Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Po Pařížském Útoku budou Islamofobé Zklamaný

Po Pařížském útoku, stejně jako teď a předtím budou Islamofobé říkat; postavme Islám mimo zákon, Evropo probuď se apod.

 

Nejdřív bych rád využil tuhle množnost, abych vyjádřil hlubokou soustrast rodinám zavražděných novinářů včera v Paříži. Podle mě je to zločin a jeho pachatelé si zaslouží trest. V Evropě není nic cennějšího než svoboda včetně svobody projevu, protože kvůli tomu Evropa zaplatila to nejdražší.

 To co se dělo ve Francii nemá nic společného s Islámem. Možná někdo tvrdí, že muslimové lžou, ale musím zdůraznit, že lež je v Islámu zakázán. Přítel proroka se jednou zeptal prorokovi, zda je možné, aby muslim dopustil hřích tím, že by kradl - prorok na to odpověděl, že ano. Pak se zeptal, zda je možné, aby muslim dopustil hřích tím, že by udělal cizoložství - prorok na to odpověděl, že ano. Poslední otázkou byla, zda je možné, aby muslim dopustil hřích tím že, by lhal. Prorok na to odpověděl, že nikdy.

Potom na vás napadne tzv. Takiyya. Je to oblíbené téma Islamofobům. Takiyya je vyraz populární v Šíitském světě a poukazuje na to, že muslimové mohou – nikoli musí – tajit svůj vyznaní při strachu nebo když má muslim strach a je ohrožen kvůli jeho vyznáním. V Sunnitském světě to není moc populární, ale existují podobné povolení tzv. Kitman (utajování). Samozřejmě je pak povoleno lhát nepřítelovi v případě války kvůli taktice stěně jako každá jiná supina ve válce, tedy ovšem není nikde napsáno, že prorok to udělal. V koránu také není napsáno, že se vůbec muže lhát nemuslimovi. Nevím kde to Islamofobé četli.

 Tak teď se vrátím k nadpisu tohoto článku. Jak já jsem četl, tak si přejí, aby Francie po tomto útoku shromáždila muslimy do koncentráku nebo odsunula 5 milionu muslimu do pouště. Musím vás, když tak zklamat. To se nebude dít. Muslimové jsou součásti dnešní Francie a budou. Není nic tajného, že zločinci včera kromě novinářů zabili dva policisty. Jeden byl muslim. Z toho vyplývá, že teroristé jsou také nepřítelem Islámu číslo jedna. ISIS nebojuje ve frontách s žádným jinověrcem. Skoro všichni lidí na frontě naproti ISIS jsou muslimové – Kurdové jsou také muslimové a navíc Sunnité.

 V nejkrajnějším případě budou ve Francii zvoleny populistické strany, které využijí tuhle možnost, ale ptám se, co mohou změnit? Podle mě budou maximálně přijaty nové opatření, omezovat imigrace a vyhošťovat zločiny, které se narodili v jiných zemích. To se ukázalo po 9.11. Arabští muslimové dnes stejně jako před 9.11 dostávají studijní stipendium v Amerických univerzitách, stále dostávají všemožné vízum, dokonce dělají tréninky na pilotování.

 Nakonec bych tu vysvětlil jednu věc. Použil jsem slovo “Islamofobé“ v tomto článku. Já v žádném případě nepouvažují lidí, kteří mají skutečně strach z Islámu kvůli jejím neznalost o Islámu ani lidí, kteří oprávněně, férově a upřímně kritizují Islám. Nepovažují Islamofob ani toho, který je kvůli mediální masáži zaujat ale nešiří nenávist. Islamofob je ten, který úmyslně chce pošpinit Islám za každou cenu a je neuznává jako náboženství miliarda a pul lidí na světě.

 Protiislámské náladě je výsledkem práce teroristu, kteří vraždí jménem Islámu a potom mediální masáž, který neustále hledá a nás krmí negativními články o Islámu. Že je to mediální masáž potvrzuje nedávné události v Pákistánu, když stejní teroristé zavraždili muslimské děti. O tom bylo napsáno článek, dva možná tři a už nadobro zmizelo. Ted kvůli stejnému zločinu (zavraždění nevinných lidí teroristi) bude média naše mozky vymyt. Kde je pak spravidelnost? Nebo nás nezajímají lidí, kteří umírají za oceány?

Náš svět by byl mnohem hezčí kdyby vyspělé a mocné zemi byli transparentní, spravedlivý v mezinárodních otázkách a nevyměšovali do záležitosti vnitřních věcí jiných zemi jako je podpora vzniku Al-Kaidy v Afghánistánu v osmdesátých letech minulého století, válka proti Iráku a Afghánistánu, podpora vzniku Džabhat Al-Nusra a ISIS v Iráku proti Asada, podpora militantní džihadistům v Libyi proti Qaddafimu atd.

Autor: Josef Addo | čtvrtek 8.1.2015 9:23 | karma článku: 9,39 | přečteno: 1072x
  • Další články autora

Josef Addo

Jedna oběť muslimského vyznání pracoval pro Charlie

Media o tom moc nemluví, ale mě by zajímalo, kolik lidí ví o muslimském zaměstnanci Charlie Hebdo

11.1.2015 v 18:08 | Karma: 8,53 | Přečteno: 797x | Diskuse| Společnost

Josef Addo

Jsem muslim a nemusím Abbáse

Já jsem muslim žijící v ČR již 9 let. Nikdy jsem neviděl Mohammeda Abbáse, dokonce jsem nikdy v ČR neviděl žádného muslima, pro kterého je Abbas (ředitel muslimské unie v ČR) vůdcem muslimu v této Republice.

9.1.2015 v 20:10 | Karma: 25,96 | Přečteno: 2022x | Diskuse| Společnost

Josef Addo

Prý jsem terorista, který by klidně podřezával hlavy nemuslimu

Jsem muslim, moje rodiče jsou praktikující muslimové. Byl jsem vychován podle islámského práva. V mé dětství jsem se učil Korán celý dokonce dva krát, také jeho překlad, Hadís a Sunnu. Tak pojďme se společně podívat, zda jsem terorista.

5.1.2015 v 21:07 | Karma: 15,42 | Přečteno: 2094x | Diskuse| Společnost

Josef Addo

Palestinci stejně jako nacisté oslavují nový rok na lebkách židů

Reaguji na blog s tímto odkazem http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/c/442232/Palestinci-stejne-jako-naciste-oslavuji-novy-rok-na-lebkach-zidu.html Proč proboha máme lhát o každou věc, když chceme mluvit o Islámu? Každá kritika je vítána, přece žijeme ve svobodné zemi, ale musíme rozlišit mezi lži a kritikou.

5.1.2015 v 13:39 | Karma: 10,10 | Přečteno: 1078x | Diskuse| Politika

Josef Addo

Mnoho Expertu na Islám

Mě docela překvapuje, že tu máme mnoha expertu na Islám. Každý den se tu objeví články o Islámu o tom, jak to dělají a jak si myslí a co se chystají.

23.12.2014 v 13:15 | Karma: 8,48 | Přečteno: 726x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Díky čínské pomoci výroba dramaticky roste

4. května 2024

Premium Přes citelné západní sankce ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Tamní produkce zbraní se dramaticky...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1338x

Seznam rubrik