TJ Sokol Benice – FK Slavoj Koloděje, z.s. 1:4 (0:3)

Ani ve druhém zápase jara se Benickým nevedlo. Koloděje přivezly mladý, běhavý tým s několika nadstandardními borci a dva z nich se postaraly o to, že rozhodnuto bylo cca po dvaceti minutách.                   

TJ Sokol Benice – FK Slavoj Koloděje, z.s. 1:4 (0:3)

Sestava: Nykl – Matoušek, Šmejkal, Němec, Hájek – Růžička (54. Husák), Kučera, Rogozinský, Šliwa – Prokop, Šimon

Branky: 13. 0:1, 20. 0:2, 22. 0:3, 43. Rogozinský 1:3, 53. 1:4

Beničtí měli tradiční problémy se sestavou, na což ukazuje mimo jiné i to, že v útoku nastoupila gólmanská jednička Petr Prokop, zatímco mezi tři tyče se „uklidil“ indisponovaný Danda. Po oťukávací desetiminutovce, během níž Kolodějští měli ještě zbytky nějakého respektu, přišel úder z levé strany. Vlasatý borec poslal před branku přesný centr a jeho kolega, nabíhající na zadní tyč, míč procítěným volejem uklidil do protipohybu Dandy. Za sedm minut si oba borci role vyměnili, centr šel z naší pravé strany a blonďatý středopolař míč uklízel do sítě hlavou. Když za dvě minuty Fandovi nevyšla malá domů a autor druhé branky se poděkoval snadnou koncovkou, hledal trenérský štáb ručník, který by hodil do ringu. Těsně před půlí vyšla rychlá předávka míče mezi útočníky, Honzík hledal Petra a ten se po střetu se soupeřovými obránci poroučel k zemi. Míč si na hranici vápna postavil Rogo a ukázal, že ne nadarmo bydlí kousek od Vršovického ďolíčku. Za jeho ránu přes zeď do levého horního růžku by se nestyděl ani autor legendárního dloubáku – 1:3.

Hned na začátku druhé půle se po naší levé straně proháčkoval autor první branky v naší síti a přízemním pokusem z takřka nulového úhlu trochu nachytal Dandu na švestkách. Potom už soupeři svou sestavu prostřídali a poměr nadstandardních hráčů vůči běžným kopáčům ve své sestavě naředili na stav jedna k jedné. Zřejmě i díky tomu se Beničtí dostali do hry a vytvářeli si i nějaké šance. Honzík se protáhl středem a jeho ránu s vypětím všech sil likvidoval gólman hostí. Ještě více práce měl s nečekaným obloučkem od aktivního Roga, který konečky prstů vyškraboval zpod břevna. I přes tyto nadějné pokusy to na body ani tentokrát nebylo, uvidíme, jak to bude vypadat na hřišti dosud suverénních Malešic

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Sokol Benice | čtvrtek 30.3.2023 12:57 | karma článku: 5,64 | přečteno: 163x