Genderová vyváženost nebo sériová výroba bezpohlavních jedinců?

Ve Švédsku si prý pochvalují genderově vyváženou školku, kde neexistuje „on“ a „ona“, Popelka či Sněhurka jsou tabu, stejně jako růžová a modrá barva. Tady přestává legrace!

Viz tento článek z Idnes:

Švédové velebí genderově korektní školku, kde se „ona“ či „on“ neříká

Je přirozené, že někdo je ženou, jiný mužem, někdo je blonďák, jiný černovlasý, někdo je dobrý v matematice, ale neumí zpívat, někdo právě naopak, někdo má rád vedro, někdo raději chladno…, zkrátka, všichni jsme si jako lidé rovni, ale zároveň se lišíme. A nebudeme si „rovnější“ tím, že své vzájemné rozdíly budeme stírat, zamlčovat či popírat.

Tato neomarxistická zvrácená ideologie popírání rozdílů je podobná, jako kdyby někdo tvrdil, že zajistí „rovnost“ všech barev tím, že je „zruší“, zakáže je používat a všechno bude „černobílé“.

A co je na této ideologii nejzrůdnější, že si z nevinných dětí vyrábí v podstatě pokusné králíky, na nichž si její zastánci chtějí vyzkoušet funkčnost svých pomýlených názorů, že totiž mužská a ženská psychika (mám na mysli zjm. emocionalitu) je stejná, přesněji řečeno, že rozdíly v mužské a ženské psychice jsou jen a pouze dílem výchovy, prostředí a tzv. genderových stereotypů (holčička dostane panenku, chlapeček zase autíčko). Ideologové „genderové vyváženosti“ se domnívají, že potlačením těchto „stereotypů“ vytvoří „lepšího“ člověka, jemuž bude rovnost pohlaví samozřejmá.

„Ve švédské školce jsou jen genderově korektní hračky, na kterých nelze poznat, zda jde o holčičku nebo chlapečka“

Nebo:

Vedení mateřské školky pro děti od jednoho do šesti let se vskutku snaží  za každou cenu, aby ve školce nevznikaly jakékoli genderové stereotypy. O malých svěřencích se tak v Egalii nemluví jako o "něm" nebo "ní", ale používá se třeba výraz "přátelé".

Konec citace

Jenže – jaký vliv bude mít takovýto šílený experiment na duševní vývoj takto „vychovávaných“ dětí? Co to provede s jejich pohlavní identitou? Jak se to projeví v jejich schopnosti najít si partnera/partnerku? Budou asexuálové? Nebo duševní „hermafroditi“? Nemohu si pomoci, ale tohle mi začíná připomínat nacistické programy na poněmčování dětí a podobně. Ideologie je samozřejmě jiná, ale zrůdnost podobných experimentů na dětech není o nic menší.

Nedopusťme, aby se něco podobného začalo rozmáhat i v naší krásné zemi. Lidé, zastavme tento neomarxistický mor, než bude pozdě!

Doporučené zdroje:

http://www.bbc.com/news/world-europe-14038419

http://www.sodermalmsforskolor.se/egalia/extern/start.php

 

Autor: Adam Mikulášek | středa 28.12.2016 15:14 | karma článku: 40,85 | přečteno: 2299x