Pro vládu je štěstím, když masa lidí nepřemýšlí,

aneb "Získejte nejnovější informace o covid-19", řekl Vernon Coleman. Slogany, tleskání..., umožnily uředníkům převzít kontrolu nad naším myšlením. Jsem vděčný Colleen Baron a její knize: Praktická hypnoterapie,

která mi ukázala, jak s námi bylo dovedně manipulováno.
"Odborní vědci z oblasti chovámí vymývali mozky milionům lidí, aby dobrovolně přijali virus. Manipulace a podvádění naší mysli bylo provedeno profesionálně a velice jemně. Všichni jsme byli tiše hypnotizováni a poučováni, abychom přijali novou masovou hysterii vytvořenou vládami celého světa. Mnoho lidí si nyní zvyklo být doma a nechtějí, aby toto domácí vězení skončilo. Nechtějí přijmout zpátky odpovědnost za svůj vlastní život.

Pamatujete se, kdo řekl, že díky chytré a neustupující propagandě lze lidi přimět k tomu, aby viděli ráj jako peklo a naopak, aby považovali ten nejhorší zážitek za ráj na zemi. Tak to byl Adolf Hitler.

Adolf Hitler byl mistrem masové manipulace. Poznamenal, že pro vládu je štěstím, když masa lidí nepřemýšlí.Nacisté byli velice dobří v ovládání mysli lidí. Goebbels měl říct: pokud neustále opakujete určitou lež, lidé tomu nakonec uvěří. Poukázal na to, že pokud chcete ovládat obyvatelstvo, musíte se nejdříve vypořádat s opozicí. Nejlépe je obvinit opozici z věcí, které děláte vy sami. Podvod, který vy používáte, obvinˇte opozici tímto hříchem. Každý, kdo nenásleduje stranu, musí být propuštěn jako nebezpečný nepřítel, který spolupracoval na konspirační teorii prostřednictvím velkého spiknutí. Ve skutečnosti toto spiknutí vytváří sama vláda.

A tak si státy pri Covid-19 vyráběly svoje hesla, aby přesvědčily svoje obyvatelstvo chovat se tak, jak vyžadovaly. Čína měla: Pokud milujete svoje rodiče, zamkněte je doma. Taiwan: Navštívit někoho, znamená zabít ho. Nenavštěvujte jeden druhého, protože se můžete nakazit a zemřít.

Na první pohled heslo, které používá Anglie se zdá neškodná: Jsme v tom všichni společně.

Tři slova a tři fráze, které byly vždycky propagovány: udržujte vzdálenost, umyjte si ruce, přemýšlejte o ostatních. Později byly přidány další tři fráze: zůstanˇ doma, zachranˇ životy, ochranˇ národní zdravotnictví. Rytmus a vzorec použitý v těchto frázích není náhoda. Každá fráze má tři slova, není to skandování pomocí tří frází ze tří slov uvedených ve skupinách, je to pravidlo "tří" v psychologické  teorii. To je důvod tří frází, se kterými jsme byli bombardováni. Trénovali nás a zárovenˇučili ve stejný čas.

Je to psychologie chování. Jistý hypnoterapeut poukázal na to, že pokud opakujete fráze dostatečně často, že se slova a myšlenky začnou vštěpovat do našeho podvědomí. Budeme tomu věřit a budeme podle toho jednat. Proto vlády opakují hesla, jmenuje se to: autosugesce.

Adolf Hitler věřil, že kdyby se lež opakovala dostatečně často, nakonec by ji větší část populace zaměnila s pravdou. Lidé daleko snadněji věří velké lži, než té malé. Svoji techniku k ovládání a manipulaci s německým obyvatelstvem Hitler předvedl. Přiměl lidi dělat zla, která po nich vyžadoval.

Georga Orwell také pochopil důležitost trojité trojslovné fráze v r. 1984, v jeho románu, který byl napsán v roce 1948. Vynalezl slogan: válka je mír, svoboda je otroctví, neznalost je síla. Pokud chcete obrázek budoucnosti, představte si botu, která se navždy obtiskne do lidské tváře.

Všechno, co se děje od unora 2020 je součástí prozíravého vymývání mozků. Pokyny, které dostáváme, jsou spíše příkazy.

Tleskání pro pečovatele a zdravotní personál, začalo to nevinně a s dobrým umyslem. I když je to tichý teror, že pro všechny ostatní pacienty, kteří mají závažné choroby nejsou v nemocnicích lůžka. Byli jsme zrazeni politiky a byrokraty, kteří se rozhodli věnovat celou zdravotní péči relativně malému počtu pacientů, u kterých mohl být virus smrtelný.

Americký  psychiatr a psycholog, který se specializoval na hypnozy a terapieMilton Erickson dával svým pacientům různé ukoly. Jako nyní při covid-19.  Lidé stáli v osm hodin večer ve dveřích a tleskali zdravotníkům. Bylo důležité přesvědčit lidi, aby udělali to, co chcete, je to součást hypnoterapie. Lidem to pomohlo přijmout skutečnost, že pro pacienty s rakovinou nebo jinou vážnou chorobou nejsou k dispozici lékaři ani postele.

Duha, která se najednou všude začala objevovat je další součást procesu vymývání mozků. Faktem je, pokud zaměnˇujete fakta, lidé jsou zmateni a zastrašeni, tímto vytvoříte uzkostlivou a poslušnou populaci."

Proto jsem vytvořil svoji trojitou frázi, řekl Vernon Coleman, tři slova a tři fráze: nedůvěřuj vládě, vyhýbej se médiím, bojuj proti lži.

Moje slogany vyhovují požadavkům na vymývání mozků dokonale, jednoduše a efektivně.

Volně jsem přeložila jeho přednášku:

https://en.wikipedia.org/wiki/Vernon_Coleman

kdo je vernon Coleman:

 

Autor: Ivana Lance | středa 10.6.2020 22:33 | karma článku: 20,82 | přečteno: 660x
  • Další články autora

Ivana Lance

Tanec

8.5.2024 v 23:42 | Karma: 10,14

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,35

Ivana Lance

Zachráněná?

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,69

Ivana Lance

Láska je jako duha

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40