Pár slov k zítřejšímu MDŽ…. slečny a dámy, děkuji !

Mimóza je zvláštní, výjimečná květina. Její vzhled budí pozornost, a budí mezi ostatními květinami zaslouženou pozornost. V mé rodné Itálii možná právě proto patří k jedinému druhu květin, který dáváme ženám k Mezinárodnímu dni žen.

mimozahome

Možná tak chceme dát najevo, že ženy jsou stejně výjimečné (v dobrém, a občas i tom opačném smyslu slova) jako tato unikátní rostlinka.
Jedno je jisté. Existence dívek a žen je pro nás chlapy nezbytná a stále stejně důležitá. Nemohu rozdat mimózu všem ženám, kterých si nadmíru vážím. Proto dámy, ženy, kamarádky a samozřejmě moje paní – dovolte Vám předat mimózu alespoň tímto způsobem, prostřednictvím blogu. Jste nezbytnou součástí našeho štěstí, a občas i trápení. To vše co s Vámi prožíváme má ale pro nás muže nenahraditelný smysl. Radost z vyřešených nesrovnalostí umíte znásobit způsobem, na který znáte recept jen Vy. Jste květinovou vůní v našem každodenním, uspěchaném životě. Jste hybnou sílou nás mužů, a vlastně i této planety. Pane Nobele, omlouvám se, ale dynamitem v našich srdcích jsou právě dámy. I když nám naše srdce občas rozstřílí na maděru…

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Alessandro Alagia | pátek 7.3.2014 14:00 | karma článku: 16,97 | přečteno: 658x