Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Všichni ti, kteří na základě téhle trapné frašky vyhostili nějaké diplomaty, si teď musí připada jako naprostí ***. A nebojte se, že si to nebudou pamatovat.

Jak si vůbec někdo jako Hamáček mohl myslet, že bude vydírat někoho jako Rusko? Z jaké planety proboha spadl? :-)

10 3
možnosti
Foto

Proto si myslím, že je to celé nesmysl

1 0
možnosti
RP

O to všechno co jste přesně popsal v blogu Kroupovi jde. Rozvířit hladinu.. jsem na jeho další kroky zvědavá, aby ale nedopadl jako Slonková, která naháněním mladého Babiše úplně ztratila svůj kredit a její články už netáhnou.

7 2
možnosti
Foto

Četl jsem s docela vyvalenýma očima; co se vám stalo? Co vám jmenovec provedl? Předchozí blogy jste se docela rozumně držel a teď najednou takovej šrapnel?

JK nevychrstl žádný kýbl špíny, on totiž koná jen svou povinnost a dokonce i to, po čem veřejnost (a občas i vy) volá, tedy po zveřejňování prohřešků politiků a jejich sledování až do konečného rozhodnutí.

JK je v pozici, jaké je, dostal nějakou informaci, má k tomu nějaké další zdroje indicie, ale nemá v ruce podepsaný písemný doklad od účastníků té události. Měl tedy mlčet? Nic nepublikovat? Nebo čekat, jestli s tím nepřijde někdo nový a pak se k němu přidat?

Já myslím, že zvolil nejen legálně, ale i eticky správnou cestu, jak s informací naložit. Samozřejmě i ku prospěchu média, pro které pracuje. Chápal bych, kdybyste měl třeba výhrady ke způsobu zveřejnění, ale hned "kýbl špíny"? To už jsem kdysi čítával a taky se mi to nelíbilo.

A ten váš příměr s kostí rovněž kulhá na všechny čtyři.

Je to váš názor, máte na něj právo. Jen jsem vám chtěl sdělit ten svůj.

13 8
možnosti
Foto

V pohodě, prostě se v tomto případě neshodneme, to se stává.

0 0
možnosti
Foto

Pane Kroupo, souhlas. Ale dodatek - vydává neférové prohlášení (nebo udání) je podle mne neférový chlap. (Křivák). Čekám, co dnes Seznam zveřejní. :-(

2 0
možnosti
RK

Vy jste toho Babiše konečně prokoukla?

1 1
možnosti
Foto

první, kdo s námi v tomto případě hrál nefér hru, je Hamáček.

21 7
možnosti
Foto

Ministři vnitra obvykle pracují s utajenými informacemi, které nesmějí vyzrazovat. Při tom mlžení by ale mohl být vynalézavější.

0 0
možnosti
Foto

:-)Podle mne naprosto nutná taktika za okolností, jež vrchovatě nastaly.

1 0
možnosti
JH

Jenže, ono to zdaleka není jen o Kroupovi a Seznamu. Média tu naši bárku pořádně rozhoupala - rozhoupávají. Pochybuju, že je za tím jen ta nevinná senzacechtivost.

Pravda, nahrávají jim ovšem také nepříliš inteligentní politici...

Komunisti si kdysi stěžovali na štvané stanice:-) Dnes je jich ovšem řádově více a navíc - na jejich provoz, ze zákona, musíme přispívat:-)

Dokonalá fraška!

8 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Je to nefér hra s pocity veřejnosti. Já pracuji s problémovými. Jejich příběhy jsou mnohdy až neuvěřitelné a smutné. Ale dle zákona mám oznamovací povinnost, když se dozvím, že byl spáchaný trestný čin.

4 0
možnosti
RK

Neoznámení trestného činu (§ 368 trestního zákoníku)

Kdo se hodnověrným způsobem dozví, že spáchal některý z vyjmenovaných trestných činů, a trestný čin neoznámí bez odkladu státnímu zástupci nebo policejnímu orgánu, bude potrestán odnětím svobody až na 3 léta.

Jedná se např. o trestný čin vraždy, zabití, těžkého ublížení na zdraví, mučení a jiného nelidského a krutého zacházení, obchodování s lidmi, zbavení osobní svobody, zneužití dítěte k výrobě pornografie, týrání svěřené osoby, některých závažných hospodářských trestných činů aj.;-)

1 1
možnosti
RK

Vy toho o novinářské práci moc nevíte, že? Kroupa postupuje přesně v souladu s etikou novináře. Hamáčkovi dal možnost se k věci vyjádřit před zveřejněním. Co udělal Hamáček víme. Ochrana zdroje je pro investigativce alfou a omegou jeho práce, kterou může prolomit jedině soudní moc. Nikdo jiný!! Kroupa nikoho z velezrady neobvinil. To byla pouze prohlášení některých politiků ve stylu, pokud se prokáže.... Novinář opravdu nepodává trestní oznámení ani v takovém případě. Možná jen byl-li by ohrožen život nebo zdraví někoho. Tady by měly orgány činné v trestním řízení konat z tzv. úřední povinnosti.

13 6
možnosti
JH

Kroupa je motýl.

Kroupa je včela,

Kroupa je růže hozená do kostela...:-)

2 0
možnosti
Foto

Stačí nečíst dezinformační weby a bylo by po aféře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám