Koupíme si lepší erekci!

Tak proč ne, když budou ty vánoce....Mám hodně daleko k prudérnosti, ale věřte, že kdybych se v inkriminovanou chvíli mohla zavrtat v lékárně pod podlahu, už jsem tam byla.

Všechno začalo naprosto nevinně,  doma došla zubní pasta. A jelikož můj oblíbený supermarket má na tomto poli nedostatky, musím  občas zavítat do lékárny.
No, lékárny - velikostí si se supermarketem skoro nezadá, u vchodu nafásnete košíček a pak musíte prohledat mnoho metrů barevných regálů než najdete oblíbený čistič chrupu a následně se teprv zařadit do fronty k pultíku.
Paní přede mnou řešila již přes pět minut svůj úporný kašel, já koutkem oka kontrolovala synátora, procvičujícího si čerstvě nabyté prvňáčkovské znalosti čtení louskáním názvu preparátů na barevných krabičkách.
A sláva, kašel vyřešen, čajík i šumivé tabletky zakoupeny, jsem na řadě. Platím pastu a najednou na pultě přistane další zboží.  Synek radostně volá:
"Hele, co jsem našel, koupíme si lepší erekci!" Rudnu a v duchu přemítám, že mě doma zřejmě ušel nějaký důležitý chlapský rozhovor. Obsluhující paní laborantku výběr zaujal a se smíchem vyzvídá odkud to zná.
"Z rádia přeci, všichni chlapi to chtějí! Koupíme si ho domů, vid´, mami, já se rozdělím s tatínkem.....
Namítám, že je to až pro starší pány...tak ho koupíme dědovi, když budou ty vánoce, maminko... prcek je blýskavou krabičkou prostě okouzlený.
Musela jsem zbaběle argumentovat nedostatkem peněz a vysokou cenou preparátu. Se smutkem v očích ho vrátil na místo a moudře povídá: "To je škoda, tak až maminka našetří".
Zvláštní úkaz, syna naprosto nezajímal účel preparátu, což mě potěšilo, přiznám se, že princip a poruchy erekce pro šestiletý mozek vysvětlit neumím.
Autor reklamy však může být velmi spokojený, zahlodání sloganu do mysli je dokonalé u všech věkových kategorií, jediné mu snad konkuruje  stotabletůtýdně, stotabletůtýdně...
Trávíme v autě celkem dost času, rádio  tam mám jako zvukovou kulisu a téměř ho nevnímám, děti do toho povídají páté přes deváté, ale je vidět, že podstatné si zapamatují bravurně.
 Po téhle  zkušenosti zakoupím do vozu CD s výukou cizího jazyka, snad bude mít stejně výborný efekt, místo sexuologa amatéra budu mít doma zdatného lingvistu.

Autor: Marie Balmetová | sobota 14.12.2013 8:10 | karma článku: 47,33 | přečteno: 31832x
  • Další články autora

Marie Balmetová

Moje horské postřehy

22.1.2014 v 8:10 | Karma: 13,80

Marie Balmetová

Naučím se balit jako chlap!

27.12.2013 v 8:17 | Karma: 14,96

Marie Balmetová

Co Ti mám koupit k Ježíšku?

1.12.2013 v 8:28 | Karma: 24,38

Marie Balmetová

Zachráním nebo zahubím,

27.11.2013 v 8:07 | Karma: 13,41

Marie Balmetová

Pánové a jejich koloběžky

22.11.2013 v 8:00 | Karma: 14,90