Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

kubas_carreras

31. 1. 2008 8:38
.

Modelky už pro slušného chlaa dávno nejsou zosobněním krásy, víme? O kráse žen vyhladovělých jako masajská kráva se dnes už nikdo nebaví. Čím dál více pozornosti na sebe, pámbůzaplať, strhávají sportovkyně, sice hubené, ale pevně stavěné...

0 0
možnosti
JS

ikaika

31. 1. 2008 11:05
Re: .

takže koulařky a bobystky a zápasnice RvR^nebrat

0 0
možnosti

def

31. 1. 2008 0:42
blog bez myslenky

takova kravovina, lituji casu ktery mi to najizdelo i casu, ktery jsem to cetl az do konce v nadeji, ze se NECO dozvim i lituji casu ktery toto pisu, ale nastesti...

je mi to ted vlastne uplne jedno, alespon vim, na ktery blog uz urcite nezavitam Rv

0 0
možnosti
JS

ikaika

30. 1. 2008 20:45
tentokrát bez delfínů

Měřítko krásy žen si stavějí především ženy samy. My chlapi si jaksi vědomně zdůvodníme proč se nám ta naše vlastně líbí- v nejhorším si můžeme říct jo když jsme ji poznali...(občas si i lžeme). Nedávno mě dojala moje 6tiletá žába (všimli jste si pánové že dcery, co se ženkých lstí  týče nezaostávají v ničím za maminkami), ve vší vážnosti se zeptala, tati jsem tlustá? Ujistil jsem ji že ne- spíš naopak, "a jsem hezká?" pokračovala vážně- jsi miláčku. Na onec rozhovoru triumfovala: Víš já bych chtěla vědět jak budu vypadat až budu stará- třeba v 19ti.

0 0
možnosti
JS

ikaika

30. 1. 2008 20:47
Re: tentokrát bez delfínů

od té doby otravuju známé policajty, kde se dá sehnat ten program co používájí k ostaršování a omlazování osob;-D

0 0
možnosti

Bob

30. 1. 2008 19:23
Hezká je štíhlá

Musím říct, že některé ženy jsou s tou svojí hysterií, se kterou odmítají štíhlost, už krapet protivné. Nemine den, aby tady nepřibyl blog nějaké tlusťošky, která agresivně útočí na domnělý diktát chorobné štíhlosti.

Jenže ono je to jinak. Velká většina modelek dnes už "kostmi nechrastí". A kandidátky na Miss? Ty už vůbec ne. Hmotnost ani BMI sice nezveřejňují, ale při pohledu na jejich míry je evidentní, že jsou to zdravě rostlé holky.

Autorky těchto blogů se budou muset podívat pravdě do očí - to, že ideálem krásy je štíhlá holka, není žádné spiknutí jakýchsi "modelingových společností", ale prostě vkus většiny mužů (což nevylučuje, že jistému procentu mužů se líbí tlusté či naopak extrémně hubené). A z toho mohou vyvodit jen dva závěry - buď to hodí za hlavu a budou odvíjet svoje sebevědomí od něčeho jiného než od své váhy, anebo - musí zhubnout!

0 0
možnosti

helena

30. 1. 2008 19:11
vymysl medii

vy si myslite , ze to doopravdy rekla ???? ja to vidim jak vymysl medii , aby takovy trdla jako jste vy se nad tim rozcilovali ....

0 0
možnosti

petr stursa

30. 1. 2008 18:39
Presne

Tam, kde maji modelingove spolecnosti hranici "ta uz je moc tlusta", tam medicina rika "tezka podvyziva".

Me obecne nesmi do postele holka, co chrasti kostma.

Ale ani na ulici se neohlidnu za "modelkou". Krasna je pro me takova, co ma mily oblicej a spravny pomer pasu a boku (zlaty rez). Je celkem jedno, zda ma 55, nebo 75 kilo.

0 0
možnosti
MK

Michal Kant

30. 1. 2008 18:30
jo

;-D

0 0
možnosti