Skončíš v márnici a tvojí matce rozpářu břicho rapuje mladý cikán

Ve 14.58 jsme zde umístil článek "Tak dobře cikáni, budete mít co jste chtěli!!!" Článek se okamžitě vyhoupl nad 35,75. Jeho život byl krátký, ba přímo jepičí. V něm poukazuji na to,jakým způsobem dnešní cikánská mládež přemýšlí a uvažuje. Když si přečtete ,jak pologramotný cikán uvažuje, tak každému musí běhat mráz po zádech.

Prosím čtěte: "Skončíš v márnici, přijdu si pro tvoji hlavu," rapuje v písni Tanvald je moje město mladý Rom s přezdívkou Dario. Jde o provokaci, nebo je násilí standardní hiphopové téma? a pokračuje celý text písně: Budu tě mučit tak dlouho, dokud nebudeš křičet. Přibiju ti nohy křížem. Já jsem tanvaldskej rváč, kterej nemá strach, ty trubko zahráváš si s rapem, pro mě si jen malý dítě, půjdeš domů s brekem a až mi přeskočí, budeš na ulici klečet.

Možná by se dalo říci, že to se jen tak mele, ale nikdo by to přece neudělal. Já ale říkám udělal!!!! Po zkušenostech z Krupky, kdy stejný debil společně se svým kumpánem jen tak pro zábavu, z dlouhé chvíle,mučil více jak 4. hodiny nešťastného Patrika, který má dodnes psychické následky a další oběti zvůle mladých, často sfetovaných cikánů, kteří svojí mačetovou brutalitou jenom dokazují, že slova v jejich písních je třeba brát naprosto vážně.

Váhu těchto slov navíc umocňuje servilita státu a Policie vůči této menšině. Stát nám nepomůže, neochrání svoji většinu, která platí daně, živý impotentní politiky, kteří jsou již Evropě pro smích. Z našich daní jsou živy ti, kteří pak repují :"Skončíš v márnici, přijdu si pro tvoji hlavu," rapuje v písni Tanvald je moje město mladý Rom s přezdívkou Dario. Jde o provokaci, nebo je násilí standardní hiphopové téma? a pokračuje celý text písně: Budu tě mučit tak dlouho, dokud nebudeš křičet. Přibiju ti nohy křížem. Já jsem tanvaldskej rváč, kterej nemá strach, ty trubko zahráváš si s rapem, pro mě si jen malý dítě, půjdeš domů s brekem a až mi přeskočí, budeš na ulici klečet.

Občané, kteří s tímto svinstvem nechete mít nic společného, neberte tyto písně na lehkou váhu. ONI TO TOTIŽ MYSLÍ NAPROSTO VÁŽNĚ!!!!!!

A teď něco pro cenzora. Za nášivky,samolepky a nebo jenom tak, protože někdo znelíbil cikánským aktivistům jsou posíláni lidé za mříže. Kdo pošle tyto lidské zrůdy za katr?

Zcela jistě nikdo. Tento stát je impotentní k ochraně svých občanů Musíme si tedy pomoci sami.

Celé znění článku http://andre.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=225710&bk=77683

 

 

Autor: Stanislav Andre | pátek 4.11.2011 19:43 | karma článku: 27,15 | přečteno: 1995x