Štvanice na Babicu je pěkně ubohá!!!

Mám zvláštní schopnost se vždycky zastávat toho, na koho je kladen tlak a je mi ho líto. Hlavně Romové a homosexuálové. Takový emoce na mě působí i co se týká Jiřího Babicy. Nesmyslná štvanice nabírá mezí.

Jiří Babica je kuchař, kterýho mají lidi rádi. Má ho rád úplně každý, kdo se na něj dívá. Má charisma, je skvělej a umí dost dobře povídat s televizními díváky. Nemluví vulgárně narozdíl od Pohelreicha, a hlavní je jedna věc. Hlavní je že vaří pro normální lidi, ne pro snoby.

Štvanice na něj je plná vulgarit, nekompromisních kritik všech jeho jídel a šíření kydu že neumí vařit.

Však si přečtěte, co lidi píšou o Babicovi na internetu:
No já nevím, jednou jsem si uvařil cosi podle Babici. Nežral to ani náš pes, ale lyže se s tím mazaly perfektně
To je TAK strašný, až se za toho člověka stydím, když už se za svojí trapnost nestydí sám.
s babicou přišla do kontaktu kámoška která dělá servírku v nejmenovaném městě a podniku a je to pry slušny burda...stary oca..s ktery simyslí že ho žerou 20lete kočky...zkoušel nějake parádičky ale nechytal se..stary vypelichany kocour..
Za prvé .......Babica není kuchař. Pak nemá smysl se s ním o vaření bavit a celý článek je k ho...."...posypte špagety parmazánem, když jej nemáte, protože je drahý, použijte 30% eidam, chuťově je to stejný ale eidam je levnější...." ...to jsem od něj slyšel když jsem pustil jednou novu a od té doby už nikdy více. Babica je typický produkt novy, lže.vymýšlí si, podvádí a snaží se být lidový, ať to znamená cokoli...FUJ!
kuchař pro obyčejné lidi. Kam chodí na jídlo? Tam kde točí plzeň! Inu kuchař profesionál . Prostě je to takový cápek, že když se na to kouká můj strejda, který si dělá špagety alá kečup, sojovka a eidam, tak má pocit, že vlastně taky vařit umí... Pozvedavač sebevědomí.
ještě větší trouba než jsme čekali. Co slovo, to perla. Právě Café Imperial patří k podnikům, kde se člověk může výsostně najíst za velmi dobrou cenu a ještě dlouho na to vzpomínat. Kalkulovat cenu podle ceny surovin může jenom blboun nejapný. Navíc kalkuluje špatně, pravé italské těstoviny s italskými surovinami stojí více. No - kdyby aspoň uměl vařit aspoň z poloviny jako Pohlreich, možná bych mu to všechno i odpustil, ale takhle...
Šiky miky. Vždyť ten člověk ani neumí česky, natož tak vařit! Já když vidím ten jeho obličej v televizi, tak ji vypínám a odcházím...

Tak vidíte, že Babicu na internetových diskuzích nešetří a vylejvaj si na něm svoji zlost. Lidi neví co dělat, tak jsou pořád jen zasedlí u televize, kde nadávají na všechno co se tam objeví a nedokážou sami za sebe myslet a jen nadávají klidně i na lidi, kteří si nadávání nezaslouží, protože jsou dobří.

Babica není možná úplně takovej kuchař jako jsou v Americe a tak, ale na české poměry je to reprezentant číslo 1 a jeden z nejlepších, co máme a můžeme na něj být hrdý.

Jeden z rozumných názorů na Babicu jsem objevil na idnes a plně se s ním ztotožňuji: myslete na lidi, kteří musí za 89,-Kč nakrmit rodinu. Snobi se tváří jako mistři světa a sami nic neumí. Já vařím od svých 4 let a je mi 73 roků. Vím co je bída a uvařit z ničeho. Jako 17 ti letý polosirotek jsem měl někdy na jídlo 3 koruny na den. Proto rozumím receptům nahraďte parmezán eidamem panenský olej slunečnicovým. To co prodávají v supermarketech má k dobrému olivovému oleji daleko. A pan Polreich je arogantní sprosťák. Chápu, že to od něho televize žádá jako imidž, slušný člověk by to ale nepřijal. To je od výchovy v rodině.

Takže já vám říkám, nechte ho být a jestli umíte vařit lépe než on, tak tak prostě uvařte a nenadávejte. Zkuste se prosadit v televizi jak se prosadil on. Jestli jste lepší, tak vás tam příjmou ne? Jste jen ubozí.

Autor: Antonín Kozel | čtvrtek 20.9.2012 17:42 | karma článku: 26,01 | přečteno: 2627x