Co se to děje v Černém moři ? Lidé na pláži i přírodní katastrofa.

Někdo se asi zbláznil.Tisíce vojáků na desítkách lodí tam hrají podivnou hru.Válečné vybavení mají určitě Rusové. Musí to tak být,protože se jedná o celé Rusko. A naši určitě nemají jen špuntovky na cvičení a pochodují v podpalubí

Zapojuje se pořád více a více těch odvážných. V takových situacích vždy někdo udělá chybu.Stiskne jiné tlačítko, přistane na vodě s letadlem,či se vynoří z vody v nevhodnou dobu.Vzájemně se všichni nějak odposlouchávají, i když mají vše prý šifrované.A kvete byznys s informacemi.Informátoři a tajné služby mají pohotovost a " makají" jako vláda Andreje Babiše.

.Mají ještě týden a mělo by vše skončit. Snad se nic nestane. i když je situace nepjatá až krutá. Neinformovaní žurnalisté píší o různých provokacích všech stran a tajných pokynech nějakých skrytých vládců.

Vojáci občas takto blbnou, ale jde o rozsah tohoto blbnutí.Z nějakých důvodů tam snad nejsou vůbec vojáci z Česka. Možná se mýlím a nebo je to nějaký záměr.

Na Krymu jsou záplavy i když před několika měsíci říkali v Rusku,že použijí pro zavlažování nové vědecké metody řízení počasí. Asi se jim to nějak vymklo z rukou.

Stejné je to na jiných částech světa.. Po pouštích tekou nové či staronové řeky.V Japonsku padají kopce do údolí a ničí vše v cestě .

Co se to sakra děje ?

To není nějaké oteplování,to je mnohoem hroznější stav..

Do toho prosakují zprávy o výsledcích očkování proti Covidu. Covid je také důsledkem činností člověka a jeho uhlíkové stopy ? Není to nějaká blbost,co nám ty vědecké kapacity nabízejí ?Uhlík je jen součástí koloběhu života na zemi a prý nikde nevzniká ani nemizí. Jak ho chceme někam vyhnat ? Kam vůbec ?

Kdy se probereme do normální reality ?

Neměli bychom rychle vystavět sociální zařízení,kde by si tito stratégové hráli léčebné počítačové  3 D hry. S mírnou studenou sprchou po celý den.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bedřich Dvořák | pondělí 5.7.2021 11:25 | karma článku: 24,51 | přečteno: 943x