Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Soudruzi učitelé, je mi z vás zle a nebohé jsou děti které učíte.

Pan ministr Dobeš dal najevo, že by rád, aby se výuka změnila tak, aby byla naplněna výchovou k národnímu sebevědomí, která by se prolínala více předměty. To se ovšem nelíbí několika středoškolským učitelům, kteří napsali panu ministrovi otevřený dopis. V něm mu sdělují, že když oni, soudruzi učitelé, učí o náckovství, uči o něm.Z dopisu učitelů zároveň vyplývá, že  radu  od ministra ,aby se výuka změnila tak, aby byla naplněna výchovou k národnímu sebevědomí, která by se prolínala více předměty neberou, protože má v týmu   blízkých spolupracovníků úředníka Ladislava Bátoru, kvůli němuž dokonce jeden čas ministři za TOP 09 odmítali chodit na jednání vlády. Vadí jim, že pan  Bátora stojí v čele uskupení Akce D.O.S.T., které například u velvyslanectví USA protestovalo proti podpoře pochodu gayů a lesbiček centrem Prahy.

Vážení soudruzi učitelé, chudáci děti, které vy učíte. K čemu je vedete? Vám snad vadí národní hrdost? Vám snad vadí hodnoty, které udělaly společnost lidskou a snesitelnou? Vadí vám hodnoty křesťanství na kterých po tisíciletí stojí naše civilizace? Vadí vám pan Bátora, vadí vám D.O.S.T. a ptám se proč? Kdo z vás to prohlášení vlastně četl? Pro čtenáře přikládám proklamaci akce D.O.S.T., aby si udělali představu o tom, co soudruhům učitelům z plzeňského gymnázia vlastně vadí. Sami si pak udělejte obrázek o těch, kteří tyto hodnoty neuznávají. Dle mého soudu, nemají právo učit naše děti

Prohlášení signatářů D.O.S.T.
Vedeni touhou po obnově důvěry, objektivity, svobody a tradice, jakož i solidaritou se všemi nynějšími i budoucími nespravedlivě pronásledovanými, chceme se my, signatáři iniciativy D.O.S.T., podpisem níže přiloženého textu ještě každý sám za sebe deklarativně přihlásit k oněm pozitivním hodnotám a postojům, které vzbuzují nenávist nové ideologie.
Já, níže podepsaný signatář iniciativy D.O.S.T. veřejně prohlašuji, že:
- Uznávám rodinu založenou na manželském svazku muže a ženy za základní výraz lidské sounáležitosti a odmítám snahy o její demontáž.
- Uznávám nestejnost a komplementaritu muže a ženy a odmítám shora řízený program bezpohlavní společnosti.
- Uznávám výsostné právo rodičů na hodnotovou výchovu potomků v souladu s přirozenými mravními normami a odmítám snahy o ideologizaci školních výchovně-vzdělávacích programů.
- Uznávám hodnotu právního státu a principu presumpce neviny a odmítám jakékoli pokusy o porušení tohoto principu i snahy vnést do české legislativy vágní, právně irelevantní termíny, např. „extremismus“.
- Uznávám hodnotu národa a vlasti jako konstitutivní prvek utváření lidské osobnosti a odmítám se rozplynout v tavicím kotlíku vykořeněného kosmopolitismu.
- Uznávám hodnotu autentického náboženství a odmítám jeho řízené odstraňování z veřejného života, ale také jeho zneužívání pro nenáboženské cíle.
- Uznávám západní, anticko-křesťanské kořeny naší tradiční kultury a odmítám její účelové „úpravy“ v duchu tzv. politické korektnosti.
- Uznávám relativní hodnotu různých lidských kultur a odmítám snahy o jejich umělou nivelizaci za účelem utvoření jediného multikulturního „světového názoru“.
- Uznávám nedotknutelnost soukromého vlastnictví a odmítám snahy o zpochybnění této nedotknutelnosti.

Toto naši středoškolští učitelé neuznávají a prohlašují za náckovství. Podle mého názoru nemají právo učit naší mladou generaci. Já osobně se veřejně hlásím k těmto hodnotám a pokud budu za toto označen jak pan Bátora náckovstvím, tak se k takovému náckovství budu hrdě hlásit.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Andre | středa 12.10.2011 16:42 | karma článku: 34,90 | přečteno: 2347x
  • Další články autora

Stanislav Andre

Proč jsou moje články odsouvány do kategorie soukromé?

Nemusím ani chodit pro odpověď daleko. Říkám pravdu a pravda bolí. Dnes unikla z ministerva školství závažná informace. Cikáni na školách dostávají stipendia, zatímco naše děti, resp. rodiče bílých dětí musí vše platit.(Podotýkám, jedná se o střední školy) Mám i k tomu mlčet?

7.11.2011 v 19:10 | Karma: 18,94 | Přečteno: 1014x | Diskuse| Ostatní

Stanislav Andre

Skončíš v márnici a tvojí matce rozpářu břicho rapuje mladý cikán

Ve 14.58 jsme zde umístil článek "Tak dobře cikáni, budete mít co jste chtěli!!!" Článek se okamžitě vyhoupl nad 35,75. Jeho život byl krátký, ba přímo jepičí. V něm poukazuji na to,jakým způsobem dnešní cikánská mládež přemýšlí a uvažuje. Když si přečtete ,jak pologramotný cikán uvažuje, tak každému musí běhat mráz po zádech.

4.11.2011 v 19:43 | Karma: 27,15 | Přečteno: 1994x | Diskuse| Ostatní

Stanislav Andre

Tak dobře cikáni, budete mít, co jste chtěli!!!!!!!!

Čeho je moc, tak toho je příliš. Začíná jít opravdu do tuhého. Přečtěte si úryvek od cikánských raperů, čím se chlubí na internetu: "Skončíš v márnici, přijdu si pro tvoji hlavu," rapuje v písni Tanvald je moje město mladý Rom s přezdívkou Dario. Jde o provokaci, nebo je násilí standardní hiphopové téma? a pokračuje celý text písně: Budu tě mučit tak dlouho, dokud nebudeš křičet. Přibiju ti nohy křížem. Já jsem tanvaldskej rváč, kterej nemá strach, ty trubko zahráváš si s rapem, pro mě si jen malý dítě, půjdeš domů s brekem a až mi přeskočí, budeš na ulici klečet. Budeš mě prosit, abych toho nechal, jenomže já tě budu trestat tak dlouho, dokud nebudeš chcípat. (...) Teď jdu do tebe, kopačka, hlava, pěst, tady máš ode mě trest. Seš jak drobek, kterýho smetu ze stolu a ty budeš padat na kolena dolů.

4.11.2011 v 14:58 | Karma: 36,01 | Přečteno: 8133x | Diskuse| Ostatní

Stanislav Andre

Ani se tomu nechce věřit aneb cikánská zvěrstva.

Různé zvěsti o tom, že cikánské děti jsou protěžované ve školách oproti bílým dětem, jsem považoval za naprostý nesmysl. Jedna učitelka na střední škole, kam se jen náhodou, v rámci jakéhosi hnutí mysli dostaly dvě cikánské žačky vyprávěla, jak měly placené absolutně všechno. Od učebnic až po školní výlety. Navíc dostávaly stipendium 500,- Kč měsíčně. To ovšem bylo pouze pro ně. Jejich spolužačky si musely platit všechno , ber kde ber a stipendium ? Ha ha ha. Nyní ale tomu již věřím.

31.10.2011 v 18:10 | Karma: 38,02 | Přečteno: 3525x | Diskuse| Ostatní

Stanislav Andre

Ale ale policajti, copak jsme si to dovolili?

Copak jsme si to dovolili policajti, vymáhat právo na protěžované menšině našich černých vyvolených. Dobře vám tak. Bijete nás po hlavách když chceme, aby právo a spravedlnost platilo pro všechny stejně. Tady máte odpověď. Dělají si z vás P-R-DEL. Dokud je nezačnete po těch makovicích třískat, tak nic nepochopí.

30.10.2011 v 19:22 | Karma: 38,26 | Přečteno: 2748x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Kácíš? Pak sázej či plať. Novela zákona zpřísní podmínky kácení stromů

8. května 2024

Premium Pokuta až milion pro jednotlivce, až dvacet milionů pro firmu. Tedy desetkrát víc než nyní. Takové...

Padlého rudoarmějce oplakali u Rudolfina. Jenže ho zabili sami Sověti

8. května 2024

Seriál Je to snad nejslavnější fotografie z květnového osvobození Prahy a dlouho se věřilo, že Georgij...

Princezna z Kremlu. Touha po diamantech se stala Brežněvově dceři osudnou

8. května 2024

Premium Letos uplynulo 95 let od narození Galiny Leonidovny, dcery sovětského generálního tajemníka Leonida...

U Strakonic se srazilo šest aut. Silnici na Písek zavřeli, zasahoval i vrtulník

7. května 2024  17:49,  aktualizováno  23:02

Na silnici I/4 u Strakonic se stala hromadná nehoda. Podle informací hasičů se srazilo šest aut,...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2810x
LEGIO PATRIA NOSTRA (Legie je naše vlast)

Seznam rubrik