Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Lidičky vzpamatujte se! Kde by se vzaly nějaké reportáže, provalení, dohady a pomluvy kdyby nebylo původců v z Ruska a našeho "prozíravého a inteligentního" ministra vnitra Hamáčka? Kdo chtěl zachraňovat socany a republiku podivnou návštěvou, kdo tajil informace o teroristickém aktu a jednal až při riziku publikace v tisku, kdo naprosto nesmyslně zakrýval své podivné plány jakousi kamufláží???? Novinář Kroupa je sice investigativní agresivní darebák, ale on to má v popisu práce - avšak cožpak nemá ministr Hamáček v popisu práce chránit svoji funkci a pověst ministerstva, republiku a nakonec i tu svoji stranu před zesměšňováním a politickým propadem???

3 4
možnosti
ZD

Vyzýváte spoluobčany, aby se vzpamatovali. Škoda, že si to nepřipustíte i sám na sebe. Navíc odhalujete národu kdo za vše může. Zbývá otázka, co vy vlastně o skutečných vinících vůbec víte, aby jste své tvrzení důvěryhodně obhájil? Jestli máte informace jako my všichni je vaše zásadní tvrzení více než odvážné.

0 1
možnosti
JN

Dovolím si malé srovnání s Francii. Ve Francii vystoupila skupina generálů a důstojníku s vážným varováním vládě, že jejich bezpečnostní situace je velmi špatná a vláda by měla neprodleně konat. Udělali to veřejně a s vědomím, že by se jim to mohlo sakra vymstít. Za mě klobouk dolů, tak se chová člověk s rovnou páteří.

No a u nás? Rozjede se takováto kauza, Kroupa blábolí něco o svědcích a všichni učastníci té slavné schůzky postupně dané popírají.

Tak já nevím, buď se ti naší šefové bezpečnostních složek raději někde krčí a práskají potichoučku Kroupovi, nebo se Kroupa zbláznil ...

7 2
možnosti
ZD

Souhlas s Vašim názorem. Nejsou ale jen Vámi popsané varianty. Odchodem pana Petříčka pravděpodobně ztratila vliv partička, která jej tam protlačila. Informovaná partička, která mohla při nejbližší příležitosti nabídnout užitečnému ..ehm... informace. Jako v klasických detektivkách. Jméno skutečného "hybatele" se v celém textu mihne jen na začátku a pak na konci. Celý příběh je pak vyprávěním o zúčastněných.

1 1
možnosti
PP

Karma +

Kroupu nemůže už nikdo s IQ 100+ brát ani trochu vážně, ten už udělal průšvihů... Jeho problém. Napsat to někdo jinej, možná bych tomu i věřil. Ve svém vlastním božském syndromu si to Kroupa zpackal...

5 6
možnosti
RK

Kroupa minimálně prokázal, že Hamáček lže. Potvrdil to šéf vojenské kontrarozvědky. Zda chtěl Hamasan handlovat, to se teprve ukáže.

5 4
možnosti
ZZ

Je pravdou, že se Kroupa moc nepředvedl a po jeho výbuchu s kauzou Babiše to vypadá na jeho další výbuch, ale je docela možné, že tentokrát se poučil a do rukávu schovává nějaká esa, o kterých ještě nevíme.

Ani Netolický, ani Hamáček nejsou žádní velcí myslitelé a Kroupa asi oba inteligenčně převyšuje.

Pokud vzal Kroupa tentokrát rozum do hrsti, tak bude Hamáčka z dalších svědků bolet hlava. Pokud to ale Kroupa vzal opět přes svou pověstnou politickou nenávist ( jako většina novinářů ), tak Hamáček může být v klidu.

:-):-):-)

5 1
možnosti
RK
PM

Na druhou stranu, je dobre zjistit, ze Hamacek si svou cest ceni na 10 mil. Kc. Predpokladam, ze u ostatnich politiku by to bylo podobne. Jestli by stacily moje 2 Kc x 10 mil. lidi k tomu, aby to Babis s Hamackem zabalili, poslu jim je jeste dneska! :-)

1 1
možnosti
MV

Oni to nejsou jen novináři kteří nám posouvají své politické názory nebo nenávist k té které straně ,stačí se podívat někdy na Železného nebo naposledy na Jílkovou v ČT;-€

13 6
možnosti
Foto

Pan Kroupa je investigativní novinář, a jako takový úd propagandy používá zvláštní ochrany.

2 11
možnosti

Janek Kroupa se inspiroval případem Kúdela. Princip je stejný a svůj účel splní

4 1
možnosti

Podle mne se jedná o pomstu tzv. moderně-liberálního křídla v ČSSD, které táhnu stranu do středu, k podpoře imigrace, 97 pohlavím, boji proti klimatu, politické korektnosti a které je silně antibabišovské..........Sobotka, Chovanec, Poche, Petříček, možná i částečně Zaorálek, Netolický, atd...toto křídlo má podporu pravice, hlavně TOP 09...ale reálně táhne ČSSD ještě více dolů...taková témata voliče soc.dem. nezajímají - dělníky, zaměstnance, atd. Snaha o převzetí moci Petříčkem v ČSSD se nepovedla. Kandidoval na předsedu. následný vyhazov Petříčka byl možná spuštěcím momentem těchto událostí, jakousi pomstou a snahou o likvidaci tradiční ČSSD

7 2
možnosti
FS

Žvást, normální okamurovština pro jednodušší posluchače. Např. můžete mně, pane Řezníku, podrobněji popsat, co to je 97 pohlaví a jak tuto tézi socani podporují? Anebo kdo a kdy z vedoucích socanů podporoval nějakou nezákonou imigraci?

0 0
možnosti
JL

Z Hamáčka se stal "kopací míč", do které si dnes kopne s chutí každý. Hodně názorně to předvedla jistá politička, kterou nikdo nezná, ale vypadá hezky - Pekarová. A k tomu článku Seznamu - co mohou mít? Nakonec se ukáže že nic moc - možná nějaký anonymní mail, možná nějaký "podržtaška" z tajných služeb; byli tam šéfové, ale ti nejsou blbí a sami nic nepřiznají, i kdyby chtěli Hamáčka potopit. Může to být jednoduchý obchod: Potopte Hamáčka - a my vám zaplatíme. Kdo by potom, v tom případě za tím byl? Hrad, Rusové, opozice...tchýně?

30 7
možnosti
RK

Šéf vojenského zpravodajství potvrdil, že Hamáček cestu chystal. Takže žádná kamufláž. Hamáček lže. Nejsou ty kopance na místě?

8 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám