Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kdo NE "Gotto-blogoval" nežil?

Blogeři blogovali jak o život, politici se předháněli ve vyjádřeních, novináři hledali směr jakým mají vůbec psát a někteří vypouštěli žluč.   Pozorovat ten hnus, bylo něco z čeho se normálnímu člověku dělá zle a nevěří svým očím.      

Můj vztah ke Gottovi byl naprosto neutrální. Do nějakých 10 let jsem ho nevnímal, dalších 30 let jsem ho ignoroval a vyhýbal se mu a posledních pár let jsem ho vzal na milost a uznal jsem ho sám pro sebe jako člověka co něco v životě dokázal.

Nemá cenu vypisovat čeho všeho dosáhl, kolik dostal cen, nebo kolik nazpíval písní, namaloval obrazů či napsal knih. Byl to ale hlavně člověk, který v jedněch vzbuzoval závist (naše národní disciplína) a druhým (těch bylo většina) dával radost v trudných časech.

Co přineslo jeho úmrtí? Ve většině případů hlavně smutek, protože zemřel především člověk a to člověk známý celému národu. Co následovalo bylo smutné divadlo ze kterého se mohlo dělat většině lidí kteří čtou tiskoviny či internet zle. 

Začal to pan premiér, který se neštítil ihned plánovat státní smutek a pohřeb aniž by před tím mluvil s jeho nejbližšími a aniž by věděl co si rodina sama přeje a nebo jaké bylo přání zemřelého. Zřejmě na tom chtěl nahnat další politické body a věřil tomu, že se sveze na křídlech Gottovi slávy. Už tady se mi dělalo zle. 

Babiš však vůbec netušil co tím všechno rozpoutá. Zde selhaly jeho veškeré předpoklady. Zřejmě si myslel, že zde nemůže narazit na nějaký odpor, protože se mylně domníval o nedotknutelnosti mistra a měl zato, že nikdo nebude nic namítat. Přepočítal se.

To co následovalo byl hnus, ostuda a veřejné kydání žluči. Ten člověk ještě nestačil jak se říká "vychladnout", natož aby byl pohřben a strhla se lavina nenávisti, pomluv a kydání špíny. Někteří vůbec nectili památku člověka a právo na jeho klidný odchod z tohoto světa a prokázali svoji ubohost a odhalili i svoji slabost. 

To jak se mi jevil Babiš jsem už popsal ale to co předvedli některé známé "osobnosti" bylo hodně za hranou slušnosti. Začal to co jsem postřehl pan Bělobrádek a pokračovali hlavně tito pánové: Halík, Rejžek, Šafr, Hutka, Kostlán, Schwarzenberg či "dáma": Smetana. Byli to i někteří další ale toto byli hlavní aktéři vlny hyenismu, který se strhnul. Kydání špíny. Lidé po kterých vyjma pana Schwarzenberga jak se říká jednou neštěkne krom jejich rodiny ani pes.

Zde by za stálo vědět jestli v nich tuto žluč vyvolával samotný Gott a nebo to byla jen reakce na Babišovu hurá akci.

Jak jsem psal výše, tak hlavně se zde ale projevila jejich slabost a tou je neschopnost plnit odkaz pravdo-lásky, protože sami jsou plní nenávisti, záště a smrduté žluče. Jsou to oni, kteří hlásají, že by chtěli sjednotit národ a tady propásli svou šanci. Zde jasně ukázali, že jim naopak jde o to štvát i v době smrti lidi proti sobě. Vyznívá to jako by ten co nepodepsal chartu není člověk který může mít svůj názor a jen ten co podepsal má právo na správný názor. 

Zde jim však dali pádnou odpověď i někteří chartisté kteří se Gotta zastali a podivovali se nad slovy těchto lidí plných "lásky".

Za zmínku ještě stojí, že se snad kromě ublíženého a ubrečeného Hutky nikdo z hudebních uměleckých kruhů do štvavé kampaně nezapojil. Zřejmě i ti, kteří jinak jsou se jmenovanými jedna ruka, tak si uvědomili co vlastně Gott dokázal a hodně z nich s ním zapělo na jednom jevišti a učili se od profesionála. 

Lidé si sami udělali, dělají a dělat budou svůj názor a nebudou se řídit tím "jediným správným" (alespoň prozatím) a informace a chartě, antichartě či informace o názorech Gotta na komunisty, či jak dokázal pomáhat těm co se komunistům nehodili přeberou sami. 

Sám jsem svíčkového a pohřebního šílenství neúčastnil, protože jak jsem psal v úvodu - nebyl jsem fanoušek a obdivovatel. Co však udělám je to, že lidově o Dušičkách zapálím svíčky svým bližním ale jednu zapálím i za pana Karla Gotta na projev úcty k jeho umění a aby věděl, že většina lidí nejsou hyeny. 

A TAKÉ VŠEM HYENÁM NAVZDORY - ZALKNĚTE SE SVOU VLASTNÍ NENÁVISTÍ!!!!

Autor: Aleš Szabó | sobota 26.10.2019 0:40 | karma článku: 21,42 | přečteno: 415x
  • Další články autora

Aleš Szabó

Balonkový úsporný balíček 55

Za 5 minut 12? To je velice úsměvné heslo, které předčí i nenecháme nikoho padnout Nejpopulističtější vláda co tu od revoluce byla vedle které i tzv. "želé" Sobotka byl zásadový člověk je jen smutným konstatováním.

11.5.2023 v 0:04 | Karma: 32,94 | Přečteno: 875x | Diskuse| Ostatní

Aleš Szabó

Kratce - proslov nebo agitka?

Jsem opravdu zvědav na projev pana premiéra a věřím, že i většina lidí. Bude to nyní takový politický prubířský kámen a může to ovlivnit v dalším rozhodování mnoho lidí. Bude to projev státníka a nebo politika?

18.9.2022 v 3:13 | Karma: 16,87 | Přečteno: 558x | Diskuse| Ostatní

Aleš Szabó

Vládo prosím vzmuž se!

Zdá se to jenom mě, že se vláda namísto aby byla odhodlaná a rozhodná se chová jako ubrečená pohřební plačka? Není snad rozhovoru vládních činitelů kde by nezmiňovali válku, Putina ale hlavně Babiše. Je na čase vládnout.

14.8.2022 v 14:57 | Karma: 29,09 | Přečteno: 821x | Diskuse| Ostatní

Aleš Szabó

Kaleidoskop STAN a jednotlivé střípky

Kaleidoskop, česky krasohled, je hračka, která pomocí soustavy zrcadel a barevných tělísek vytváří neopakovatelné obrazce při pohledu proti světelnému zdroji. Střípky v kaleidoskopu STAN vytváří také různé zajímavé obrazce.

21.6.2022 v 9:13 | Karma: 19,27 | Přečteno: 345x | Diskuse| Ostatní

Aleš Szabó

Přijde třetí vládní rada - nežerte?

1. vládní rada od pana Stanjury zněla: nejezdit tolik autem a netankujte do zásoby 2. vládní rada od pana Sikely zněla: stáhněte si vytápění o pár stupňů ušetříte Obě rady zazněly po mediálních informacích teď už se objevuje jídlo.

31.3.2022 v 12:22 | Karma: 38,18 | Přečteno: 1517x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Newyorská policie udeřila na zabarikádované demonstranty, vyhnala je z tábora

1. května 2024  7:08,  aktualizováno  8:32

Newyorská policie vyklidila v noci na středu budovu Kolumbijské univerzity, kde se před tím...

Úprava pravidel čištění odpadních vod v EU bude mít zřejmě vliv na cenu léků

1. května 2024  8:09

Na čištění městských odpadních vod by se od roku 2045 měly podílet největší znečišťovatelé, tedy...

Role digitálních služeb České televize bude posilovat, říká její nový ředitel

1. května 2024

Jan Souček stojí od října v čele veřejnoprávní televize. V kandidátském projektu uvedl mimo jiné...

Česko si letos během oslav prvního máje připomene i dvacet let v EU

1. května 2024

Sledujeme online Začínají každoroční oslavy prvního máje. V Praze pořádají tradiční setkání strany hnutí a spolky,...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik