Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Dobro a zlo z vesmíru

V lidech převládá černobílé vidění dobra a zla. Týká se to nejen záležitosti pozemských, ale také pohledu do vesmírných dálek. Buď si představujeme mimozemšťany jako dobráky, kteří nás zachrání ve svých kosmických lodích před hrozící globální katastrofou. Nebo v mimozemšťanech vidíme krvelačné potvory dychtící vyvraždit celé lidstvo, jak jsme mohli sledovat ve filmech Vetřelec či Den nezávislosti. Jak to už tak v životě bývá, tak pravda je poněkud jiná. Stejně jako v pozemském dění se v našich životech prolíná svět dobra a zla, ne jinak tomu bude i v tom co k nám přichází z vesmíru.

typy UFOz internetu

„Ufologové“ a skeptici

Dne 2.7.1947 Američany překvapila rozhlasová zpráva. Nedaleko města Roswell se zřítil létající talíř. Po několika hodinách byla zpráva dementována. Až do současnosti se oficiální vysvětlení o tom co se tehdy stalo několikrát změnilo. Od roku 1947 se  UFO stalo jedním z hlavních témat, které až do současnosti zaměstnával tisk, rozhlas, televizi, krásnou či odbornou literaturu.

Události v Roswellu a postoj k fenoménu UFO veřejnost polarizovaly. Vznikl tábor těch, kteří nazvali téma jen velkým humbukem. V stále častějších pozorování UFO viděli jen přírodní jevy, halucinace a podvody. K táboru se přidala většina vědců i politických a armádních činitelů tvrdících, že žádné důkazy o přítomnosti mimozemského života na zemi neexistují.

Druhý tábor nadšených ufologů,  kontaktérů mimozemšťanů, ale i část vědců a bývalých kosmonautů, kteří veřejně přiznali kontakt s tímto fenoménem uviděli ve fenoménu UFO důkaz mimozemského života. Objevila se svědectví vojáků i těch, co údajně pracovali na základnách testujících mimozemské technologie ( Area 51 ). Objevila se i svědectví a údajné kopie dokumentů naznačujících blízký kontakt mezi vládami a mimozemšťany.

 

Dohody mezi vládou USA a mimozemšťany

Po roce 1945 významně narostlo hlášení o pozorování UFO, ač jev byl pozorován již v dávnější minulosti. Je to dáváno do souvislostí s Hirošimou a možnosti zneužití jaderné energie k zničení života na zemi. Mimochodem existují svědectví o záhadném přeprogramování raketových systémů a pozorování UFO v okolí těchto základen.

Kolem roku 1950 zástupci jedné z mimozemských ras údajně kontaktovali zástupce vlády USA. Nabídli technologickou pomoc, která byla ale vázaná na vojenské odzbrojení. Vláda tuto nabídku odmítla.

Brzy přišla další nabídka od jiné mimozemské rasy. Technologická pomoc již nebyla vázaná na odzbrojení. Mimozemšťané požadovali něco jiného. Možnost inkognito provádět lékařské pokusy na omezeném vzorku lidské populace. Dohoda byla uzavřena a začala éra spolupráce, jejímiž plody byl údajně třeba i vývoj neviditelného bombardéru Stealth.

 

"Šediví" a genetické experimenty

Od počátku 60. let se v USA množí mnohdy hrůzu nahánějící svědectví. Přibývá lidí, kteří si nepamatují co dělali část dne. Mají deprese a noční můry. Když se podrobí psychiatrickému vyšetření a nechají se uvést do regresní hypnózy s cílem dozvědět se co se dělo v onom čase na který si nepamatují líčí velice podobné příběhy. Spatří objekt na obloze. Z něj vycházející světelný paprsek doprovázený přítomnosti bytostí s velkýma očima a insekticidními pohledy. Poté jsou vtaženi do kosmické lodě, kde jsou podrobováni ponižující lékařské prohlídce. Část žen po čase zjišťuje, že jsou těhotné, aby o pár měsíců poději stejně tajemně zjistili, že plod z jejich těla zmiznul. U části unesených jsou v těle nalezeny implantáty, vyrobené nám neznámou technologií.

Oficiální věda a veřejní představitelé existenci únosu popírají ač unesení v hypnóze svědčí nejen o únosech mimozemšťany, ale i armádními složkami, které se snaží získat veškeré informace od unesených o jejich pobytu v kosmických lodích. Když se americký psychiatr a profesor Harvardské univerzity, držitel Pulitzerovy ceny J.E.Mack začne tématem vědecky zabývat a publikovat o únosech knihy je vyhozen z univerzity a až soudní proces očistí jeho jméno.

Kdo jsou oni mimozemšťané označovaní Šediví a jaká je jejich motivace? Podle mého názoru jsou varováním pro nás lidi kam vede jednostranný vývoj civilizace. Představují technickou civilizaci vládnoucí mnohými z našeho hlediska zázračnými technologiemi a psychickými schopnostmi které jím mimo jiné umožňují pouhým pohledem a myšlenkou paralyzovat svojí oběť a následně manipulovat a vymazat její vzpomínky. Zároveň ale jsou zcela prostí jakýchkoliv emocí a lidských citů jako je láska či soucit. Jejich civilizace je na pokraji zániku, protože degenerovali do té míry, že ztrácejí schopnost vlastní reprodukce. Snaží se proto vytvořit hybridní rasu křížením s člověkem a zajistit si tak přežití. Některé unesené ženy vypovídají o tom, že mají za úkol se starat o hybridní děti. Šediví si uvědomují si, že pro jejich vývoj je významný cit, který jím dát nedokáží.  Místo toho, aby se snažili napravit to co je uvedlo do problému, tedy své vlastnosti a způsob myšlení, snaží se dosáhnout přežití genetikou a násilím na lidech. Nepodobají se tak trochu nám, kteří také v genetice vidíme spásu před špatným životním stylem vedoucím zase k postupné degeneraci našeho rodu?

Nejsou to jen lidé, kteří jsou obětí šedivých. Existuje mnoho případu zmrzačených zvířat s dokonale čistými  řezy, z jejich těl byla vysátá krev kterou mimozemšťané dále využívají pro své scestné účely.

V chování šedivých vůči nám vidím do značné míry také obraz našeho chování vůči nižším tvorům- zvířatům. Zvířata jsou pro nás méněcenná. Tak jsme zase my do značne míry méněcenní pro tyto tvory.

Domnívám se, že součástí práce šedivých je i jistý typ propagandy a manipulace. Na jedné straně je to politika zesměšňování problematky UFO, na druhé straně matou i nekritické a naivní příznivce jevu UFO. Zasévají myšlenky o své všemocnosti a nadřazenosti nad lidskou populací. Tvrdí, že jsou to oni, kteří stvořili člověka z opice genetickou manipulací a že únosy jsou vlastně dobrem vedoucím k vyšlechtění naší rasy, třebaže násilné únosy jsou jednoznačně zlem ať se ospravedlňují čímkoliv.

Jako obranu proti ním vidím silnou duchovní ochranu, která znemožní mimozemšťanům proniknout do nitra vědomí oběti a tak znemožní provedení hypnózy, která je pro úspěch únosu klíčová.

 

Piktogramy v obilí a pomoc z vesmíru

Na konci osmdesátých let jsem poprvé četl ještě v době komunismu o záhadných kruzích v obilí vyskytujících se v Anglii. Od té doby se celý fenomén stal již rutinní součásti každého léta nejen v Anglii, ale i v dalších zemích včetně České republiky. Obyčejné kruhy stále víc střídaly složitější a složitější piktogramy. Vznikly pokusy je vysvětlit jako díla vtipálků, či jako produkty přírodních procesů. Přestože mnohé z nich jsou skutečně dílem podvodníků s deskami, řada z nich se tak jednoduše vysvětlit nedá. Obilná stébla nejsou poškozena. Vykazují změny molekulárních struktur. V obrazcích se vyskytují magnetická anomálie a nepatrně zvýšená radioaktivita. Před vznikem obrazců bylo nad polem několikrát pozorovány světelné koule. To žáden šprýmař s prkýnky nedokáže. Takže jediné rozumné vysvětlení je, že se opět jedná o mimozemskou technologii, která se nám prostřednictvím obrazců snaží něco sdělit. Je to výuka prostřednictvím symbolů, která byla používána lidmi již od starověku. V obilí najdeme řadu symbolů duchovních známých z historie lidských kultur, fraktální obrazce známé z teorie chaosu, varování před ničením planety a dokonce i V Ascii kódu zakódované vzkazy.

Eticky vyspělé civilizace ví, že k vývoji potřebujeme čas a tak výuka probíhá tímto nenásilným a postupným procesem, který má zabránit „kulturnímu šoku“ hrozícímu při střetu primitivní a velice vyspělé civilizace. Domnívám se, že čím je daná civilizace vyspělejší, tím bude méně hmotná a více duchovnější. Její představitelé budou méně vázání na svou mateřskou planetu i hmotná těla. Budou vždy na blízku těm, kteří budou potřebovat jejich pomoc. Ovládnou síly o kterých se nám dnes skoro ani nezdá jako je okamžitá teleportace svých těl a kosmických lodí více duchovních než hmotných. Setkání s nimi budou lidé popisovat jazyky náboženského zjevení. Vjemy kontaktérů, tak budou podobné vjemům vizionářů při zjeveních  Mariánských či zjeveních andělů. Lidé pocítí v jejich přítomnosti hlubokou lásku a posvátnost. Mnohdy zažijí vyléčení fyzická i psychická.

Domnívám se, že již v poměrně blízké době kdy naše civilizace přejde z destruktivního věku Ryb do zlatého věku Vodnáře stane se i kontakt s duchovně vyspělými civilizacemi běžnou záležitostí. Destruktivní styl a orientace na boj a soutěž současné civilizace bližší kontakt s vyspělými duchovními civilizacemi nyní znemožňují a zároveň umožňují průnik civilizací nízkých a destruktivních. Až zmoudříme a naše životy začneme řídit idejeme spolupráce a sounáležitosti nejen mezi sebou, ale ze vším živým, pak se otevřeme možnosti vstupu do galaktického společenství moudrých a vyspělých civilizací. Civilizací jejichž programem je vzájemná spolupráce a pomoc civilizacím nižším a počínajícím.

Časem si uvědomíme také, že dělení na pozemské a mimozemské je opravdu jen poměrné. Naše pozemská příslušnost souvisí do značné míry jen s našimi hmotnými těly. Regrese do minulých životů v hypnóze občas ukázaly, že někteří z nás mají v hlubokém podvědomí i vzpomínky na životy prožitými na jiných planetách. Mimo to ve stavu mezi životy či v obyčejných lidských snech občas můžeme opustit planetu, cestovat mezi hvězdami a telepaticky hovořit i s příslušníky jiných mimozemských civilizací. Možná jsem takové jedno setkání ve snu zažil i já. Zpočátku jsem měl strach, ale přátelskost která z těchto bytostí vyzařovala mně uklidnila. Vzpomínám si, jak mi říkali „Vy lidé jste strašní materialisté“. 

  

Použité  zdroje:

Cooper   Mimozemšťané v pozadí vlády USA

Bytí-časopis pro filozofii a duchovní studia č 10, článek Věc UFO

internetové zdroje

Autor: Petr Bajnar | neděle 12.1.2014 7:17 | karma článku: 16,23 | přečteno: 1103x
  • Další články autora

Petr Bajnar

Co měsíc duben 2024 dal?

Duben roku 2024 se pomalu blíží ke svému konci a mně napadlo zamyslet se nad tím, co se v tomto období ve světě a v našich luhách a hájích stalo.

28.4.2024 v 12:10 | Karma: 0 | Přečteno: 19x | Diskuse| Společnost

Petr Bajnar

Reportáž z času velikonočního

Je boží hod velikonoční, den kterým vrcholí oslava velikonoc, svátků které již tradičně připadají vždy na první víkend po prvním jarním úplňku.

31.3.2024 v 9:48 | Karma: 0 | Přečteno: 35x | Diskuse| Společnost

Petr Bajnar

Chcimírové a chciválkové

Minulý týden uplynuly dva roky od zahájení ruské invaze na Ukrajině. Z projevů které k výročí zazněly, nejvíce vzbudil pozornost projev slovenského premiéra Roberta Fica.

3.3.2024 v 11:20 | Karma: 8,08 | Přečteno: 80x | Diskuse| Společnost

Petr Bajnar

Rok 2024: rok zásadních změn

Rok 2024 začal. Někteří lidé jej přivítali s nadějí, že půjde o lepší rok než 2023, jiní se do budoucna dívají s obavami.

1.1.2024 v 10:18 | Karma: 0 | Přečteno: 83x | Diskuse| Společnost

Petr Bajnar

Zřiďme pro politiky speciální ZOO!

Po krátké přestávce jsem se letos vrátil k učitelskému povolání. A to víte, není to vždy snadné. Jsou žáci klidní a hodní, někteří však zlobí. Občas se stávají v hodinách i nejrůznějšími zvířátky.

31.12.2023 v 9:06 | Karma: 5,63 | Přečteno: 107x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Máš jiný názor? Tak tohle je výsledek. Kaliňák o zákulisí atentátu na Fica

18. května 2024

Premium Je jedním z nejbližších lidí premiéra Roberta Fica ve straně Smer-SD. Byl ve všech Ficových vládách...

Se samopalníky šli svrhnout komunisty. Proč největší Prokešův puč nevyšel

18. května 2024

Premium Před 75 lety, v polovině května 1949, se měl odehrát vůbec nejvážnější ozbrojený pokus o svržení...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.