Přeměna

Nového manžela Rona si pani Jana přivedla tehdy, když už byla její dcera Katka vdaná za mého nevlastního syna. Ron byl naprostým opakem temperamentního kubánce, který byl Katky táta.

Ron byl malý, štíhlý klid´as a pohodář. Paní Jana s ním byla štˇastná a spokojená, a proto Rona tolerovala i Katka se svojí rodinou, přestože z něj nebyli kdovíjak unešeni. Spokojenost na všech stranách, než Ron podědil několik desítek tisíc dolarů. Největší překvapení bylo, že paní Jana a její manžel se nesnažili peníze rozmnožit. Neinvestovali do domů, nebo pozemků, ale pan Ron se rozhodl udělat si radost. Rozhodl se splnit si ten nejtajněšší sen, rozhodl se stát se ženou a užívat si toho bezstarostného života, který ženy na tomto světě mají. Všichni byli v šoku a Katka zakázala mámě přivést Rona jako ženu k její rodině. S mámou se vídávala, ale Ron byl pro ni dávnou minulosti  

Ronovi to nevadilo, plnil si sen. Procházel obdobím, kdy mu nebylo líto peněz, si  zaplatit psychiatra, který zkoumal, jestli 50+ muž je připravený na to být ženou. Byl, a tak se pokračovalo s hormonální léčbou. Potlačovali mužský hormon a dodávali mu hormon ženský. Nikdo se nepozastavil nad tím, že mu začaly problémy s dýcháním. Přestal s manželkou Janou kouřit. Kdo by si dal dohromady, že to může být hormonální léčbou, doktoři učitě ne, ti viděli peníze, které se sypaly.

Pani Jana už neměla manžela Rona, ale manželku Amy, jak se její bývalý přejmenoval. Amy měla silikonová prsa a umělou vagínu, která prý nebyla od normální rozeznatelná. Paní Jana ztratila manžela,  ale získala kamarádku, se kterou chodila nakupovat, a protože se nemuseli starat o živobytí,  užívali si života. Přesně tak, jak si to Ron-Amy představoval(a). Chodily se bavit do barů, kde "balily" chlapy, ne pro život, ale pro zábavu. Bylo to užasných pár let hýření, vzrušení a zábavy. Stal se z nich promiskuitní pár, který si užíval života plnýma hrstma. Po dvou, třech letech Amy onemocněla. Její (jeho) slabé tělo nemělo žádnou imunitu, aby bojovalo s nemoci "cystic fibrosis". Bylo to náhlé a nečekané, Amy zemřela. Ron si splnil sen, byl ženou, i když velice krátce.

Paní Jany manžela Rona jsem nikdy neviděla. Do rodiny jsem přišla až v době, kdy paní Jana žila s manželkou Amy a bylo zakázané se o Amy bavit, natož se s ní setkat. Ani na jejím pohřbu jsme nikdo nebyl.

A paní Jana? Velký šok jsme zažili, když přivedla před dvěma lety představit muže, který má farnost a svoje ovečky. Po třetí se vdala, je silně věřící a řídí svému muži domácnost i kostel v Texasu. Katka s manželem jí tam s radostí odstěhovali. Paní Jana je spořádanou manželkou a seká latinu. Už má na to věk, je jí 64 let.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Lance | pondělí 20.11.2017 18:18 | karma článku: 14,23 | přečteno: 713x
  • Další články autora

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,21

Ivana Lance

Zachráněná?

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,50

Ivana Lance

Láska je jako duha

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40

Ivana Lance

Předstírám, že jsem: Sibyla.

3.1.2024 v 1:01 | Karma: 15,29