Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dostal mě "insekticidní pohled Šedých". Co to znamená? Že pod vlivem jejich pohledu chcípají mouchy? 8-o

0 0
možnosti
PB

P28e32t38r 18B32a73j36n95a71r

13. 1. 2014 17:51

No teď jste mně dostal:-). Ten výraz v souvislosti s pohledem Šedivých jsem někde četl  kdysi dávno. O jeho významu jsem příliš nepřemýšlel, ale nějak vnitřně citově mi seděl jako výstižný k popisu pronikavého a přitom bezcitného a mrazivého pohledu se kterým bych se setkat nechtěl. Stačilo mně vidět před lety americký seriál Uneseni jehož scénař vycházel z tohoto fenoménu a skoro jsem z toho měl noční můry- a to byl jen film.

0 0
možnosti
VS

Mariánská zjevení jsou mariánská zjevení. Pouze pomatenec, který má v hlavě létající talíře může tvrdit, že jsou to mimozemšťané. Jaký důvod by měli asi mimozemšťané se vydávat za náboženské postavy? Žádný, je to iracionální. V tomto článku jste jasně ukázal co stojí v pozadí těchto představ. Je to falešné náboženství New Age. Popření rozumu je klíčovým prvkem New Age s jeho prázdným pachtěním se za duchovní prožitky a utopickou vizí osvícené civilizace.

1 0
možnosti
PB

P97e49t85r 32B82a35j34n25a43r

12. 1. 2014 14:10

Já jsem nepsal, že za Mariánskými zjeveními stály létající talíře. Pouze jsem uvedl, že vjem setkání kontaktéra s vysoce vyspělými mimozemskými bytostmi je obdobný jako u setkání s postavou, kterou křesťané vnímají jako p. Marii a která představuje vysokou duchovní bytost, kterou by třeba staří Egypťané vnímali jako svojí bohyni Isis, nebo Indové zase jako svou bohyni- vystupuje jako archetyp ženství ( božství se k nám obrací, jako my se obracíme k němu). U těchto bytostí se poněkud stírá rozdíl mezi zemským a mimozemským, neb slouží v celém vesmíru. Zároveň vyspělé civilizace jsou daleko více duchovní než pozemské a tak setkání s nimi daleko více připomíná náboženské zjevení než hmotný kontakt ( hmotné kosmické lodě pro přepravu již ani nepotřebují ). Např. ve Fatimě jsme byli svědky velice zvláštních dějů-zázraků, kdy byla na místě zjevení tvořena jiná realita, která byla i nafilmována. Slunce rotovalo a zvláštně se pohybovalo na obloze, lidé zmokli a v sekundě uschnuli. Byla to ukázka projevu a možností hodně vyspělého života, který stojí při nás lidech a pomáhá nám ve vývoji.  To je můj názor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.