Návod, jak se zbavit manžela,

aneb velice učinná zbranˇ žen proti mužům v Americe je obvinit je z pedofilie.  Pedofilní a nepedofilní zneužití dětí se v Americe nerozlišuje, za oboje je tvrdý trest, což je: vězení. Pedofilem vás může označit kdokoliv,

i manželka, která má milence a nepřeje si, aby se skutečný otec s dětma stýkal. Manželka, která si přeje být ex a potřebuje se vystěhovat s dětma do jiného státu a ví, že jí manžel k přestěhování souhlas nedá.

Zena má v Americe silnější hlas než muž. Nemluvím o vraždě dítěte, mluvím o způsobu: ona řekla, on řekl, kdy slovo stojí proti slovu. Kdo dokáže pravdu,  s dětma lze dobře manipulovat...

Protože nepedofilní "zneužití děti" se trestá stejně jako pedofilní, muž nemusí prokazovat pedofilní preference. I v tomto případě muž jde do vězení a život pro něho skončil. Není odsouzený na doživotí, jako za vraždu, ale v podstatě je to samé. Sedí několik let ve vězení a nesmí se s dětma kontaktovat. Po několika letech je propuštěný na podmínku. Už ve vězení musí nahlásit, na které adrese bude bydlet a jaké zaměstnání bude vykonávat.

Po propuštění se musí do 72 hodin nahlásit u šerifa ve městě nebo kraji, kde bude bydlet. Pokud je to bezdomovec, i pro něho platí stejná pravidla. Při přestěhování se musí odhlásit a nahlásit novou adresu.

Protože byl obviněný jako pedofil, atˇ přímý nebo nepřímý, kterého ve skutečnosti děti vůbec nezajímají, musí žít 305 metrů od těchto zařízení a musí pracovat 305 metrů od těchto zařízení:

 školy, veřejného parku, soukromého parku, rekreačního zařízení, dětského hřiště, kluziště, sousedního centra, tělocvičny nebo podobných zařízení poskytujících programy nebo služby zaměřené na osoby mladší 18 let., veřejná knihovna,  kostel,  školní autobusové zastávky, veřejného nebo společenského bazénu.  Žadatel o registraci nemůže být zaměstnán nebo dobrovolně zaměstnán v žádném zařízení péče o děti, ve škole nebo v církvi, ani u žádného podnikatelského subjektu umístěného do vzdálenosti 1000 stop od zařízení péče o děti, školy nebo církve.

Pokud muž všechny tyto utrapy přežije, tak po dvacetileté registraci jako pedofil, může  požádat o vyškrtnutí z registrace. Pokud by chtěl být z registrace vyškrtnut dříve, tak jedině pokud bude žít v hospicu, v ošetřovatelské domě, domě pro seniory nebo pokud je vážně fyzicky nemocen nebo zraněn...

K této registraci mají všichni přístup, včetně školy. Záči se učí, kde žije pedofil, který možná ani nikdy nebyl pedofil, zatímco jeho manželka si už žije nový život v jiném státě s několikátým manželem a je opravdu zářný příklad pro děti. Její ex manžel děti nesmí vidět do jejich osmnácti let. V osmnácti se děti můžou rozhodnout, jestli chtěji otce kontaktovat.

Udaje o pedofilech a zákonech jsem čerpala zde:

https://gbi.georgia.gov/sex-offender-registry-frequently-asked-questions#three

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Lance | pondělí 20.5.2019 17:41 | karma článku: 19,98 | přečteno: 719x
  • Další články autora

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,21

Ivana Lance

Zachráněná?

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,50

Ivana Lance

Láska je jako duha

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40

Ivana Lance

Předstírám, že jsem: Sibyla.

3.1.2024 v 1:01 | Karma: 15,29