Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten USA problém souvisí hlavně s tím, že v pouličním gangu najdete i podobně "malé" děti a tam se dostanou i k pravé pistoli. Takže pro policajty je bezpečnější předpokládat, že se jedná právě o něco podobného.

Nevím kolik lidí zažilo tamní silniční kontrolu, ale při ní je občas o život i rychlejší pohyb či sáhnutí do nějaké přihrádky bez vyzvání policistou a bez upozornění policisty, že sáhnete pomalu do schránky pro doklady.

2 0
možnosti

Stejně tak, jako se dala upravit vzduchovka, dá se upravit airsoftová zbraň. A najednou už neriskujete jen modřinu nebo poranění oka.

Co to blábolite, jak se dá upravit airsoftová pistolka????

To mě teda řekněte!!!;-D;-D;-D

0 1
možnosti

Dá se zvýšit výkon, vyměnit hlaveň, ...

2 0
možnosti

"Mnoho kluků si po své první airsoftové pistoli touží pořídit něco opravdového a když se jim to podaří (v naprosté většině nelegálně) tak ji hodlají i vyzkoušet." - to je čistá spekulace. My jsem chodili střílet z A pistole s klukama asi 5 let a nikdo z nás skutečnou zbraň nikdy neměl, pokud vím.

0 0
možnosti

to, ze ste to vy nerobili, je dokaz, ze to nerobi nikto?

1 0
možnosti

J64a40n 89P15i29r24k94l

29. 11. 2014 13:25

Pokud jsem se díval na zásah policie na kluka s "pistolkou", který se na tom "záznamu" předváděl jako na divadle, tak mne napadlo, kdo to tak pohotově natáčel včetně příjezdu policie? Nebylo to na policii trochu nahrané? Policie si své zásahy u nás také musí natáčet, ale ten záznam z USA jistě nebyl policejní. Spíše něčí provokace a "herec" to odnesl.

5 0
možnosti

Souhlasim s vami rodice jsou zodpovedni za svoje deti. Ja jsem tady ve Statech ( na Floride) vychoval dva kluky. Ted uz jim je 22 a 19 ale do takovych 15cti 16cti let byly neustale pod dozorem a take si hrali s Airsoft pistolemi.Na druhe strane kdyz se podivame na statistiku na rodin Afro-Americanu valna vetsina je bez Otce,bohuzel.O deti se vetsinou stara Matka nebo nekdy Babicka ktera musi pracovat. Deti bohuzel rostou na ulici.

4 0
možnosti

Kdybyste si udělal průzkum, tak minimálně 2/3 dospělých vám nebude věřit, že celoplastová hračka prodávaná na poutích a na stáncích zcela bez omezení  (a nikoho to nezajímá!) už od cca 50 Kč je zbraní. Byť vypadá seberealističtěji a zásadně nemá ani oranžové značení. Navíc v případě zastřelení toho kluka v USA vůbeci nejde o to, jestli to co měl v ruce byla už nebezpečná zbraň, nebo ne. Klidně to mohla být gumová či dřevěná nefunkční atrapa. Upřímně řečeno, podle zveřejněných záběrů to vypadá, (podle toho jak rychle se to semlelo a ještě byla horší viditelnost) že i kdyby ten kluk držel v ruce jen načerněný banán, tak ho ten polda sejme stejně, protože ten kluk se prostě choval tak, jako by pistoli v ruce měl. To je daň za jiný přístup ke zbraním v USA, prostě není možné si tam na lupiče a policajty, či na vojáky ani hrát. Kdyby to takto bylo u nás před léty, ta už tu nejsem ani já, ani polovina mých kamarádů.:-/

V USA je to zcela specifické, tam vás prostě policista sejme, i když na něj jen v nevhodný okamžik a na nevhodném místě jen namíříte prstem.

3 0
možnosti

Vraťme se tedy do ČR.

Prvním probémem je vlastní nebezpečnost airsoftových pistolí. Začaly se tu prodávat (reálně bez omezení, zákon nezákon) airsoftové zbraně. Pro kluky pochopitelně ohromné lákadlo. Už ta za 50 Kč dokáže poškodit oko (ale to dokáže i propiska). I v našem dětství se prodávaly pístolky na plastové kuličky (a až došly, tak na antiperle :) ), nebo klasické pistole na přísavkové střely. I touto pistolí (zvlášť pokud už na střele nebyla přísavka, nebo se vystřelila pastelka) šlo poškodit oko, přesto to stále byla hračka. I nyní se v hračkářství prodávají kuličkovky, ne s pístkem, ale s pružinkou, tedy s menší energií. Jenže na tržnici leží vedle sebe jak ty slabé s pružinkou, tak silnější s pístkem. Vše bez atestu. Laik, nebo mamina to nepozná. Takže zde je jednoznačně chyba na straně státu, který vietnamce ignoruje a nehlídá, zda neprodávají nebezpečné zboží. LAik to v tomt případě téměř nemá šanci posoudit.

3 0
možnosti

V návaznosti na písničku - poučení, kterého se mi v mládí dostalo od rodičů, a které podle mne platí stále: "S nenabitou zbraní se zachází jako s nabitou a s nabitou se vůbec nezachází.";-)

4 0
možnosti
Foto

I87v64o 93C49i14l15i41c94h

29. 11. 2014 9:39

Tam byl problém i v tom, že ten chlapec (nebo kdokoli jiný) z té airsoftové zbraně (a je to také zbraň, ne hračka jak se to někteří snaží bagatelizovat) odstranil oranžové zabarvení hlavně, které okolí upozorňuje, že to není zcela plnohodnotná zbraň.

8 0
možnosti

Hloupost. Myslíte si, že když si na skutečnou zbraň to oranžové označení dám, tak že bude zbraň neškodná. To je jen uhozená a nesmyslná výmluva.Rv

1 2
možnosti

Vyrábět pro děti zbraně-hračky je účelová výchova pro budoucí zájem dětí o vojákování. Mírumilovný člověk svému dítěti důkladně vysvětlí, k čemu povede hra na zabíjení a protože normální dítě je mírumiílovné, pochopí to

1 0
možnosti
Foto

I29v32o 84C93i83l91i67c34h

29. 11. 2014 9:36

Já jsem jako dítě přicházel do styku se zbraněmi celkem běžně a od mala jsem znal bezpečné zacházení s nimi. Dodnes mám zbraně rád primárně jako geniální strojařinu (kterou rád rozebírám a čistím), samotné střílení mne nijak zvlášť nebere a provozuji ho na střelnici pouze v rámci udržení návyků pro (nedejbože) případ nutné obrany.

Můj syn z prvního manželství se zbraněmi také přicházel od mala, dnes by již mohl mít vlastní, ale nechce, což je jeho svobodné rozhodnutí, které samozřejmě plně respektuji. Prostě mu to nic neříká.

Naše malé děti v současném manželství také od mala učíme, že zbraň není žádná hračka a použít ji lze jen a pouze pro případnou sebeobranu a to ještě jen jako nejposlednější ze všech posledních možností.

Souhlasím s autorem, že zcela nejhorší možné řešení je zakazování. A s mírumilovností to nemá mnoho společného.

11 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...