Bílým zdravým nemuslimským klukům nastanou těžké časy

Proč? Protože neziskovky ve spolupráci s Hatefree mají řešit urovnávání konfliktů mezi spolužáky, učitelé to prý „nezvládnou“, protože „nejsou dostatečně proškoleni“.

„Když mediaci zavedeme do škol, ubude i konfliktů a v důsledku toho xenofobie,“ cituje list Milana Kotíka z neziskové organizace Aisis, která výcvik učitelů zajišťuje.

Řešení hádek a sporů mezi žáky. I sem prý putují peníze vyčleněné pro HateFree

Samozřejmě jde o mé osobní přesvědčení, křišťálovou kouli nemám…, ale velmi se obávám, že v takto „urovnávaných“ sporech budou různí ti mediátoři, poradci, školitelé apod., vzhledem ke své multikulturní ideologii, silně nadržovat privilegovaným skupinám, což znamená, že zjm. Bílí zdraví nemuslimští kluci budou fakticky diskriminováni a budou prohlášeni za viníky sporu i tehdy, když ve skutečnosti budou obětmi.

Např. poperou se dva kluci, z nichž jeden bude „zdravý běloch“, ten druhý pak příslušníkem nějaké náboženské, etnické či národnostní menšiny, popřípadě bude trpět nějakou diagnostikovanou poruchou chování. Kulturní marxisté, kteří dle mého přesvědčení ovládají většinu takto zaměřených (ne)ziskovek, budou implicitně předpokládat, že konflikt vyvolal ten bílý, a to „s největší pravděpodobností“ z xenofobních či rasistických pohnutek. A zjm. V případech, kdy nebudou „jasné důkazy“, o opaku a spor bude typu „tvrzení proti tvrzení“, tak budou, obávám se, školáci nepatřící k žádné privilegované menšině v těžké nevýhodě.

A to nemusí být jen případ „nějaké nevinné“ rvačky, poškození mobilu…, ale může se to týkat i šikany, kdy přestanou platit rovné podmínky pro všechny, a místo toho v rámci „boje proti xenofobii“ nastoupí skutečná diskriminace těch „neprivilegovaných“. A učitelé budou muset „držet ústa a krok“, aby sami nebyli obviňováni z diskriminace, xenofobie, mužského šovinizmu…, a nebyli „potrestáni“ např. vyhazovem z práce, jako se to stalo jistému řediteli školy, který si dovolil dát nezbednému školákovi pohlavek. Jako slepec mající osobní zkušenost s neomarxisty a „novou levicí“ se též domnívám, že smyslově a tělesně postižení v tomto směru budou řazeni mezi „neprivilegované“, naopak děti s těžko zvladatelnými poruchami chování budou protežovány a zvýhodňovány.

A chci zdůraznit, že již nejde o „nějaké“ Norsko, Německo či Švédsko, ale jde o Českou republiku! A zatím ještě stále máme demokracii a jakous takous svobodu projevu, takže každého rodiče dětí ve školním/předškolním věku, který k tomuto hodlá mlčet, považuji za spoluzodpovědného za to, že možná i jeho dítě se časem stane obětí neomarxistické ideologie, která různými cestičkami nebezpečně proniká do našeho vzdělávacího systému, aby mohla již od útlého věku české děti indoktrinovat.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Adam Mikulášek | sobota 4.2.2017 12:25 | karma článku: 42,67 | přečteno: 2982x