Štvanice na Babicu je pěkně ubohá!!!
Jiří Babica je kuchař, kterýho mají lidi rádi. Má ho rád úplně každý, kdo se na něj dívá. Má charisma, je skvělej a umí dost dobře povídat s televizními díváky. Nemluví vulgárně narozdíl od Pohelreicha, a hlavní je jedna věc. Hlavní je že vaří pro normální lidi, ne pro snoby.
Štvanice na něj je plná vulgarit, nekompromisních kritik všech jeho jídel a šíření kydu že neumí vařit.
Však si přečtěte, co lidi píšou o Babicovi na internetu:
No já nevím, jednou jsem si uvařil cosi podle Babici. Nežral to ani náš pes, ale lyže se s tím mazaly perfektně
To je TAK strašný, až se za toho člověka stydím, když už se za svojí trapnost nestydí sám.
s babicou přišla do kontaktu kámoška která dělá servírku v nejmenovaném městě a podniku a je to pry slušny burda...stary oca..s ktery simyslí že ho žerou 20lete kočky...zkoušel nějake parádičky ale nechytal se..stary vypelichany kocour..
Za prvé .......Babica není kuchař. Pak nemá smysl se s ním o vaření bavit a celý článek je k ho...."...posypte špagety parmazánem, když jej nemáte, protože je drahý, použijte 30% eidam, chuťově je to stejný ale eidam je levnější...." ...to jsem od něj slyšel když jsem pustil jednou novu a od té doby už nikdy více. Babica je typický produkt novy, lže.vymýšlí si, podvádí a snaží se být lidový, ať to znamená cokoli...FUJ!
kuchař pro obyčejné lidi. Kam chodí na jídlo? Tam kde točí plzeň! Inu kuchař profesionál . Prostě je to takový cápek, že když se na to kouká můj strejda, který si dělá špagety alá kečup, sojovka a eidam, tak má pocit, že vlastně taky vařit umí... Pozvedavač sebevědomí.
ještě větší trouba než jsme čekali. Co slovo, to perla. Právě Café Imperial patří k podnikům, kde se člověk může výsostně najíst za velmi dobrou cenu a ještě dlouho na to vzpomínat. Kalkulovat cenu podle ceny surovin může jenom blboun nejapný. Navíc kalkuluje špatně, pravé italské těstoviny s italskými surovinami stojí více. No - kdyby aspoň uměl vařit aspoň z poloviny jako Pohlreich, možná bych mu to všechno i odpustil, ale takhle...
Šiky miky. Vždyť ten člověk ani neumí česky, natož tak vařit! Já když vidím ten jeho obličej v televizi, tak ji vypínám a odcházím...
Tak vidíte, že Babicu na internetových diskuzích nešetří a vylejvaj si na něm svoji zlost. Lidi neví co dělat, tak jsou pořád jen zasedlí u televize, kde nadávají na všechno co se tam objeví a nedokážou sami za sebe myslet a jen nadávají klidně i na lidi, kteří si nadávání nezaslouží, protože jsou dobří.
Babica není možná úplně takovej kuchař jako jsou v Americe a tak, ale na české poměry je to reprezentant číslo 1 a jeden z nejlepších, co máme a můžeme na něj být hrdý.
Jeden z rozumných názorů na Babicu jsem objevil na idnes a plně se s ním ztotožňuji: myslete na lidi, kteří musí za 89,-Kč nakrmit rodinu. Snobi se tváří jako mistři světa a sami nic neumí. Já vařím od svých 4 let a je mi 73 roků. Vím co je bída a uvařit z ničeho. Jako 17 ti letý polosirotek jsem měl někdy na jídlo 3 koruny na den. Proto rozumím receptům nahraďte parmezán eidamem panenský olej slunečnicovým. To co prodávají v supermarketech má k dobrému olivovému oleji daleko. A pan Polreich je arogantní sprosťák. Chápu, že to od něho televize žádá jako imidž, slušný člověk by to ale nepřijal. To je od výchovy v rodině.
Takže já vám říkám, nechte ho být a jestli umíte vařit lépe než on, tak tak prostě uvařte a nenadávejte. Zkuste se prosadit v televizi jak se prosadil on. Jestli jste lepší, tak vás tam příjmou ne? Jste jen ubozí.
Antonín Kozel
Gay jako sprosté slovo? Kam jsme to dospěli?
Dnes jsem se procházel po ulici a slyšel jsem partu malých výrostků, jak si nadávají do buzerantů a teploušů. Bylo mi z toho smutno.
Antonín Kozel
Prohibice může rozvrátit partnerství a zabránit vzniku nových
Vláda vymyslela další způsob, jak rozvrátit rodiny. Prohibitáři jásají, normální lidi kritizují, partneři pláčou a roste počet depresí citlivých lidí.
Antonín Kozel
Rasistická špína ze Šluknovského výběžku
Když se sejde parta bláznů, je to horší než když se sejdou normální lidé. Normální člověk ale nikdy nemůže být rasista.
Antonín Kozel
No a co, že je někdo homosexual? Vy třeba taky
Jak někdo, kdo třeba neměl nikdy žádnou zkušenost se stejným pohlavím může vědět, že není homosexuál?
Antonín Kozel
Klára Samková moje prezidentka
Smršť prezidentských kandidátů překvapila různými jmény jako Jakl, Bobošíková, Roithová, Franz a další rasistická a homofobní individua. Jedinou prezidentkou kterou chci je Klára Samková.
Další články autora |
Patrik Hartl odstupuje ze StarDance, vrátí se Lucie Vondráčková
Po důkladném zvážení a na doporučení lékařů se spisovatel Patrik Hartl rozhodl ukončit svoje...
Chaos, protesty a vojáci v parlamentu. V Jižní Koreji hodiny platilo stanné právo
Jižní Korea zažila den plný chaosu poté, co prezident Jun Sok-jol vyhlásil stanné právo kvůli silám...
Extravagantní vilu u Brna za desítky milionů nechává nová majitelka zbourat
Víc než dvacet let stála v Rozdrojovicích u Brna vila, která na první pohled upoutala pozornost...
Kvůli agresivitě Romy neregistruji, vyhlásila pediatrička po konfliktu s nimi
S neurvalostí, agresivitou a urážkami se setkala v čekárně své ordinace dětská lékařka z Aše. Podle...
Požár v Národním divadle. Zásah hasičů protáhlo hledání ohnisek
Pražští hasiči zasahovali u požáru v historické budově Národního divadla. K likvidaci vyjely...
Spojenec Asad ztrácí, Rusko otestovalo ve Středomoří hypersonické střely
Ruská armáda trénovala ve východním Středomoří. Během cvičení se ozbrojené síly zaměřily na...
Hromadná nehoda uzavřela D7. U Kladna bouralo šest aut, jeden člověk zraněný
Provoz na dálnici D7 u Brandýska na Kladensku zastavila ve středu ráno ve směru na Prahu hromadná...
Vědci potvrdili první nákazu střevní tasemnicí v Česku. Muž snědl kaviár ze štiky
První případ difylobotriózy v České republice potvrdili parazitologové z českobudějovického...
Dostal jsem pokyn vystoupit, řekl Babiš. Chce oddálit energetickou novelu
Přímý přenos Poslanci budou ve středu schvalovat podmínky pro sociálně-zdravotní služby či novelu, která...
Jak dlouho péct kachnu? Díky sous-vide stačí jen 30 minut
Máte rádi pečenou kachnu? Nyní můžete přeskočit hodiny v kuchyni strávené přípravou a sáhnout po Sous-vide kachních čtvrtkách od Vodňanské drůbeže....
- Počet článků 11
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 6167x