Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nezaložil tu nějaký podobný spolek pan Vyvadil, bývalý zdejší bloger? ;-(

4 0
možnosti

Myslim ze ano a byl s nim i ten co se umel postarat o rodinu.

0 0
možnosti

To jsou jen výmluvy všech ruských i čínských vůdců, že to prostě jinak nejde, že bez nich by v tak velkých zemích nastal chaos a že ta všestranná bída je vlastně vymoženost systému oproti zbytku světa a že lidé o tu demokracii vlastně ani nestojí a jsou vděčni, že tu tíhu rozhodování za ně někdo vzal na sebe. Jen na těch systémech akorát profitují lidé typu Putina apod., kterým tento systém tak nějak mimochodem dost vyhovuje. Celé to je o úctě k lidskému životu, která v těchto režimech zcela absentuje.

5 1
možnosti

Rusáci jsou typicky okupantský národ a to mně stačí k tomu nemít je rád.

4 4
možnosti

J36a98r82d17a 40F11i51š65e37r

17. 3. 2021 16:06

Tak já byl v Rusku dvakrát(2006,2013) a fakt nezdílím vaše nadšení...divná země, všude divnej smrad, všechno je problém, nic nefunguje, na všechno potřeba deset papírů, dvacet razítek a spousta peněz. Ruská státní propaganda, chrlí v TV nformačně-analytické pořady a politická talkshow

Kiseljov prakticky nesleze z obrazovky

– má svůj obraz světa, taktéž ucelený a konzistentní. Je vybudován v podstatě na lži, přehánění a ignorování faktů. Jeho hlavní teze jsou všeobecně známé: vlast obklíčili nepřátelé, v žoldu vnějších nepřátel pracují nepřátelé vnitřní – “tak zvaná opozice”; cílem nepřátel je zlo pro zlo, zničení Ruska, protože Rusko je pro ně jako kost v krku, či tříska v oku. Rusko brání skutečné hodnoty, které Západ dávno ztratil, a proto k Rusku tíhnou zdravé síly ze Západu (t.j. zpravidla nejrůznější ultrapravičáci a ultralevičáci) a státy, které se nechtějí podřizovat diktátu jednopolárního světa (typu Íránu a Severní Koreje). Kolem Ruska je peklo a chaos: v Evropě řádí migranti, gayové a další liberálové, o Ukrajině ani nemluvě, centrální televizní kanály o útrapách Ukrajiny už mnoho let v řadě mluví téměř bez ustání. Zato Rusko pod moudrým vedením Putina kvete, je připraveno bránit se před nepřáteli, kvůli čemuž neustále zdokonaluje ty ve světě nejlepší zbraně, a pro občany je tu ráj, nebo téměř ráj, a s každým dnem je život zde stále radostnější.....vy jste to pobral? Hnus fialovej

4 2
možnosti

Andrej Fursov, akademik a šéf ruského Institutu strategické a systémové analýzy, řekl, že v RF se ekonomika nezlepší, naopak propast mezi zahraniční politikou a stavem ekonomiky se bude prohlubovat.

"Máme 105 tisíc dolarových milionářů, 96 dolarových miliardářů a společně tato malá skupina kontroluje přes 90% bohatství největší země světa. Tuto skupinu nezajímá chudinské bydlení většiny obyvatel, ani upadající školství, zdravotnictví či trgická doprava. Porodnost klesá, úmrtnost se zvyšuje. Situace tříd je velmi podobná situaci před rokem 1917 ... bravo, Putine...

5 1
možnosti

A11d32a90m 79M20a39l82ý

17. 3. 2021 14:35

Občas se dějí i ve svobodném Rusku věci:

Častou příčinou smrti je zde vypadnutí z okna.

Opozice se zde často dočasně ubytovává ve výchovných ústavech (u nás říkáme kriminál)

Svobodomyslní ruští turisté vyrážejí do okolních zemích s tanky a samopaly, někdy jedou nalehko a mají v kufru pár balení Novičoku

Jsou hrozně nepochopení tvorové, tihle Rusové ... ;-)

8 2
možnosti

I18v51a10n 66Z58b92o11ř77i31l

17. 3. 2021 14:23

Pane Anderle.

Tady narazíte. Zdejší rusofobové vás rozcupují na malé kousky. Jejich nenávist se skoro rovná jejich hlouposti. A s tím se opravdu nedá, než smířit. Oni se prostě už nezmění, ani v tom,jak si myslí, že jsou pokrokoví a světoví. Nevědí nic,jen z nich tryská žlučovitá nenávist.

Sami o sobě si říkají, že jsou demokraté,ale zašlapávají nenávistně každý názor, který je v rozporu s tím jejich.

6 7
možnosti

A83d33a46m 84M18a91l80ý

17. 3. 2021 14:46

Rozcupují jako, že usvědčí pana autora z toho, že nemá pravdu?

Nebo rozcupují, jako že je to vše pravda, a ti rusofobové lžou a Rusko je skutečným rájem a ostrovem svobody jak pan autor horlivě popisuje?

:-)

6 2
možnosti

No jo ruské počítače, motorky a auťáky jsou ve světě etalonem modernosti...

8 0
možnosti

Nahodou motorky Dnjepr nebo IZ v dobe sveho vzniku jako BMW, DKE nebo Zündap byly opravdu moderni.

0 2
možnosti

P34e57t95r 53B81u30r87i26a24n

17. 3. 2021 12:58

Věřím, že jste hledal fakta na podporu současného Ruska opravu snaživě, leč dopadlo to tragicky. Vedle nářků jak mu historie házela pořád klacky pod nohy jste vyhrabal pak už jen takové perly, jako že stojí na moderní ekonomice, a na tak ohromném teritoriu, v tak těžkých klimatických podmínkách, s tolika různými národnostmi a náboženstvími.

Tak já nevím, ale o co má těžší klimatické podmínky než jiné státy rozprostírající se ve stejném klimatickém pásmu, o kolik víc má různých národností a náboženství, než jiné multikulturní země a jak velikost teritoria ztěžuje řízení státu a jeho rozvoj? To je pro mne záhadou.

Jo, a ještě jste našel jeden ušmudlaný nápis v ruštině: vítejte, přátelé. Tak to je opravdu excelentní argument. U nás ve fabrice jsou některé nápisy v mongolštině, protože oproti místním bezdomovcům Mongolové jsou u nás ochotni pracovat. Hle, důkaz, že Mongolsko je světová velmoc.

Rusům pořád někdo ubližuje. Co si pamatuji od dětství, tak všichni ho jen provokují, ubližují mu a číhají na to, jak ho zničit. Nejčastějším výrokem ze strany Ruska (SSSR) bylo vždy Moskva popírá, že...

A přitom sami napadli každého na dostřel děla. Neexistuje jediný jejich soused, kterého by nenapadli. Varšavská smlouva byl jediný obraný vojenský pakt na světě, který napadal výhradně jen své vlastní členy.

Rusové si sami můžou za to, jakou pověst, důvěryhodnost a mezinárodní kredit si za ta léta vytvořili. A že je katastrofální? To proto, že se katastrofálně chovají.

A pak jejich pověst musí zachraňovat lidé jako vy, lidé typu: potkal jsem jednu ruskou babičku a ta byla moc milá. Ne jejich nezávislí novináři, ale vy. Protože ti novináři záhadně umírají po desítkách.

12 3
možnosti
Foto

Dal jste si s tím psaní práci pane Buriane, smím se zeptat... byl jste v Rusku (po roce 2000), a jak dlouho?

1 0
možnosti

kdybych byl naiva, nehou bych po precteni textu o tom, jak je Rusko nejlepsi, ronil jednu slzu za druhou

ale ... pamatuju dobre, jak se CCCP chovalo ke svym "satelitum" a ted vidim, jak se Rusko chova k tem, kteri projevi nesouhlas s vladni linií Putina.

a pokud je Rusko takovy raj, jak pisete, zkuste mi vysvetlit, proc tolik Rusu prcha ze zeme a kolik lidi ze sveta prcha do Ruska - do raje?

12 0
možnosti

A navic hlavne do zeme kterou na hlavu porazili.

2 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 21,09
  • Průměrná čtenost 2673x
Každoroční změna věku je únavná.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy