Já se z toho zblázním - Rusáci jsou všude !

Kdykoliv otevřu nějaká česká media, hned z nich vypadne genialita Rusáků.Rusáci napadají náš Internet, banky a mailovou korespondenci. Vůbec jim nevadí čeština, protože je zřejmě vymyšlena před lety ruským národem.

A to je jistě mnoho věcí dosud utajených, protože to prozatím kontroluje orgán toho nejvyššího.Rusáci drží nad vodou jadernou energetiku v USA. Rusáci mají takové rakety, že letí mnohokrát rychleji než ty naše a spotřebu paliva na 4 000 km mají menší než moped Stadion.Tanky jsou neprůstřelné a ponorky se mohou hemžit v půlkilometrové hloubce pod Severním pólem.  Letadlové lodě vlastně nepotřebují, protože všude lehce dolétnou  přímo z Ruska a jejich letadlům se vyhnout všechny střely i rakety. A když nasadí bojové robotické psy, koně a lidské kyberoboty, tak jsme v hajzlu. Prohrabou se k nějakému podzemnímu vedení elektriky a jedou dál.Seno netřeba. Roznesou nás na kopytech více, než ti plánovaní Číňané. A domácí Rusáci v Rusku v klidu popijí a překousnou nějakou kolbasu a zobnou trošku cibule a v teplíčku v pokojíčku ozdobeném na betonových panelech krásnými koberci si budou užívat života.

To jsme to zase dopracovali. My tady trpíme pod znásilňováním zrádnými musulmany a oni si budují nové pláže na Krymu. Samozřejmě by mi nevadilo znásilnění pěknou Vasilisou, protože to asi ovládá na jedničku.

Denně na mne po probuzení padne ten rusácký tlak. Ještě, že tady máme pořád dost hrdinů, kteří se tomu dokáží postavit. Do hračkáren  budeme dodávat speciální antiruské hračky a budou se znovu tisknout antiruské knížky. Zakážeme azbuku a nikomu neřekneme na co je měkký a tvrdý znak v ruštině. Ať mají vztek. Já to nevím dodnes a trpím s tím jako zvíře již od 4 třídy ZDŠ.

Jeden  generál v USA to před lety nevydržel a s výkřikem " už jsou tady !" vyskočil z padesátého patra armádního mrakodrapu.Měl své informace. a my jsme se stejně nepoučili !

Ta Sybilla to asi nějak popletla. Dokonce následující léta budou prý  patřit významně Ruské hegemonii, Ruský Rubl bude nedostatková měna  a pšenice z Ruska bude nejlepší.

Očekávám, že antiruští shromažďovatelé prorusky orientovaných jedinců mne zase z nějakých důvodů nazvou nejméně Putinovým mužem a doporučí mi odchod na WEB Sputniku či jiných medií, jak se mi stává v současnosti již každý den.Je zajímavé, jak se tito lidé rychle namnožili. Ještě, že ty obětavé vlastence máme.

 

a až se všichni zblázníme - tak bude jistě v léčebně líp !

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bedřich Dvořák | čtvrtek 2.2.2017 9:45 | karma článku: 36,85 | přečteno: 1293x