41 % lidí v Ol. kraji nemá na dovolenou ani v tuzemsku, chybí „Marshallův plán“ pro východ

Angelo, poraď, co s tím, když nás chceš „léčit“ z „nedostatku soucitu“. Kolik ty a reprezentant daňového ráje Juncker máte soucitu se skutečně chudými rodinami na východě EU, od Poznaně po Burgas?

Zdroj:

Žádná dovolená, maso občas. Vyjít s výplatou je pro řadu rodin problém

Co říkáš třeba…

„Třeba na to, že jednorázový neočekávaný výdaj 9 700 korun, což zhruba odpovídá ceně lednice či pračky, znamená pro 41 procent rodin z Olomouckého kraje neřešitelnou situaci, respektive tuto částku zmíněný podíl rodin nemá našetřenou.“

K čemu jsou nám dotace na řepku a golfová hřiště, když není žádný „Marshallův plán“ pro východní Evropu, který by tu vytvořil skutečný kapitál??? Myslíš si snad, „milující matičko“ Angelo, že nakvótovaná levná pracovní síla pomůže zvýšit životní úroveň lidí žijících v této zemi,, včetně samotných imigrantů? Myslíš si snad, že to naši životní úroveň přiblíží tvému Německu? Nebudeme si náhodou jen „rovnější“ ve své chudobě?

„- 15,9 procenta domácností si nemůže dovolit jíst obden maso“

„- 6,4 procenta domácností by chtělo mít osobní počítač a nemá na něj“

„- 5,6 procenta domácností žije doma v chladnu, účty za teplo jsou pro ně příliš velkou zátěží“

Když se dovoláváš našeho soucitu, prokaž ty naopak soucit nám (občanům východních zemí EU) a nabídni „Marshallův plán“ pro východ, neb už staří mudrci věděli, že nejlepší výchova je výchova vlastním příkladem. Jenže ty nám jdeš příkladem pouze v tom, že pomáhat se sice musí, ale jen někomu, přesněji řečeno, pomáhat tehdy, když se z toho dá něco „vytřískat“, ať už pro vlastní ego, nebo pro politické „sponzory“ režimu, který reprezentuješ, tedy pro vlastníky velkých nadnárodních podniků. To ale není příklad chudých rodin ani v Olomouckém kraji, ani např. na rumunském či bulharském venkově, dokonce ani válečných uprchlíků třeba z Ukrajiny, neboť Ukrajinci se poměrně rychle a bezproblémově integrují, tudíž jsou přeci jen kapánek dražší pracovní silou než kupř. maročtí chlapci plní testosteronu s falešnými syrskými pasy.

c

Autor: Adam Mikulášek | úterý 21.6.2016 15:49 | karma článku: 34,60 | přečteno: 1148x