České muzikály a taková ztráta času.

Na Muzikály jezdí celé zájezdy lidí a všichni si pochvalují jejich kulturní úroveň. Já si myslím,že poslední rozumným aktem byl muzikál Jesus Christ Superstar. Já patřil k pamětníkům a tak jsem tam byl 2 x. To stačilo.

Nedokáži pochopit, co tam lidi táhne. Melodie vyumělkované a texty zoufalé. Zpěváci si totálně zkazili své Image a způsob zpěvu. Ale jsou tam skoro všichni . Lidé platí a kdo nebere, tak by měl problémy se splácením dluhů svého života. Producenti mlží a kradou .

Něco zkrachovalo chybnou produkcí a něco chybným výběrem interpretů. Ale celkově je to opravdu hrůzná procházka popovým peklem. Jenže peníze jsou zajímavé a pořád je vyprodáno. Je to nějaký fenomén ?

A nebo jsem příliš kritický a zavrhuji lidovou zábavu ?

Samozřejmě málo lidí má zájem o koncert operních umělců.A někteří z nich dokonce vklouzli do toho chomoutu muzikálu.

Máme smůlu,že zájezdy po kulturních domech již nelze finančně utáhnout.Aparatura drahá,doprava drahá,režie obrovská a podpora od státu minimální.

Jen určité hvězdičky nemusejí do Supestar a stačí být úspěný v Castingu. Jenže ty pěvecké soutěže jsou jen skrytý casting pro organizátory.

Bohužel zdejší popová scéna nemá šanci prorazit v zahraničí. Tam si to sakramentsky hlídají.Ještě tak si pomáháme na Slovensku a naopak. Několik lidí funguje i v Polsku a TV Šlágr je všude.!!

Vše postupně vybublá do soutěží v karaoke a bude se lid bavit i nadále.

Lid to chce a tak musíme plout ve správném proudu.

To není závist,to je jen konstatování faktů.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Bedřich Dvořák | středa 18.4.2018 22:05 | karma článku: 20,54 | přečteno: 722x