Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Reakce k článku Chemikálie na čistění bazénů léčí rakovinu ...

Reakce několika lidí na článek zveřejněný v lidovkách ( lidovky.cz ) Nemám rád jednostranné debaty a proto reaguji na zmíněný článek....

zdroj : http://www.lidovky.cz/chemikalie-na-cisteni-bazenu-leci-rakovinu-veri-nekteri-pacienti-silenstvi-desi-se-lekari-gv8-/zpravy-domov.aspx?c=A150210_162200_ln_domov_jzl&fb_action_ids=10202615135979357&fb_action_types=og.recommends


Výňatek z článku výše : 

Při velkém požití oxidu chloričitého se mohou navíc objevit nepříznivé zdravotní účinky. „Ve vědecké literatuře je popsán případ dvou lidí, kteří vypili 250 ml roztoku oxidu chloričitého o koncentraci 40 ppm (částic na milion); příznaky otravy popisovali jako náhlou bolest hlavy, nevolnost a bolest břicha,“ tvrdí Iva Kolářová z České parazitologické společnosti.

reakce :  Má zkušenost s předávkováním omylem požitého neředěného roztoku oxidu chloričitého cca 1000 ppm.

   Omylem jsem vypil 400 ml nezředěného CDS2 .. cca 1000 ppm ( čistá převařená studniční voda a oxid chloričitý v určité koncentraci v jednotkách ppm'' ) . Nedostavily se bolesti břicha ani bolesti hlavy, jak uvádí paní Kolářová a to ani, když byla koncentrace a množství roztoku oxidu chloričitého mnohonásobně vyšší než ona uvádí !


   Po pozření obsahu špatně zvolené láhve s roztokem CDS2 jsem cítil jen pálení v jícnu, bylo mi na zvracení, ale vyvolat jej nešlo ! Pálení žáhy a pocity na zvracení odezněly po vypití čisté vody cca 2 litrů . Nic jiného se nedostavilo a vymizely poslední příznaky po prodělané chřipce, která začala ustupovat hned po prvním užití správně naředěné dávky CDS2 ( cca 50 ppm ).   

Antonín Kratochvíl 

 

 


reakce :   Rozhodl jsem se veřejně reagovat na článek, protože patřím zřejmě k těm magorům, kteří uvěřili, že CDS2 je tělu prospěšný roztok.
„To považuji za naprosté šílenství a může to udělat jenom magor, aby pil desinfekční prostředek takového rázu,“ varuje prezident České lékařské komory Milan Kubek.
       Jsem rád, že jsem pana Koubka nepotkal dříve, respektive netušil, jaké názory má. Já jsem totiž, na rozdíl od něho, ten driják zkusil a byl jsem překvapen, co se mnou provedl. Asi nemám dostatečné vzdělání v medicíně, ale i tak mohu s klidným svědomím napsat, že neprovedl nic. Pokud se za špatný účinek nepovažuje téměř okamžité vyléčení chřipky, zlepšení nálady a zbavení se jakési malátnosti, která mě již pár týdnů provázela.
 
 
A další lékař… „Bohužel jsme se setkali s pacienty, kteří byli léčeni touto nesmyslnou metodou jako alternativou standardní léčby a propásla se optimální příležitost k intervenci,“ míní přednosta onkologické kliniky Fakultní nemocnice Olomouc Bohuslav Melichar. „Obávám se, že silná oxidační činidla mohou růst nádoru i povzbudit a nádorové onemocnění určitě nevyléčí,“ dodává s tím, že se v poslední době setkal už se dvěma případy.
       Souhlasím, samo o sobě ta činidla nic nevyléčí, ale nevyléčí ani chemoterapie, a setkal jsem se už s více, než dvěma případy!! Nicméně bych přivítal konkrétní zkušenost, jak CDS2 podpořil růst nádoru……Zkušeností, jak chemoterapie ničí člověka, je nepočítaně! Naopak, jsou zdokumentovány případy, kdy oxid chloričitý zpomalil či zastavil progresi rakovinového nádoru!
 
A ještě jeden…
Při velkém požití oxidu chloričitého se mohou navíc objevit nepříznivé zdravotní účinky. „Ve vědecké literatuře je popsán případ dvou lidí, kteří vypili 250 ml roztoku oxidu chloričitého o koncentraci 40 ppm (částic na milion); příznaky otravy popisovali jako náhlou bolest hlavy, nevolnost a bolest břicha,“ tvrdí Iva Kolářová z České parazitologické společnosti. „Ohroženou skupinou mohou být hlavně nemocní, těhotné ženy, u kterých se zvyšuje riziko předčasného porodu, u dětí a novorozenců hrozí zase riziko opožděného neurologického vývoje,“ varuje Kolářová.
        No a co já na to? Nic….jen že piji, pokud potřebuji 10x za den 1dl roztoku o síle 200ppm a nic takového nepřišlo….mohu se zeptat na ten doktorčin zdroj, na tu vědeckou literaturu, která toto popisuje? Vždyť se veřejně tvrdí fakt, že je to látka, kterou nikdy nikdo vědecky nezkoumal v souvislosti s účinky na lidský organismus! A abych neopomenul, těhotným a novorozencům to nikdo a nikde nedoporučuje.
 
A nyní názor předsedy klubu… Podle výpovědí na internetu některým lidem bývá po CDS2 špatně. „Bizarní je, že to považují za pozitivní jev, že tělo s problémem bojuje,“ tvrdí novinář a místopředseda klubu Sisyfos Leoš Kyša. „Nejhorší je, že se tyto látky doporučují i pro léčbu malých dětí,“ dodává.
        A znovu můj názor…Myslím si, že onen předseda si plete dvě různé věci, a to je původní MMS a CDS2. Ano, pokud někdo přehnal dávky MMS, bylo mu na zvracení a dostal průjem. To za den či dva přešlo, ale následek žádný…Dle mnoha lidí, kteří používají CDS2 se toto nedostavuje, ani u mne se nedostavilo. A pokud ano, proč by nemohlo tělo bojovat s nemocí, pokud je nemocné? Proč je špatně lidem, kteří se léčí chemoterapií? Protože tělo bojuje, ale , bohužel , bojuje více s podanou látkou, než s nemocí…..vždyť chemo je drobet upravený bojový plyn, není liž pravda, páni doktoři?
 
Shrňme přečtené….Všechny argumenty, které jsou proti využití CDS2, pocházejí z hlav studovaných, ale nikdo z nich ani v laboratoři ani v reálu tuto látku nezkusil, tedy je to jen teorie. Mnoho lidí se
však vyjadřuje ve smyslu překvapujících účinků na jejich zdraví, a to účinků pozitivních! Proč se těmto lidem nikdo nevěnuje, proč je nikdo neposlouchá, proč nejsou lékaři zvědaví, jak je možné, že to léčí? Oni nechtějí a nebo nemohou?! Proč je základní otázka každého člověka, který začíná přemýšlet, proč se ptají děti, proč se ptáme i mi, kteří jsme našli tu odvahu a vyzkoušeli jsme TO. Ale nikdo nám na tuto otázku neodpovídá, protože bychom se museli dozvědět pravdu a to nikdo nechce, tedy, pardon, mi bychom ji rádi slyšeli, ale ona se jaksi nesmí…..PROČ? TO JE TA OTÁZKA!
 
Článek sepsal pan Jakub Zelenka, prý jsou tam jen zpravodajské informace a tudíž není tendenční.....já myslím, že tendenční je, protože pokud nemám dost informací o daném tématu, nemohu si dovolit zveřejnit informace z doslechu. Pokud tak učiním, aniž bych ověřoval, nemohu být dobrým novinářem, pane Jakube Zelenko!
 
Karel Veselý 

 

Autor: Antonín Kratochvíl | středa 11.2.2015 18:30 | karma článku: 23,69 | přečteno: 3383x
  • Další články autora

Antonín Kratochvíl

Tříprsté humanoidní mumie řešené v parlamentu Mexika, byly lékaři označeny za autentické.

Dvě tříprsté mumie prezentované v parlamentu Mexika, jsou ty samé mumie ze 6 zveřejněných v TV dokumentu Gaia (2017). ČT označuje pětici mumií (Gaia) objevných v roce 2017 novinářem J. Maussanem za pozůstatky dětí, což je nemožné!

24.9.2023 v 11:48 | Karma: 10,17 | Přečteno: 397x

Antonín Kratochvíl

Sisyfe, jedná-li se skutečně o teplo v rotaci mlýnků u ruky, Bludný balvan Vám nehrozí !

U příležitosti udílení cen spolku Sisyfos Bludné balvany 2019, upozorňuji na prokazatelný fakt, že pohyb rotorů u lidské ruky neiniciuje tepelná výměna, tvrzení skeptiků, že ano, má být přezkoumáno a hodnoceno vrámci této ceny.

4.10.2020 v 13:43 | Karma: 10,01 | Přečteno: 928x | Věda

Antonín Kratochvíl

Kolečko Egely Wheel u ruky nerotuje díky známým fyzikálním silám! Sisyfe, čím tedy rotuje?

Vědecký odborný svět pobízí laickou veřejnost k prokázání vědě neznámé síly. Naproti tomu nebylo vědecky prokázáno co pohybuje volně loženými rotory u lidské ruky. Tomuto jevu jsou přisuzovány síly, které ho prokazatelně netvoří !

30.4.2019 v 21:22 | Karma: 17,25 | Přečteno: 1267x | Diskuse| Věda

Antonín Kratochvíl

Věda versus Bioenergie / vyzařování živého lidského organismu.

U dlaní živého člověka rotují předměty volně ložené a balancující na ostrém hrotu. Tento pozorovatelný jev je laickou veřejností, ale i vědeckou komunitou přisuzován tepelné výměně. Je tomu skutečně tak, jak se všeobecně tvrdí ?

24.10.2018 v 19:32 | Karma: 8,85 | Přečteno: 484x | Věda

Antonín Kratochvíl

Rotace mlýnků u ruky je manifestací vědě neznámé síly. Spolek Sisyfos nedokázal, že ne !

Jsem prakticky přesvědčen, že kolečko Egely wheel, ale i papírové mlýnky na jehle rotující u ruky člověka manifestují vědě neznámou sílu. Milionové výzvy jsou neslušné a nepotřebné, jsem si jistý tím kde udělali soudruzi chybu :-)

28.6.2018 v 1:57 | Karma: 18,57 | Přečteno: 1204x | Věda
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Počkej na mě! Vyprovodil tátu do války, jeho fotka otevírala peněženky

1. května 2024

Seriál Jeho rozzářená tvář bývala za druhé světové války vystavena v každé třídě a kanadským žáčkům...

Bijec migrantů živoří. Salvini zamrzl v minulosti, spásu hledá v bájném mostu

1. května 2024

Premium Někdejší hvězda italské krajní pravice Matteo Salvini politicky živoří. Jeho strana Liga před...

Strach z problémového nájmu? Majitelé bytů mají získat garanci za nájemníky

1. května 2024

Premium Stát chce motivovat majitele nemovitostí k poskytování bydlení i rizikovým nájemcům. Pronajímatelé...

Dvacet let v Unii řečí čísel. Češi dominují v kaprech, letí také Erasmus

1. května 2024

Dvě dekády po vstupu do Evropské unie je co se týče peněz Česko více než bilion korun v plusu. Z...

  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1663x
Člověk nesmí jenom něčemu věřit,

musí myslet, přemýšlet a měnit se.

 

...Josef Zezulka 

 


 


 

Seznam rubrik