Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J69a81r60a 21R18a63n96k

21. 6. 2016 22:14

Pokud se Britanie odtrhne, tak se mozna vrati na sto tisic Cechu domu a prijdou jeste Polaci, Rumuni a Bulhari, pak se muzete spolecne opalovat na Lipne.

2 2
možnosti

Vytisknout, podepsat a poslat.

1 0
možnosti
Foto

hospodářství je drancováno nadnárodními fondy a miliardáři, na občany nezbývá. s tím je nutnose smířit, tak kapitalismus prostě funguje

1 0
možnosti
Foto

Kapitalismus funguje naprosto jinak. Prvotním úkolem kapitalismu je zisk a ten je ve svobodné společnosti generován pouze uspokojováním potřeb lidí. To co nás vysává a drancuje je stát se svými daněmi a poplatky, které slouží mocenské kastě ke zvýšení jejich blahobytu a moci.

2 0
možnosti
Foto

Patříte do kasty lidí, která ze zákona okrádá každého produktivního člověka o polovinu jeho produkce a zakazuje plno dobrovolných ekonomických aktivit, kterými si lidé mohou zlepšit svůj život. Jste prostě banda lupičů a ještě se divíte, že ti oloupení nemají na dovolenou. Je to pokrytectví nejvyššího řádu.

1 1
možnosti
JV

J82i39r49i 49V84r10a30b62e19c

21. 6. 2016 16:40

Pana Boha , co pisou lidi za kraviny o je otresne RvRvRv

7 0
možnosti
Foto

Autore, máte to ale pořádně v hlavě popletené. O tom, na co se dotace použijí, rozhodujeme hlavně my sami, ne žádný Brusel. V první řadě strana, která vládne. Nejste náhodou jejím členem? Zkuste si nejdříve zjistit fakta, ať nejste za šaška. Ale ono plivat po jiných je jednodušší, že?

9 0
možnosti
AJ

to ze nekdo neumi vyjit s platem neznamena ze je chudy. Spise jen neumi hospodarit, utraci za blbosti ... .

6 3
možnosti
JL

Je to taky vizitka českých politických stran, ty tu 26 let vládnou a eurodotace se čerpaní podle jejich organizace. Řešit by to měla hlavně čssd - mám na mysli chudobu - ta ovšem mlží, její politici začnou vždy rétoriku typu: předtím vládla pravice a ta způsobila zmrazení důchodů a platů, eurodotace se čerpat snažíme a podobné kecy.

0 0
možnosti
AJ

neschopnost nevyjit s plateme neznamena chudobu, ve vetsine pripadu

1 1
možnosti
  • Počet článků 497
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1614x
Jmenuji se Adam Mikulášek, jsem od narození nevidomý, již od dětství se zajímám o dění v této zemi i ve světě a vzdělávám se v oblastech politiky, historie, ekonomie a psychologie. Od června 2010 jsem členem Čssd a snažím se prosazovat tematiku zdravotně postižených, dlouhodobě nemocných, větší účast občanů na rozhodování a demokratizační procesy v této straně.

Seznam rubrik