Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Často používaný argumentační klam. V tomto případě se jedná o úhybný manévr (anglicky red herring). V angličtině red herring znamená uzený sleď, kdy se uzeným sleděm taženým přes území lovu nechali svést honicí psi ze stopy. V diskusích se jedná o odvedení pozornosti od meritu věci k nesouvisejícímu tématu.

Podstatou vražd bylo potrestání nevřících za zesměšňování Mohameda. Jestli při útoku zemřeli muslimové podstatu zločinu nemění. Zkuste nějaký jiný argument!

6 1
možnosti
MM

Pane Addo, napsal jste: "drtivá většina muslimu s terorem nesouhlasí, a byli by šťastní a hrdý kdyby pracovali pro časopis jako je Charlie Hebdo"

Nezlobte se, ale tomu nadšení pro práci v Charlie Hebdo nemohu věřit - chcete snad říci, že by muslimové nadšeně kreslili karikatury Proroka?

5 0
možnosti
JA

J90o28s74e27f 16A21d71d97o

11. 1. 2015 20:03

Pane Maly, nerikam, ze muslimove by kreslili Proroka, ale mohli by delat tam jako uklizec, editor, programator atd.

CO chci zduraznit je, ze islamska pravidla neplati jako spolecenska kdyz jsme mimo islamskeho sveta. Plati pravidla pro individa; pomodlit se, nelhat, nekrast, nevrazdit atd.

Proc si tisice muslimu pracuje v obchodech kde se prodava alkohol, veprove maso apod? Nebo proc tisice muslimove pracuje v armadach evropskych statech? To je individualni a myslim si, ze hodne muslimove by se hlasilo kdyby Charlie Hebdo naibizel jedno pracovni misto pro muslimy

1 0
možnosti
MR

M58i85l39a70n 56R57a22d57e40k

11. 1. 2015 19:26

za druhe svetove valky byly pripady kdy nacista pomohl nekomu kdo byl nacismem pronasledovan. I Nemci ukryvali zidy. Vsude jsou lide, ale to nic nemeni na tom ze narodni socialismus byl zrudny, zrovna jako komunismus, i kdyz i mezi komunisty se nasli normalni lide.

3 0
možnosti
JG

Tvrdíte, že drtivá většina muslimů odsuzuje teroristický čin a byli by šťastní a považovali by si za čest, kdyby mohli pracovat pro redakci, ve které vznikly karikatury zesměšňující Alláha? 8-o Upřímně přiznám, že mě Váš výrok šokuje a přemýšlím o tom, co na to Alláh.

2 0
možnosti
Foto

To sem jako argument vůbec netahejte, protože to muslimští teroristé v době zavraždění těchto obětí nevěděli. Dělat z toho jako že teroristé vlastně neměli s islámem nic společného je sprostá lež, která má za cíl zlehčovat fatální důsledky islámské víry pro bezvěrce či jinak věřící.

9 3
možnosti
Foto

Nevěděli, koho redakce zaměstnává? Že by nečetli tiráž, aby lépe poznali svého nepřítele, mohli ho vyhledat a cíleně zabít?

S islámm jistě cosi společného měli, ale nevidím zlehčování v tom, když si bloger postěžuje, že zabili i jeho souvěrce. Fušeři.

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1338x

Seznam rubrik