Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rusko je nuceno dávat hodně na zbrojení. Proto tam není životní úroveň tak vysoká. Kdyby to nedělalo tak to nerostné bohatství co mají už těží někdo jiný. Přeji Rusku jen vše dobré.

2 9
možnosti
JZ

Ano, Rusko jako moderní velmoc. Lepší vtip neznám.;-D;-D;-D v Rusku jsme byl dvakrát a stačilo to. Kromě Moskvy, Sankt Petěrburgu a několika dalších oblastí rozvojová země s raketami. HDP Ruska už několik let stagnuje, jeho růst byl před Covidem 19 nižší než v ČR a USA. Reálné příjmy obyvatelstva v Rusku klesají od roku 2015.

Ruská novinářka Julija Latyninová v rozhovoru v Reflexu číslo 10 uvedla: "Obrovská část obyvatelstva zvlášť na Sibiři, stále ještě nemá v bytě ani toaletu a používá dřevěnou latrínu na dvoře. A žijí jako za cara. Názory obyvatelky Ruska je pro mě víc, než žvásty putinovských propagandistů. ;-D;-D;-D

10 4
možnosti
ZJ

Ještě zjistěte, jaký má názor Jourová.

1 4
možnosti
PK

Bez emocí a lásky, či nelásky k Rusů,....... je jasný, že je to mocnost mj. těžící z vojenské síly, rozlohy a obrovských přírodních zdrojů. Řada reprezentantů Západu jim vytýká autoritářský politický režim, ale zároveň přehlíží z politických důvodů mnohem brutálnější diktatury. Je naprosto jasný, že stejně jako USA, Čina, nebo EU má i ono své strategické zájmy a cíle a neváha je prosazovat a upírat.

Osobně se nedomnívám se, že nám z této země hrozí aktuálně nebezpečí, jsem naopak přesvědčen, že s ním lze najít v současném multipolárním světě realistické modus vivendi. Někteří západní státníci, včetně u nás obdivované „vůdkyně svobodného světa“ Angely Merkelové, se podle toho již zařídili.

6 5
možnosti
PK

dodatek ....upírat " jim je sice můžeme, ale to je vše co lze činit"

1 0
možnosti
OZ

Pán bude převeliký žertéř "Rusko, velmoc postavená na moderní ekonomice";-D;-D;-Dvtip dne...tahle největší země světa a má HDP poloviční než Kalifornie, menší než Jižní Korea , 1.8 procenta světové ekonomiky....velmoc vypadá trošku jinak...je velmoc lží a sviňáren, to jo:-)

10 3
možnosti
JF

Novičoková velmoc, která má agenty takové lúzry, kteří ani nedovedou čistě odkráglovat přeběhlíka ... to už holt není to, co bývalo za Vožďa Džugašvilliho, to by se Salisbury řácky vylidnilo! ;-)

2 0
možnosti
JK

J34i34r72k61a 86K97o41r51n

17. 3. 2021 11:46

Jakýkoliv jiný národ by s územím a nerostným bohatstvím jaké mají k dispozici rusáci, by byl s náskokem ten nejbohatší na světě. 90 procent obyvatel by si tam žilo jako dnes Norové či švýcaři. Jenomže rusáci jsou absolutně neschopní a líní cokoliv vytvařet a budovat. Prolezlí šlendriánem, korupcí a chlastem. Raději vše ukradnou či okupuji. Bezpracně. Neinvenční Rusko je založeno hlavně na lži, násilí a šlendriánu.

12 4
možnosti
KV

Karma. Sice to schytáte od bojovníků minulých válek ale vystihl jste to. Je také dobré se podívat ze kterého politického spektra se tihle udatní bojovníci rekrutují.

4 7
možnosti
PB

P28e41t30r 63B14u20r13i88a31n

17. 3. 2021 12:38

A co se tím osvětlí, když zjistíme, z jakých politických názorů vychází kritici Ruska? Že se jeho příznivci rekrutují z řad KSČM, SPD a skalních fandů Miloše Zemana? Opravdu přelomové zjištění.

6 0
možnosti
VR

Bláboly slepého prorusáka...co takového Putin udělal? Rusko prožilo posledních deset let 2010 ekonomickou stagnaci nesrovnatelnou ani s dobou CCCP....lidé mají dnes stejné nebo nižší reálné platy a důchody než před deseti lety. Korupce neustále roste, ač s ní už po převzetí moci v roce 2000 Putin slíbil bojovat....na závět citát..."Ten obludný slepenec byzantinské pedanterie a tatarské krutosti, ten zápas mezi etiketou pozdní antiky a primitivními ctnostmi Asie zplodil nestvůrný stát který má dnes Evropa před očima a jehož vliv už možná zítra pocítí, aniž by dovedla porozumět jeho kořenům."

Dopisy z Ruska. Rusko v roce 1839 - Astolphe de Custine

10 6
možnosti
PB

..... podle současných moderních měřítek progresivního světa by sa dal Astolphe de Custine označit za prachsprostýho rasistu!,- ..... tenhle citát bych jako "eso z rukávu" teda moc nevytahoval;-)!

0 1
možnosti
JH

Nemyslím si, že ti jmenovaní politici jsou tak úplně hloupí, oni patrně jen politikaří, rusofobie se jim hodí do krámu:-(

4 5
možnosti
AM

A28d18a92m 58M64a82l25ý

17. 3. 2021 11:27

V Rusku je vše v pořádku.

Vládne ten nejlepší a nejspravedlivější.

Lidi jsou spokojení.

Korupce tam byla již dávno vymýcena.

Demokracie je tam na vysoké úrovni.

Rusko nikoho neohrožuje, do nikoho a ničeho se nevměšuje a je majákem světového pokroku.

:-/ Hezká pohádka. Bohužel jen pohádka.

8 4
možnosti
IB

I43v53o 58B24o38u62š49e

17. 3. 2021 11:41

Dobře to vystihuje tenhle song, tu spokojenost.....

https://www.youtube.com/watch?v=5P6ADakiwcg

0 0
možnosti
PB

..... jasně, stručně, výstižně!R^

4 3
možnosti
ZZ

Ano, ale .......

Ono hodně záleží s jakým okruhem lidí se stýkáte. Pokud se stýkáte s normálními lidmi v Rusku, či Německu, budete mít stejný názor jako autor. Jestliže se budete kamarádit s lidmi, kteří mají nějakým způsobem vymytý mozek, můžete mít názor odlišný !

;-DR^

7 5
možnosti