Kdo bude ten spravedlivý v parlamentu ?

Naší politickou scénou se valí nějaké infekce. Všichni se semknuli proti Babišovi a argumentují mnoha nesmysly. Je ty voliče nikdo nebere vážně. Jsou voliči ANO opravdu bandou neschopných a podivných občanů ? Co se vlastně stalo ?

Já nejsem volič hnutí ANO a vždy jsem byl volič ODS. Viděl jsme v ODS určitou vizi a perspektivu i svého života. Právě jsem se podíval na jejich Webové stránky a od září tam nikdo nic nového nepřidal. V ODS bylo dost rozumných lidí a nyní se někam vytratili.Ale ta nečinnost na WEBu něco signalizuje.

Dnes tato  ODS vypadá jako partička lidí,co sice spolu chodí,ale jsou v šoku,že jsou na nízkém výsledku voleb.Nějaká demokracie byla zapomenuta na všech stranách. Chápu tuto situaci pouze u Pirátů,kteří si sice přáli podobné vítězství,ale nejsou na to připraveni personálně. V opozici mohou udělat dobrou práci po jednotlivých tématech. Jen si musí uvědomit,co vlastně chtějí.

Okamurovci jsou  tím opravdovým obrazem určité úrovně voličů v ČR.Osobnosti žádné a byl jsem v šoku ze sympatizantů z hudební scény. S několika voliči této party jsem mluvil. Docela názorová hrůza a představa,co si může taková strana dovolit a co může dokázat. Opravdové osobnosti tam nejsou a jde o slepenec šitý horkou jehlou. Jak si poslanci uvědomí, jaké výhody tato funkce přináší,tak změní jistě názory.I přeběhlíci budou. Do systému pana Okamury ostatně vstoupili pouze z nějakých osobních důvodů. Okamura si nezametl před vlastním prahem a kostlivci ze strany Úsvitu ho budou pronásledovat více než Čapí hnízdo pana Andreje Babiše.

Těžko můžeme vidět do hlav jednotlivých poslanců v celém politickém spektru. Těch politických pracovitých nadšenců je zvolených minimum a tak bude ještě veselo.

Někteří plánují nové volby a neuvědomují si,že se voliči mohou naštvat a případné nové volby bojkotovat.

Co nového ostatně mohou politické strany a hnutí nabídnout ? NIC !

Vždyť i ta dosavadní nabídka je plná lží a nesplnitelných výkřiků.

Sázkové kanceláře vypočítají nové akce a časem by mělo být líp.

Bude to také pravda ?

Pravděpodobně poslance umravní na školeních v USA a EU. A je to !

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bedřich Dvořák | úterý 31.10.2017 8:49 | karma článku: 19,54 | přečteno: 656x