Prosím už žádné další fotky ze života našeho prezidenta!

Úpěnlivě žádám všechny novináře – přestaňte fotit prezidenta Zemana! Poslední série fotek z jeho dovolené je skutečně národ urážející. Za naprosté idioty nás budou mít všude, kam fotky dorazí.

„Zeman s přáteli na občerstvení“ je snad jedinou prezentovatelnou fotkou z dovolené hlavy státu. Zbytek je slaboduché kašpárkování, zcela nevhodné pro hlavu státu, byť malého ale přesto našeho. Recese má svoje meze i v případě, že se jí dopouští prezident země. Fotografie spícího prezidenta v gumovém člunu, ze kterého mu kouká hlava a chodidla či „mořeplavce“, pokoušejícího se o cosi jako veslování nebo vrcholné fotografie chůze „od plavidla“ o trekingových veslech namísto holích – to vážně už je daleko za hranicemi čehokoliv, spojeného s výkonem prezidentské funkce.

Nevím, jestli ho inspiroval Vladimír Putin svými „odvážnými“ kousky, kdy řídil rychlou loď nebo poseděl s „mužiky“ v jejich chatrči, aby ukázal, že se skutečně lidovým jeví, ale každopádně se nikdo už nemůže živit, když ho novináři budou ve svých článcích prezentovat tak, jako to v nedávné minulosti bylo. Už-už chyběla jen fotka, jak z onoho rybníka se šnorchlem a potápěčskými brýlemi slavnostně vylovil lahev od vodky z minulého tisíciletí nebo jak ulovil přejetého zajíce.

Naprostá míra nabubřelosti, čišící z tváře prezidenta jasně ukazuje, že to všechno dělá zcela vědomě a s jasným cílem. Bohužel – jasným jen jemu. Jestliže se za něj národ kdy styděl, teď to ještě vylepšil. Jestli tyhle fotky z dovolené uvidí velcí státníci, pak naše země bude už navždy brána jako země, kde se hlouposti, nadutosti a nekonečnému egu daří, jak nikde jinde.

Ať už Byl Václav Havel lidový a celý svět se bavil jeho krátkými nohavicemi, ať už byl Václav Klaus sebestřednější, nejchytřejší a nejnepochopenější prezident – tohle, co předvádí prezident Zeman – to je opravdu ukázka, jaká je ČR, když si tuhle figurku zvolila za svého muže č.1. Muže, který všechny ostatní občany ČR prezentuje z gumového, nafukovacího člunu za pár korun z obchoďáku, plavícího se po rybníce, v doprovodu raftu s vlastní ochrankou. 

P.S. Stydím se za prezidenta země, jejímž jsem občanem. Po fotkách z jeho dovolené zcela nezvratně.

http://jihlava.idnes.cz/zeman-na-clunu-zeman-na-dovolene-da1-/jihlava-zpravy.aspx?c=A140706_201505_jihlava-zpravy_bse     

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Aleš Baloun | úterý 8.7.2014 7:30 | karma článku: 25,77 | přečteno: 1603x