Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR
MV

Old Nord

5. 11. 2011 21:28
Mala by sa zamyslieť inteligencia z radov rómov

Rapový text toho róma je nad mieru odporný. Zdravý rozum napovie, kto je adresát jeho chorých výplodov.  Provokujú viac a viac, skúšajú čo si môžu dovoliť. Doteraz existujú rozumné, relatívne bezkonfliktné riešenia. 

Ak cigáni nezačnú v krátkom období riešiť vlastné problémy zdola, od seba, zostanú riešenia, ale už len cez texty zákonov. Potom vzniknú nové zákony pre ochranu všetkých slušných ludí (bez rozdielu farby pleti). Niekto musí systém živiť, aby prežil ako celok.  Tí problémoví, rabujúci a rapujúci svoje odporné texty a  tí, čo ich v tom podporujú, tí kľud do spoločnosti neprinesú. Je čas, aby sa prebudila rómska inteligencia a začala riešiť vo vlastných radoch. Nájdu podporu väčšiny slušných ľudí.

1 0
možnosti
TP

assco

5. 11. 2011 15:44
Koukám, že udělat ze sebe jednou hlupáka nestačí

někdo cítí neodolatelnou potřebu udělat ho ze sebe opakovaně... Docela sranda ;-D . Dám Vám milý autore domácí úkol... Najděte mi prosím onu pasáž, že píseň se týká bílého "nepřítele" protože pak by se mohlo o rasizmu vůbec začít mluvit... Nenašel? Já jsem ovšem ve Vašem blogu našel míst ze kterých jasně plyne, že myslíte jen cikány (tedy nikoli násilníky obecně) hned několik..... Opravdu trváte na tom, že rasizmus má být ihned potrestán?

1 0
možnosti

Karel Žerotín

5. 11. 2011 18:51
Re: Koukám, že udělat ze sebe jednou hlupáka nestačí

Mno Andrého znám a docela bych vám neradil se s ním potkat. Jinak, rapové texty jsou texty, které evokují násilí a v hlavě polodebilního cikána evokují realitu. Podle toho se také chovají

1 0
možnosti
Z

Zdenek.j

4. 11. 2011 22:40
Proč

nejde článku přidat KARMA? Néni to hen tá diškriminácijá p.Bango?Rv!!

0 0
možnosti
KK

karel

5. 11. 2011 0:34
Re: Proč

už jde

0 0
možnosti
HH

Svatej Utřinos

4. 11. 2011 22:26
Poměrně standardní rapový text...

Rapová a hiphopová subkultura v podstatě stojí na oslavě násilí a velice vulgárním vyjadřování. Asi jste s touto odnoží "muziky" ještě neměl tu čest, když reagujete tak (s prominutím) hystericky... :-)

Dcera si vypůjčila několik CD této obskurní "hudby", a když jsem to slyšela, byla jsem zděšena, co všechno lze legálně vydávat za "kulturu". Dcera o některých textech dokonce tvrdila, že se jí z nich dělá špatně a bleskurychle je vrátila... Zkuste si poslechnout individuum zvoucí se Řezník a to teprve budete valit oči, čím se naše mládež zabavuje...

0 0
možnosti
Z

Zdenek.j

4. 11. 2011 21:19
I tento článek bude mít jepčí život

ale je třeba pořád tyto otázky klást. R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2810x
LEGIO PATRIA NOSTRA (Legie je naše vlast)

Seznam rubrik