Americký senátor chce zakázat vodku za „hacknuté“ volby

Nevím, ale myslím si, že ruská vodka je přece jen mnohem menším problémem než řekněme schvalování kamenování za nevěru, a zákazu tohoto se liberálové zuby, nehty brání.

Viz:

http://www.newhampshire.com/Russia_response_NH_senator_suggests_Russian_vodka_ban

V USA i Evropě se prokazatelně radikalizují muslimové i tím, že zde radikální imámové mají poměrně volné pole působnosti. Začalo to už Chomeiním, který před provedením islámské revoluce v Íránu „vesele“ šířil svou islamistickou propagandu z Francie. A když se proti tomu chce něco dělat, hned „liberálové“ začnou křičet, jaká je to „xenofobie“, „islamofobie“, jak to ohrožuje lidská práva a svobody muslimské menšiny…, ale zákaz ruské vodky za neprokázané podezření z ovlivňování amerických voleb Ruskem je „v pohodě“.

Ten se amerických Rusů jako národnostní menšiny „jistě nedotkne“, asi jako by bylo americkým Čechům „úplně putna“, kdyby jim zakázali české pivo. A to nemluvím o mlčení západu k diskriminaci ruské menšiny v pobaltských zemích! Útlak etnických Rusů je „v pořádku“, zatímco obrana proti islamizaci, nesoucí s sebou dětské sňatky, tolerování bití manželek apod., to je „zrůdný fašizmus“.

Víc asi není co dodat, „liberální pokrokáři“ jsou stejní tady jako za velkou louží.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Adam Mikulášek | středa 11.1.2017 20:30 | karma článku: 29,03 | přečteno: 532x