Tak nám naplánovali další volby- občané !

Do důsledku je možno říci,že občané žádné volby současného typu vůbec nepotřebují.Pořád jde o centrální řízení,které již nefunguje.Velmi krásně je to vidět na současné politické scéně.To jsou přátelé opravdové veletoče !

V hospodách se říká,že jde o boj k přístupům ke korytům. Něco na tom je i když to není to správný názor.

Společnost nejen v Česku se již dostala do situace,že nějaké centrální řízení nepotřebuje. Potřebuje mnohem více pravomocí dole ,ve městech a obcích. Potřebuje lepší vzdělání,zdravotnictví i sociální péči.

Mnoho lidí si nechce připustit,že skončila jedna etapa a začala nová.

Nadcházející volby jsou vynikající ukázkou bezradnosti nad současným vývojem.

Andrej Babiš z nějakých vyšších principů vyhlásil boj o změny v současné zaprděné společnosti u nás. A jaké byly reakce snad všichni vědí. Nejraději by Babiše zlikvidovali a zahrabali hodně hluboko. A Babiš použil z donucení jejich zbraně a populisticky vznikla další groteska. Prezident Zeman také již jen hraje grotesku a mnozí mu mydlí schody, kdekoliv se objeví.

Jenže stádo ovčanů pořád doufá a k volbám půjde. Moc se nikde nezmění,protože současní bojovníci již umí politický systém dobře využit v koalicích na radnicích.

Všimněte si předvolebních hesel a jejich vyčpělosti. To je správně- nejde o žádnou vyspělost !

Jen my to dokážeme,jen my jsme vaši zástupci. Jen my tomu rozumíme.

Pamětníci pamatují hesla při prvních volbách po roce 1989 -" Kdy. když ne teď - kdo -když ne  MY ! "  a bylo to ještě OF. Pro mladé - šlo o podivný spolek pod názvem " občanské fórum " !

A kde ty loňské sněhy jsou - kde jsou dnes ti angažovaní ? Mnozí mají hezké trafiky a nebo obrovské peníze,které si svým velkým přičiněním přihráli.

Těžko radit - co dělat ?

Nikdo nemůže poradit bojkot voleb. To by jsme schytali na EU !

A většina nových kandidátů není tak naivních,že by nepředpokládali účast ve své roli užitečných idiotů.

UFOni ještě nepřistanou i když prý již krouží kolem slunce.Slunce vyprsklo obrovskou erupci a nic se nestalo. A ve světě se nesmyslně válčí dál.Statisíce i miliony životů se nesmyslně ničí.

Mladá generace již trpí rusofobií a starší odporem k USA. Je to normální ?

Trump nabádá k budování hranic z ostnatého drátu. Vždyť sem mohl jezdit a mohl si prohlédnout takovou hranici třeba na Šumavě. A jistě tam i byl. Bylo to tenkrát opravdu dokonalé. Hrůza !

Svět se nezbláznil,jen ho čeká ještě hodně šokujících událostí.

A potom bude jistě líp .... i bez ANO !

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bedřich Dvořák | pátek 21.9.2018 15:30 | karma článku: 15,07 | přečteno: 360x