Zeman umře na raka, aneb hyenizmus radního za Žít Brno

Ano, lživě někomu veřejně přisoudit smrtelnou chorobu, to považuji za něco odporného na úrovni „čtvrté cenové“ a svědčí to o aroganci „mladých pokrokářů“ typu brněnského radního Svatopluka Bartíka.

Jako Brňák, i když ne rodilý, se stydím za lidi, kteří naše město takovýmto ostudným způsobem „reprezentují“. Nemám nic proti srandě, ale, jak se říká, odsud posud. A lživě pustit na veřejnost výrok, že zeman „brzy umře na raka“, to už je hodně za čarou, stejně jako někdejší turistický průvodce Brnem, prošpikovaný také spoustou zavádějících „legrácek“, které ovšem nepatří do turistického průvodce, stejně jako nepatří dejme tomu do návodu k ledničce nebo do lékařské zprávy.

Vyzývám proto koaliční partnery hnutí Žít Brno v městské části Brno Střed, aby tomuto hnutí pohrozili vypovězením koalice, pokud se pan Bartík neomluví, neodstoupí či nebude odvolán z pozice radního. Jako občan města Brna si nepřeji, aby za největší brněnskou čtvrť vystupovali lidé dělající našemu městu takovouto ostudu.

Bartíka za zprávu o Zemanově nemoci kritizuje Žít Brno, za které kandidoval

P.S. Vážím si těch politiků z Žít Brno, kteří se vůči Bartíkovu výplodu vymezili. Já bych ovšem na jejich místě byl ostřejší. Vyzval bych jej, ať se prezidentovi omluví, nebo Žít Brno samo navrhne jeho odvolání z rady Brna Středu.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Adam Mikulášek | neděle 12.11.2017 20:38 | karma článku: 35,46 | přečteno: 1371x