Keira Knightley (Piráti z Karibiku) je tlusťoška

Keira Knightley (22) je mladá slečna snad s rostoucím talentem(to uvidíme časem) a mnoha kilogramy navíc, i když se spekulovalo o tom, že trpí anorexií. Ona je ale tak neskutečně tlustá. No fuj. Tohle si fakt přečtěte...

Jedním z prvních filmů byla komedie Láska nebeská, dále blafuj jako Backham, Domino, ale proslavili ji jednoznačně Piráti z Karibiku po boku Orlanda a Johnnyho. Kdo by s nimi nechtěl hrát, zvláště s tím ulítlým poděsem v šátku (Johnny Depp), který neustále vypadá, že na něj čeká sanitka z blázince.

Keira poskytla rohovor pro jeden časopis, kde se jí zeptali na otázku - nechtěla jste někdy dělat modelku?  (Pozn. autorky: jejda hned mě napadlo, že na takového kostlivečka by se šilo jedna báseň a těch ušetřených korunek. )

Keira odpovídá: zkusila jsem to, ale řekli, že jsem moc tlustá. (Pozn. autorky: v tu chvíli padám ze židle)

Jestli je tedy Keira tlustá tak bych zrušila letošní MISS. OBĚ!!! No řekněte sami, kdo by se díval na ty tlusťošky v televizi?

Mám nápad.  Vezmu po jedné kostře z každého města, nalepím pod nohy kolečka, přehodím přes ně šálu (to aby je nerozklepala zima, kdo by ty kostičky furt uklízel) a za provázek je tahala po pódiu.

Víte kolik se za takový galavečer ušetří?

No jejda, měli by mě najmout.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Eva Bednářová | středa 30.1.2008 18:09 | karma článku: 18,10 | přečteno: 2299x