Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

Presiden Donald Trump je nominovan: Nobel Peace Prize! R^

1 0
možnosti
IL
Foto

Člověk si v duchu konfirmačního zkreslení vždycky najde pouze to, co mu vyhovuje, nicméně fakta jsou fakta. Nechápu, jak někdo může takového chorobného narcistu, jakým bezesporu Trump je, ještě dneska obhajovat.

Fakta jsou fakta: podle oficiálních (dohledatelných) červnových statistik (Washington Post, Forbes atd.) vyřkl Trump za letošek v průměru 23 lží za den a za dobu svého úřadování pronesl 18.000 lživých nebo zavádějících tvrzení (koneckonců člověk si to může snadno sám ověřit, když sleduje jeho proslovy). To vám to nevadí? Jak se s takovou věcí jeho zastánci poperou? Ale každému, co jeho jest...

1 3
možnosti
IL

Kdo podporuje Trumpa> dděláte si legraci? Přes sobotu bylo čtyřitisíce lodí v Georgii na jezeře pro podporu Trumpa. Kamkoliv Trump dorazí spousta lidí, která ho podporuje. Kamkoliv dorazí Biden, tak nikdo nikde. A hlavně média se nesmí na nic ptát. Odpovědi má připravené, čte je ze čtečky a ještě se skoro v každé větě přeříká. To vám ani nevadí, že žárovku nevynalezl Edison? Trump mluví na svých shromáždění většinou bez konceptu a odpovídá novinářům, kteří na něj chrlí otázky zprava i zleva.

2 0
možnosti
PK

Jo, sleduji to v tisku a je to neskutečný co se za mořem děje, voleb se skutečně obávám R^

2 0
možnosti
LM

Asi si pustim pravdomluvnou CNN,nebo radsi MSNBC a beda,jestli si vymejslite ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 18,37
  • Průměrná čtenost 942x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik