Klára Samková moje prezidentka

Smršť prezidentských kandidátů překvapila různými jmény jako Jakl, Bobošíková, Roithová, Franz a další rasistická a homofobní individua. Jedinou prezidentkou kterou chci je Klára Samková.

Klára Samková už při revoluci v roce 1989 byla za Romskou občanskou iniciativu, za kterou se dostala do parlamentu v roce 1990. Už před 23 lety hájila práva menšin a odsuzovala rasistické moresy společnosti. Za Romskou občanskou iniciativu byl pro osvěžení paměti i vůdce Ščuka, člověk, který vedl Romy během revoluce a po ní a snažil se vyjednávat veškerá práva pro ně.

Vystudovala gymnázium a po něm šla na práva v Praze. Tím, že je advokátka, si doteď vydělává a zaslouženě. Ruku na srdce, koho znáte znalejšího v oblasti lidských práv než je Klára Samková?

Klára Samková má všechno, co má pravá prezidentka mít. Je to pěkná ženská, zajímá se o všechny skupiny obyvatelstva (ne jen o zbohatlíky, bílé a zdravé, ale všechny) a byla by prezidentkou, která by hájila zájmy všech skupin.

Sice byla v ODS a teď je v asociální TOP 09, ale její názory jsou odlišné od těchto stran, takže to mi nevadí. Bude to prezidentka nadstranická a podle jejich názorů uršitě bude bojovat za jistoty všech.

Klára Samková by se měla držet a odolávat útokům. Chci, aby byla prezidentkou a vím, že to chtějí také všechny menšiny. Mluvím i za ně.

Autor: Antonín Kozel | sobota 18.8.2012 17:09 | karma článku: 12,36 | přečteno: 3397x