I v Americe se už píše o rasovém utoku na prvního černého poslance v CR,

aneb je to opravdu podobnost čistě náhodná s nedávným utokem na druhořadého herce Jussie Smollett? Český zákonodárce Dominik Feri byl převezen do nemocnice po útoku dvou mužů. Utok se zdá být rasově motivovaný.

napsal The Politico, což je americká politicko-žurnalistická společnost. Můžete si to přečíst v angličtině

https://www.politico.eu/article/dominik-feri-czech-mp-hospitalized-following-alleged-racial-attack/

A tedˇ něco o podobnosti čistě náhodné:

29, ledna byl napaden herec, černoch a gay Jussie Smollett dvěma maskovanýma muži, když se ve dvě hodiny v noci vracel z restaurace Subway Sandwich Shop. Dva maskovaní muži ho napadli, porazili, polili ho bělidlem, vykřikovali homofobní a rasové urážky, nadávky a křičeli na něj Trumpovo slogan, který Trump použival při kampani na zvolení prezidenta: "Make America Great Again." Tímto označil za utočníky Trumpovo příznivce a bělochy, protože na něj křičeli rasistické nadávky.

A hle, v unoru policie zjistila, že "maskovaní" utočníci ani nemuseli být maskováni, protože si je Jussie zaplatil, dokonce jim za napadení vypsal šek, to aby se nigerijsští  bratři Abel a Ola Osundairo lépe našli. Policie měla i video, jak před napadením v obchodě kupují provaz, který Jussie měl kolem krku.

https://www.foxnews.com/entertainment/smollett-attacker-wins-chicago-boxing-competition

Tady se můžete podívat na nigerijské bratry, které polici 13, unora 2019 zatkla a po dvou dnech opět pustila. Byli najati Jussie Smollett, který jim vypsal za napadení šek, aby napadli Jussie Smollett, tudíž nezpůsobili žádný zločin.

Kdo bude potrestaný? Vypadalo to, že Jussie Smollett, ale advokátka Kim Foxx ho osvobodila od všech 16ti  obviněních, a tak Jussie je volný. Nyní hlásá, že nigerijští bratři museli být natřeno nabílo, protože si opravdu myslel, že jsou to běloši. Opravdu blbost nemá hranic...?

Major z Chicaga chce na Jussie Smollet 130 tisíc dol., tolik je stálo vyšetřování a věnování se případu, který byl vymyšlený. Podal na něho stížnost  k civilnímu soudu.

A tak se nedivte, když jsem se dočetla v The Politico, že první český čerrný poslanec skončil s roztrženou košili v nemocnici, hned se mi vybavila ta šaráda kolem Jussie Smollett.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivana Lance | úterý 23.4.2019 14:54 | karma článku: 39,93 | přečteno: 1953x
  • Další články autora

Ivana Lance

USA Georgia vs. Česká Republika

28.3.2024 v 16:20 | Karma: 25,21

Ivana Lance

Zachráněná?

12.2.2024 v 18:40 | Karma: 21,50

Ivana Lance

Láska je jako duha

9.1.2024 v 18:34 | Karma: 14,40

Ivana Lance

Předstírám, že jsem: Sibyla.

3.1.2024 v 1:01 | Karma: 15,29