Ruský debakl v Makijivke a Starý Zákon.

Lidské soudy nemohou nahradit soudy boží nikdy. Mnozí chtějí někoho chytnout, zavřít a postavit před tribunál dalších,kteří také nectí desatero přikázání.Kdo u nás ví, že křesťané, židé i muslimové  mají stejná pravidla života ? 

Někdo tvrdí , že Islám není náboženství. Stejně jako náboženstvím není třeba budhismus.Jde o životní styl. A jak se liší dnes životní styl Ukrajinců a Rusů na Ukrajině?

Jak se liší životní styl Andreje Babiše a bezdomovce kdekoliv ? Jak se liší životní styl členů vlády a úředníků ministerstev od důchodců v "horní dolní ?".

Proč se mnozí dnes bijí v prsa, že jsou vlastně křesťané, ale neřídí se základními životními principy. Vývoj posledních 70 let způsobil minimálně u nás, že neexistuje úcta dětí k rodičům a starším generacím. Inflace není jen v našich peněženkách, ale i v úrovni vzdělání. Kdo má chuť se ověnčit akademickými tituly zepředu i zezadu ? Neměl by jít raději k nějakému odborníkovi ?

Ale ono to není jenom u nás. Jen někde se to projevuje rychleji a nebo více. Krize podvědomí ve společnosti pokračuje.

Celý právní a řídící systém ve společnosti by byl naprosto zbytečný, kdyby se lidé chovali podle jasných pravidel. Kdo dnes bere vážně, že není dobré lhát a krást ? Proč není korupce drakonicky stíhána ? Zlepší se bezpečnost na silnicích zvyšováním pokut ? Má nějaký zodpovědný úředník výčitky, že schválil poslání zbraní někam,kde se lidé mohou vzájemně zabíjet ? A nemusí to ani být prezident ! Jakýkoliv !

Nyní budeme mít nového prezidenta.

Vcelku zbytečná a drahá funkce.

Zvítězí někdo již v prvním kole ? A jsou tyto volby vůbec platné ?

Hra jménem Lex Babiš asi již skončila. Rozčarování zapojených je obrovské. V pátek večer budou mít již ve volebních komisích dost jasno. Občané svoji volbu tají, jako za komunistů. Bojí se říci pravdu.

A úplně jasno bude 28.ledna. A co se změní ? Nic !

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bedřich Dvořák | úterý 10.1.2023 10:00 | karma článku: 8,23 | přečteno: 224x