Sportovní

Konečně ho mám, jen teď nevím, jestli to byl dobrý nápad. V honbě za získám báječné postavy, jsem se rozhoupala k nákupu rotopedu a jako bonus mi k němu v prodejně darovali relaxační míč – poněkud obřích rozměrů. Jak jsem doma pochopila – jednalo se skutečně o dar „danajský“. Neboť se mi teď – po velmi těsném pokojíčku –  trošku roztahuje rotoped a obří rudá koule.

No trošku, v podstatě se spolu stále přetahujeme o prostor k životu. Takže v okamžiku, kdy se chci dostat do skříně musím pokoj přejet na relaxačním balónu, který mě přivádí k šílenství svou kulatostí a schopností mě pokaždé shodit tak,  že si odřu ruku o koberec, protože jsou s rotopedem předem domluveni, že jeden vystrčí šlapky a druhý se o něj prudce zarazí!

 

Zvláště večery jsou teď u mě veselé, pokud se chci dostat do postele, musím se připravit ke skoku přes míč. Bohužel tím většinou rozhoupu lustr a srazím pár květináčů. Ani ráno nebývá veselejší, teď, když je dlouho tma, toho rotoped hojně využívá a připravuje mi překvapení v podobě modřin a okopaných palců.

 

Ovšem ani já nejsem bez viny, tak se nemůžu divit, že dvojka – rotoped a míč – mi jdou stále „po krku“. Například nedávno jsme si na sedátko kola položila pár knih a když jsem se je po pár dnech chystala uklidit, rotoped nezaváhal a nasadil mi chvat pracovně nazvaný „řidítkem přímo do čela“.

 

Ale co by člověk pro zdravý neudělal. Je fajn přijít domů po těžkém dni, projet se na rotopedu, protáhnout na míči a pak – příjemně unavená cestou do koupelny – o oba dva pěkně zakopnout.

 

A když pak zatoužím po podpoře a sportovním kolektivním duchu – vyrážím na spinning – a vzhledem k tomu, že chodím rovnou z práce, je fajn si před sportovním výkonem setřít z tváře ten pracovně namalovaný obličej. Ideální jsou odličovací ubrousky – dneska jsem si je koupila cestou do tělocvičny, spěchala jsem a tyhle oranžové byly v akci – jaké pak bylo moje překvapení v šatně před hodinou, když jsem zjistila, že jsem si tvář mohutně otírala dětským vlhčeným toaletním papírem …

 

Sportu zdar! :)

Autor: Zdenka Bellingerová | pátek 22.1.2010 7:50 | karma článku: 10,68 | přečteno: 846x
  • Další články autora

Zdenka Bellingerová

Hudební večírek

21.3.2014 v 13:37 | Karma: 14,83

Zdenka Bellingerová

Tancovačka

20.1.2014 v 18:02 | Karma: 10,88

Zdenka Bellingerová

Rozezpívat Vánoce

21.12.2013 v 18:29 | Karma: 7,60

Zdenka Bellingerová

Perníková

1.12.2013 v 8:14 | Karma: 9,02

Zdenka Bellingerová

Dej mi jméno

2.10.2013 v 18:50 | Karma: 11,86