Vyhrožování a politika neschopnosti.

Nemám moc rád výkřiky při demonstracích proti stávajícímu systému. Jen je cosi shnilého v tom našem hnízdečku. I když je tu již jiná generace policejního systému,tak se střetávají mocenské choutky s rozumným přístupem.

Nyní bohužel již nastalo období nízkých pudů těch neschopných vyvolených. Hrajeme si na občanskou společnst a  je již období vychutnávání moci. Mnozí si již nepamatují období před 30 a více lety, když krize tehdejšího systému vrcholila.

Co se nyní děje ?

Rozhoduje se pomocí výhružek a zkreslování právního systému. Policie funguje podle podivných principů a silové složky přepadají občany na základě rozkazů vyjímečné situace..

Do silových složek je nutno zahrnout i veškeré monopolistické instituce a společnosti,kde byla moc předána do soukromých rukou a je nyní dost odporně zneužívána.

Jde například o placení nájmů,dodávek energie,vody či veřejných služeb pomocí soukromých a nepropojených institucí s celospolečenskými složkami.

Jak mají lidé platit své závazky,když jim stát znemožní pracovat ? Když jim dobrovolné karantenní chování narušuje veškerý dosavadní systém života ?

Pro ilustraci uvednu jen příklad Pražské plynárenské,kde rozesílají výhružky odpojení plynoměrů u lidí,kteří prostě nemají peníze na placení záloh jak ve svých bytech, tak například v provozovnách stravovacích služeb, dlohodobě uzavřených.

Opatření prostě vládní systém ignoruje a předpokldádá,že má každý někde něco naspořeno na horší časy. Jen to čekání na lepší časy v letošním roce již veškeré rezervy vyčerpalo a lidem nikdo pomoci nechce,či nemůže.

Dodávky takových monopolních dodavatelů nikdo neomezil,neb to vlastně vůbec nelze.

Stejně tak například chování podivné polosoukromé policie ve městach a obcích odpovídá stavům,kdy byli všude neviditelní přslušníci Pomocné stáže VB a "šedého moru ", jakýchsi strážců pořádku před rokem 1989 !

Dnes jsou již instalovány různé měřiče rychlosti automobilů ve městech a obcích,kde se vše dostalo již jen do buzerování a vymýšlení pastí na řidiče v oblastech,kde to žádnému zvyšování bezpečnosti neslouží. Jde pouze a jedině o navýšení peněz z vybíraných pokut.

Nevěříte ?  Zkuste projet mírně zvýšenou rychlostí v některých oblastech ! Zákon říká například ,že budete platit  do nějaké částky. A dostanete vždy tu nejvyšší ! Nikdo u toho navíc být nemusí.Jde o automatické zařízení na zneužívání moci. I když dnes jde levně cokoliv fotograficky dokumentovat,tak se na tuto možnost jen donucovací systém odvolává a zákon je konstruován tak,že vám může tvrdit cokoliv.  A je hned vyhrožováno,jak dostanete vyšší pokutu,když do 15 dnů něco nezaplatíte.

Příklad je systém ve městě Přípram,kde vybírají pokuty při jízdě jednou komunikací v rozmezí několika málo minut. Jde o systém průměrného měření rychlosti,kdy vám přijde pokuta za průjezd na začátku a konci ulice. Jde o ulici Rožmitálskou a předměstí města směrem od Rožmitálu. Tento týden jsem  platil pokutu 700 Kč na začátku a 900 Kč na konci ulice. Vše podle zákona v rozmezí 3 km !!! Jelo nás tam desítky aut jedoucích za sebou po hlavní silnici za snížené viditelnosti. Platili asi všichni, mimo těch dalších vyvolených !   Holt na lidi musí být přísnost !

Nevěříte ?

Ovlivnění mocí vždy zajistí systém, který se sám rozpadá. A to je právě dnes. Sice nelze dvakrát vstoupit do stejné řeky , a tak systém vylepší nová vylepšení,které vše ještě vylepší.Neuvěřitelný vývoj !

Právě proto se zrychlují a rozšiřují  jak oblasti zneužívání moci ,tak odpor obyvatelstva.

Po roce 1989 jsme doufali,že nastal obrat a dojdeme rychle k občanské společnosti. Ale nyní se zase zrychluje to zneužívání moci s poukazem na nezávislost a vyjímečnou beztrestnost..

Stačí si přečíst některá vyhlášení současných "vyvolených" a budete se divit,co si dnes dovolují říkat a realizovat.

Nejde vůbec o nějaký covid-19-.To je jen symbol  dnešních situací.

Strach se vrátil do našich životů a domovů. Nikdo neví ,co se bude dít dál.Samozřejmě se již plánují akce na využítí dnešní bezvýchodné situace v různých mafiánských sdruženích. Příležitost dělá zloděje nejlépe.

Do poltiky přicházejí lidé s morálním postižením a nízkými morálními motivacemi. To není žádná elita národa,To jsou ti odpadlíci,kteří si chtějí nějak nečechrat své EGO a shrábnout premie.

Takto se dále nedostaneme.

Prý tady řádí agenti tajných sklužeb z Čína a Ruska. Všude jsou imigranté připravení škodit.

Pravdu neví nikdo Ani šefové BIS !

Co jsme si to dovolili připustit ?

Kdy se situace obrátí ?

I já doufal v určitou stabilizaci světa pomocí systému v USA.

Ale co se tam děje dnes je již daleko za hranicí normálního stavu. Bude nakonec Trump tím vítězem spravedlnosti ? Nebo to vneslo další rozpor mezi státy na celém světě ?

Jen se podívejte na rozdíl v chápání tohoto stavu v Rusku  a v Číně a v naší oblasti.

Co bude dál ?.

Autor: Bedřich Dvořák | úterý 8.12.2020 5:58 | karma článku: 20,21 | přečteno: 562x