Vážený pane Kerry z USA, kritizujete u nás to, co děláte sami?

Tak nás sám velký Kerry pokáral za náš přístup k Romům. No bezva. Ale co vzor? Máme si vzít příklad z USA? Tak to by byl teprve masakr…

Největší demokratická země světa, pyšnící se nad všemi svými skutky a mocí – USA – nás, to malé nic na mapě světa, opět poučila a ťala políček za romskou problematiku.

No milý pane Kerry a spol. Sledujeme dění ve Vaší velké zemi také a asi byste se měl věnovat více domácím problémům a ne se tvářit, že máte doma všechno v pořádku.

Zdrojem těch největším masakrů, násilí, nenávistného chování mezi rasovými skupinami obyvatel, ignorance a nabubřelosti, největších podvodů a parazitování na okolním světě byly a jsou Spojené Státy. Gangy, mafie, války etnických skupin obyvatelstva, kriminalita, počet vražd, počet diskriminovaných lidí, nové a nové podvody na lidech celé planety, šmírování půlky světa, překrucování skutečností,… to je ta Vaše slavná Amerika. Země neomezených možností – to jediné je pravdivé.  Jak jinak definovat to, že dítě přinese do školy zbraň a vystřílí ji do spolužáků, učitelů a kohokoliv, kdo se tam ještě náhodně vyskytne?  Jak jinak definovat století největších podvodů, které Jste si sami vyrobili a stáhli do nich skoro celý svět? Jak jinak definovat tu Vaši demokracii, když černošské obyvatelstvo diskriminujete celé roky a ještě se to ukazuje celému světu? A co teprve počty lidí bez vzdělání, co číst a psát neumějí.  Co lidé, kteří bydlí 10x hůř, než naši Rómové? Co Vaše slavná sociální politika, kdy klidně necháte lidi umírat na ulicích, pod mosty?  Co Vaši váleční veteráni, o které se nestaráte? O drogách by mohlo být uváděno ve wikipedii, že jejich domovem je slavná Amerika…

Milý pane Kerry, když už nás kritizujete, neměl byste opomenout Vaše domácí problémy. Svět Vás vnímá jako velké huby, jako nejvíc zkorumpované a na špičku nosu si nevidící idioty. Možná Vám to ještě nikdo neřekl, ale to by se také mohlo změnit. Nejste o nic lepší, než Rusko a Čína.

Takže, pane Kerry, až zase budete potřebovat schovat Vaše domácí problémy pod pokličku, zvolte jinou kritiku a dejte si pozor, jaký příklad uvedete. Mohlo by se stát, že Vám lidé – Vaši vlastní – brzy nakopou zadek.

P.S. A to udělají zcela demokraticky a možná i s brokovnicí v ruce.    

Autor: Aleš Baloun | sobota 1.3.2014 8:00 | karma článku: 37,47 | přečteno: 2441x