Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud tomu rozumím dobře, vadí Vám množící se buzerace občanů. Souhlas!

Jen pravicové myšlení přináší svobodné, přirozené vztahy. Levicové myšlení dává přednost sociálním až socialistickým výmyslům před svobodou a přirozeností. Bohužel, naše myšlení je pouze levicové, a to i u tzv. "pravicových" stran!

Levicová formace naší společnosti začala nacisty, pak komunisty a nyní pokračuje postkomunistickými politiky. Nejde o nápravu stavu, jde o vyvolání strachu a buzeraci. Taková společnost se zdánlivě lépe ovládá!

Změna k lepšímu je možná až po návratu k pravdivým, svobodným, přirozeným vztahům! K tomu je třeba odvaha. A ta našim politikům chybí!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Jen se podívejte na rozdíl v chápání tohoto stavu v Rusku a v Číně a v naší oblasti.

Zdroj: https://bedrichdvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=762090

No, tak zrovna tam bych to řešení téhle otázky asi nehledal.

0 0
možnosti
BD

Nějak jste můj článek asi nečetl. Já určitě neřeším,co dělají a jak to dělají v Rusku a Číně. S nadějí se dívám na USA, protože tam vidím určitou budoucnost. Vy asi ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 876x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........