Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Naprosto přesné! KarmaR^

2 0
možnosti
Foto

Těch sto deset tisíc mrtvých v USA je taky manipulace a lež?

0 0
možnosti
Foto

Zjistěte si kolik lidí zemře v USA každý den. Dnes se už ví, že statistka coronaviru se dělá v některých zemí, tak, že u lidí, kteří zemřeli na údajně na coronavirus jenom na základě příznaků se neprovádí další šetření a uvede se coronavirus. Další věcí je , že osoba byla vážně nemocná na rakovinu anebo na jiné nemoci a po její smrti se zjistí, že měla coronavirus v těle, tak se napíše úmrtí na coronavirus i když na něj nezemřela. Na to se přišlo třeba v Itálii a v Německu. Třeba USA nezná pojem preventivní prohlídky, takže zdravotní stav některých obyvatel je víc jak tristní. Takže jeho úmrtí se zahrne pod kolonku coronavirus. Takže věřit to, co uvádí media je třeba brát s velkou opatrností.

2 0
možnosti
PK

To je složitá věc a dobrá otázka pro psychologa, či psychiatra. V podstatě v jakémkoliv záměru lze nalézt částečky manipulace. Já osobně se tého moc nebojím, pokud je mi jasný o jaký záměr jde a když ho však neumím poznat, tak se snažím to zjistiti a pokud kroky k tomu uvedenému záměru nevedou, pak je zřejmě záměr úplně jiný.

No ale v otázce příchodu pandemie to nebylo jednoduchý, myslím a věřím, že ten cíl byl pomoci zejména starším lidem a dát šanci, aby zdravotnictví nezkolabovalo, ale možná se i mýlím a vyrojí se tucty konspirativních teorii proč a kdo...

1 1
možnosti
Foto

Vymezením „ohroženého stáří“ na 65+ došlo k bezprecedentní stigmatizaci 20 % obyvatel republiky, včetně lidí zdravých a nijak zvlášť ohrožených. Někteří byli znejistěni či vystaveni manipulativnímu jednání svého okolí. Mnozí strádají přehnanou obavou z nákazy, omezením kontaktu s rodinami, izolací, samotou, komunikační deprivací, narušením denního rytmu se závažnými psychickými důsledky, a to nepřiměřeně riziku i možnostem jeho snížení. Několikatýdenní nevycházení ohrozilo křehké lidi ztrátou stability, pohyblivosti a tím soběstačnosti. Přitom není důvod, aby se při dodržování odstupu od jiných lidí nepohybovali ve volném prostoru.

2 0
možnosti
MB

A jak si představujete ideální vládu? Takovou, která vám férově řekne "Poslyšte, je tu nový, neznámý virus, který se zdá velmi nakažlivý a nebezpečný. Nic o něm zatím nevíme. Máte ale svoji hlavu, tak se chovejte podle ní ..jak uznáte za vhodné"..?

Co hlava to názor..někdo je bojácnější někdo odvážnější.. někdo je zodpovědnější někdo méně ..někdo věří na epidemiologii, někdo na bylinky a jiný zase na pána Boha.. No, byl by to pěkný guláš..

Ono stačí, že už každá vláda vláda k tomu přistoupila trochu jinak. Jak správně, to se teprve ukáže, ale věřím tomu, že každá v dobré víře. Ty řeči o cíleném a záměrném ovládání mas ku svému prospěchu moc neberu. To jsou spíše takové konspirační teorie různých manipulátorů z řad různých guruů, kteří si na tom leští svoje ego.

Často se v životě musím pousmát, když pozoruji lidi horlivě brojící proti nějaké manipulaci a přitom cítím, jak jsou sami zmanipulováni ..třeba tím, že si přečtou nějakou knihu, která jim "otevřela oči".

Prostě vláda musí přijmout nějaký postoj, nějaká opatření..to bych za manipulaci nepovažoval. To je prosté nařízení.

1 1
možnosti
IL

Zarazejici je ze se v USA protestuje ve velkem. Dokonce protesty jsou schvalovany white privilege je horsi nez covid19 je receno. Obrovsky pohreb kde se seslo hodne lidi. Nikdo se nebal o zdravi. Jen se Trump zminil ze I on vyrazi na svoje meetingy uz jsou tady predpovedi ze nebezpeci neni za nami. Tak opravdu nevim. Opily Riots stale v plicich je ok ale otevrit podniky.

0 0
možnosti
Foto

To o té opakované lži byla myšlenka Goebbelse, nikoliv Hitlera

2 0
možnosti
IL

I93v11a84n69a 37L22a13n72c68e

10. 6. 2020 22:56

Díky, myslím, že to tak řekl, jestli jsem to nepřesmykla. Omlouvám se.

0 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 18,37
  • Průměrná čtenost 942x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik