Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gwendolyn!

17. 4. 2012 3:08
Kazde zbozi ma sveho kupce

Kdyz se Cesi nechali zmanipulovat do toho, ze Guess ci CK je nejaka honosna znacka, at si plati vic. Je nutno rozlisovat nositele pravych luxusnich znacek bez viditelneho loga ci minimalniho loga a kteri je nosi s nonsalantni eleganci a  nositele padelku a radobyznacek, kteri si libuji v obrich kriklavych logech... Cili objevila jste Ameriku, v Americe jsou nektere znacky ne luxusni a podle toho jsou cenene... RL, CK, TH, Adidas, Puma, Nike, Guess, Replay, to vse je obycejne zbozi na kazdem patniku.  Padelky LV a Gucci tez.

0 0
možnosti

Ježikača

8. 3. 2012 23:36
máte ji tam!

není, co dodat

0 0
možnosti

barbora_topinkova

9. 3. 2012 9:56
Re: máte ji tam!

:-)

0 0
možnosti

odejana

7. 3. 2012 13:36
ZASE ŠPIČKOVÉ, BÁRO!!!!

Tepat do blbosti lidské, jen tak dál ... no a na druhém pólu máme ty chudinky ve stejných černých dekách, ze kterých koukají jen oči.

0 0
možnosti

barbora_topinkova

9. 3. 2012 9:57
Re: ZASE ŠPIČKOVÉ, BÁRO!!!!

do těch potepeme jindy:-)

1 0
možnosti

Aretta

7. 3. 2012 9:15
Jééé, nová Barunka

Hlásím zatím jen prezenci!:-)

0 0
možnosti

Aretta

7. 3. 2012 9:19
Re: Jééé, nová Barunka

bože, to je zas nářez.... Mohla bys vkládat reklamní pauzy na vstřebání zážitku... Jsem za druhým odstavcem.... a výborný!!!

0 0
možnosti

tina.sola.nova

6. 3. 2012 21:01
Jo jo, máte celkem pravdu - osobně si na značky nepotrpím,

ale je jedna čestná vyjímka: Mám slabost pro ty botičky na sport s kočičkou. Naštěstí Puma považuje moje číslo bot (39) za dětskou velikost a tak dvakrát ročně je vyprodává za 999,-, což je cena, kterou jsem ochotná zaplatit s ohledem na to, že se mi SpeedCaty fakt líbí a vydrží celá léta. Ale ani o kačku víc! Nedám! ;-)

0 0
možnosti

barbora_topinkova

7. 3. 2012 10:02
Re: Jo jo, máte celkem pravdu - osobně si na značky nepotrpím,

Dobrá volba...já jsem teda Nike-like, ale konkurenci ctím...a tím, jak píšete, že jste vysoká, je 39 vážně slušná velikost bot:-)...

0 0
možnosti

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

6. 3. 2012 10:24
Tak nevim....

Opt mam u vas dost rozporuplne pocity. Zpocatku clanku jsem mel pocit, ze s vami budu naprosto souhlasit.... ale pak se ukazalo, ze precijen ne. Jste szirave ironicka (skoro bych az mel na jazyku arogantni, ale vim, ze to tezce nesete :-) ), ale ukazuje se, ze jste v pasti znacek lapena SKORO stejne, jako ti, jimz se smejete... jen je rposte kupujete jinde a za jine ceny. Podstata ale zustava stejna.

Zbytecne je utocna formulace "...jakou je hloupý kupec ochoten..." nebo "...zlodějnou prolezlé kamenné prodejny..". Je to jak jste psala: kazde zbozi ma prave takovou cenu, jakou je nekdo ochoten zaplatit. Naklady pred prodejem pouze urcuji spodni hranici. Ale neni to zadna zlodejina, i kdyby prodavali tricko za 20Kc za 20.000, pokud za nej kupujici zaplati dobrovolne, o sve vuli a dane tricko bude splnovat vsechny proklamovane vlastnosti.

3 0
možnosti

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

6. 3. 2012 10:27
Re: Tak nevim....

A abych jeste k tematu -znacky neresim a nikdy jsem neresil.... ale i tak mam oblibene tricka. Treba dneska mam na sobe tricko s periodickou tabulkou prvku, pak mam ajtacke "</head> <body>, potom "human-robot evolution" z Big Bang theory a pak tricko s velkym vozem (takovym tim, co je videt na obloze). A uvazuji, ze si necham udelat jeden svuj napad / parodii na jednu oblebenou chybu z databazi Oracle :-). A nemusim resit prouzky, kocky, krokodyly (sorry, jine loga neznam).

2 0
možnosti

Fantomazz

6. 3. 2012 8:30
šmarjá

u číňana v tržnici koupíš značek plný hrstě za pár korun.

0 0
možnosti

barbora_topinkova

6. 3. 2012 9:27
Re: šmarjá

jo - a se čtyřma pruhama;-D!

1 0
možnosti

s.m.

5. 3. 2012 20:05
...

madam přicestovala a hned blog- tak to má být!:-)R^

0 0
možnosti

Daniel P.

5. 3. 2012 19:26
baže

Tedy co mě tak trochu překvapuje, je záliba v nošeníé oblečení s jasně viditelným logem. Já teda jakékoli ukazující se logo na oblečení považuju za krajně nevhodné a nevkus. Mít na sobě přidělanou něčí reklamu, a pokládat to za ozdobu? Fakt ne. :)

0 0
možnosti

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

5. 3. 2012 19:36
Re: baže

na druhou stranu je to geniální marketingový tah sportovních firem. Známý sportovec se vyfotí v značkovém hadru a stovky milionů obtloustlých blbů chodí v adidas i do hospod a ještě dělají zadarmo reklamu firmě. Vlastně ne zadarmo...oni za to platí několikanásobnou cenu. :-)R^

2 0
možnosti

_-1-_

5. 3. 2012 18:13
Barboro, neco mi neni jasny

... v prvnnim odstavci se navazite do jedincu, co nosi znackove obleceni... a v poslednim nam sdelujete, ze jste si tez par znackovych kousku koupila ..... neni v tom trochu rozpor?

1 0
možnosti

barbora_topinkova

5. 3. 2012 18:18
Re: Barboro, neco mi neni jasny

neni, ja si rada udelam legraci sama ze sebe:-)...ale vážně, je nosit značku a nosit značku. můžete to na sobě tahat jen z prestižních důvodů a platit za to majlant...nebo na cestách potkat krám, o kterém víte, ža věci v něm jsou pěkné a dlouho vám vydrží...že v Čechách jsou zbytečně drahé a lidé si je kupují přednostně kvůli té prestiži...ale tady je nosí každej, je to obyčejný spotřební zboží dobré kvality a tak si koupíte taky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4257x
Geoložka, běžkyně, triatlonistka a tanečnice flamenka s rozvinutým smyslem pro hédonismus.

Autorka knih "Z lehu k běhu" a "Vánoce na sádle a jiné trable". Redaktorka časopisu Cosmopolitan.

Principiální odpůrkyně pitomců všeho druhu a propagátorka užívání zdravého rozumu ve všech aspektech lidského života.

www.pivaruvpruvodcegalaxii.cz

https://www.facebook.com/barboratopinkovaspisovatelka/

http://www.vecizpolicky.cz