málo  velkých řetězců byla také zdevastováno, ale pro ně to není žádný problém, odepíší si to z daní.

Velké nadnárodní korporace sponzorovaly Black Lives Matter (později: BLM), a vydaly o tom prohlášení. BLM a Antifa pálily podniky malých konkurentů, kterým se velké korporace pokoušely omezit podnikání po celé desetiletí. Demokratičtí starostové a guvernéři v některých městech nezastavili ničení malých podnikatelů, naopak stáhli policii a odmítli Trumpovu pomoc,: národní gardu. V Americe se děje něco velmi zlověstného. Pan, podporovatel malých podniků a střední třídy, Joe rabování nejenom nezastavil, ale ani slůvkem se o něm nezmínil, dokud nebylo pozdě. Krajní levice zničila tisíce podniků a hádejte koho obvinili: Trumpa."

Video: Joe Biden:

"Pravdou je, že Donald Trumpovi se nepodařilo Ameriku ochránit. Násilí, které se děje, protože Trump přilévá oleje do ohně. Jeho neschopnost vyzvat vlastní příznivce, aby přestali jednat jako ozbrojená milice v naši zemi, ukazuje, jak je slabý. Věří někdo, že v Americe bude méně násilí, pokud bude Trump prezidentem:" ptá se Joe Biden.

Jesse Watters:

"Má to logiku? Demokraté řádí ve městech, které jsou spravovány demokraty, zatímco demokratická strana o tom mlčí a nedělá nic, aby toto řádění zastavila. Je to důvod volit demokraty?"

Toto se stalo minulý týden o víkendu v Portlandu:

Jesse Watters:

"Muž, který byl členem Antify zastřelil Trumpova stoupence. Druhý den Joe Biden neodsuzuje Antifu, dokonce Antifu ani nepojmenuje. Jde tak daleko, že se zeptá: Jste v bezpečí v Trumpově Americe?

Joe Biden nechtěně a mlčky přiznává, že demokraté páchají trestné činy. On vlastně říká: Přestaneme je páchat, pokud budete volit pro mě. Joe Biden vydírá Ameriku, drží Americe u hlavy zbranˇ a požaduje výkupné a média nás zradila, protože tvrdí, že Trump dělá všechno horší.

Video: Adam Schiff Demokrat, Předseda Zpravodajského Výboru:

"Prezident záměrně rozdmýchává plameny tohoto násilí."

Joe Biden: "Máme prezidenta, který ohenˇ rozdmýchává, místo aby ho likvidoval."

Je tam více videí, kde se opakují stejné myšlenky.  (Doufaji, že stokrát opakovaná lež, se stane pravdou?)

Jesse Watters:

"Jak může Trump rozdmýchávat plameny, když se snaží zastavit násilí vysláním národní gardy na místa nepokojů. Toto, co demokraté tvrdí, je návnada, abyste začali obvinˇovat prezidenta. Demokraty zničená města a jejich vůdce Trump odsuzuje a tím se dostává do problému. Postaví se na místo činu, a tudíž oni toho využijí a obviního ho. Tento podvod funguje pouze pokud demokraté skrývají skutečné zločince."

Video:  politik za demokratickou stranu: Jerry Nadler:

"Násilí v Portlandu je pouze výmysl a tento výmysl šíří Washington D.C."

Jesse Watters:

"V Portlandu zuřily nepokoje skoro sto dní. Lidé jsou kopáni do hlavy, požáry a vypleněné obchody. Existuje spousta důkazů a videí, které ukazují na pachatele, ale tady je trik. Přestože vidíte všechna videa Antify, tvrdí vám, že je nevidíte, že je to výmysl, mýtus. Jedná se o aroganci moci. Síla ovládat zprávy prostřednictvím zkorumpovaných médií. Chtějí, abyste pochybovali o tom, co jste viděli. Chtějí zpochybnit a popřít realitu. Tuto hru s vámi hrají."

video: MSNBC Uterý:

"Žádný z aktivistů BLM nebyl zatčen za násilnost."

Jesse Watters:

"Lež. Tisíce zatčených za žhářství, utok, terorismus, vandalismus, přestupky, utoky na policii atd. Lež a nyní vytahují Rusko. Je to další vymyšlené ruské spiknutí. Nestačilo to, nefunguje to, tak nové spiknutí: pokud Trump prohraje, tak odmítne opustit Bílý Dům.

Facebook byl v minulém volebním období obviněn z několika falešných reklam, snaží se demokratům omluvit tímto způsobem:

FB odmítá zobrazovat politické reklamy poslední týden voleb a bude cenzurovat on line Trumpa, aby nevyhlásil svoje vítězství předčasně. Vzpomínáte, co nedávno radila Hillary Clinton  to Joe Biden: podle ní nemá přiznávat svoji prohru, pokud výsledky budou ukazovat, že Trump vyhrál prezidentské volby. Joe udělá to, co mu Hillary radí, protože je pouhou loutkou v rukách krajní levice."

Video: The New York Times 3. 9. 2020 David Brooks:

"Trump říká, že nenechá, aby demokraté ukradli volby. Tím prohlásil, že bude znovu zvolen prezidentem. Obávám se, že naše země upadne do rasové války."

Jesse Watters:

"Brooks pripravuje zemi na občanskou válku. Zasazuje nebezpečnou myšlenku do vyšinutých lidských mozků. Ostatní média jsou méně důvtipní."

Video:

MSNBC 7. 7. 2020 "Vyprovokování , rozdělení a podněcování válečných kultur."

             5. 7. 2020 "Podněcování rasové války."

CNN Sobota:

"Donald Trump podnítil rasovou válku v Americe, copak Portland nic neznamená?"

Jesse Watters:

"Takže v Portlandu bilý terorista z Antify zastřelil Trumpova příznivce, který byl také běloh a to vyvolá rasovou válku? Pravda, demokratům na pravdě nezáleží."

Video: Guvernér New Yorku Andrew Cuomo ve středu na konferenci fyzicky vyhrožuje D. Trumpovi:

"Pokud Trump bude chtít přijít zpátky do New Yorku do Trumpovy Věže, nemůže se tam vrátit. Prostě: nemůže. Pokud půjde po ulici nebude potřebovat bodygardy, on bude potřebovat celou armádu. (Aby ho ochránila).

Jesse Watters:

"Mně to připadá jako rozdmýchávání plamenů po celé čtyři roky. Levice pohrozila D. Trumpovi, že použijí násilí a svůj slib splnili. Vypálili kostel blízko Bílého Domu, minulý týden zautočili na příznivce republikánů, pronásledovali je v restauraci a Bernie Bro ve skutečnosti zastřelil kontresmena. Ale když posloucháte média, tak pravice násilí rozdmýchává."

https://en.wikipedia.org/wiki/Bernie_Bro

 

Video:

Johny Depp po zvolení prezidenta Trumpa:

"Kdy to bylo naposledy, kdy herec zabil prezidenta?"

Robert de Niro: "Samozřejmě, že bych Trumpa nejraději praštil do obličeje."

atd., můžete vidět na videu, na konci článku.

CNN 2. 6. 2020 Chris Cuomo, bratr Guvernéra NY Andrew Cuomo, se ptá:

"Ukažte mi, kde je napsáno, že demonstrace musí být slušné a pokojné?"

https://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Cuomo

CNN 31. 10. 2020 Don Lemon:

"Největší teroristickou hrozbou v této zemi jsou běloši. Většina z nich se radikalizovala doprava a my s nimi musíme začít něco dělat."

Jesse Wattrs:

"Demokraté mají program, ve kterém podněcují násilí a obvinˇují z něj Trumpa. Přitom čtyři roky ho urážejí: bělošský rasista, nacista, potřebují si své levicové násilí ospravedlnit a psychologicky omluvit. Klíčovým bodem pro demokraty je zrušení policie. Zničit podnikání a znemožnit vám, aby vás policie ochránila. Dvacetčtyři demokratů hlasovalo pro zrušení policie a pro záchranu výtržníků, kteří byli ve vazbě. Proč by se snažili zachránit výtržníky, když by to byli Trumpovi výtržníci?

Pokud by se Joe Biden tolik zajímal o BLM, proč se ani slůvkem nezmíní o padesáti zraněných a zabitých černoších, kteří byli minulý týden v Chicago?

Lidé demokratům nevěří. A někteří demokraté si toho všimli, a proto bijí na poplach:

"Čím hlasitěji mluvíme o násili a nepokojích, je to výhoda pro Trumpa. Kritizujeme Trumpa, jak něco zvládá a nezvládá,  Jinými slovy, tato kampanˇ je dobrá pro Trumpovo vítězství."

V této zemi nemůžeme předem nic naplánovat. Máme FOX News, kde vám ukazujeme aktuální zpravodajství. Máme tady spoustu lidí, kteří nezávisle přemýšlí. Máme sice mnoho cyniků, ale také mnoho vlastenců. Levice vás podcenˇuje, ale my jsme se ještě nevzdali.

https://www.bitchute.com/video/V2K5U28XeLAo/

https://video.foxnews.com/v/6188159476001?playlist_id=4607808626001#sp=show-clips

 

 

 

 

 

Autor: Ivana Lance | úterý 8.9.2020 22:46 | karma článku: 24,37 | přečteno: 450x
  • Další články autora

Ivana Lance

Tanec

8.5.2024 v 23:42 | Karma: 10,14

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,35

Ivana Lance

Zachráněná?

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,69

Ivana Lance

Láska je jako duha

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40